ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δείτε το για να καταλάβετε γιατί η Αριστερά στην χώρα μας αποτελεί πηγή πολλών δεινών μας

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Δείτε το για να καταλάβετε γιατί η Αριστερά στην χώρα μας αποτελεί πηγή πολλών δεινών μας




Ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ, όπου μιλάνε οι πρωταγωνιστές από τον χώρο της Αριστεράς και μέσα από τα λεγόμενά τους αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής πόσο ένοχοι είναι για την κατάντια της χώρας μας.
Εμείς βέβαια μέσα από το ντοκιμαντέρ θυμηθήκαμε ξανά πως ένα κόμμα υπό την ηγεσία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το οποίο ήταν η ΝΔ (μαύρη κατά εμάς σελίδα για την Ιστορία της) συνεργάστηκε με τους σφαγιαστές χιλιάδων αγωνιστών της παράταξης οδηγώντας το κόμμα στη ΔΙΑΣΠΑΣΗ και στην δημιουργία της ΠΟΛ.ΑΝ ,αφού ότι και να κάνουν η ΝΔ θα παραμείνει το κόμμα που αποτελεί συνέχεια του ΕΔΕΣ στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Ας το γνωρίζει αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι νεόκοποι πρώην Κνίτες συνεργάτες του γιατί το 2023 θα βρεθούν απέναντί τους όσοι αγωνίστηκαν για να υπάρχει Αστική Δημοκρατία στον Τόπο μας.

Για εμάς ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν αποτελεί φυσικά έναν μεγάλο ΗΓΕΤΗ αλλά συνώνυμο της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ στην πολιτική ζωή του Τόπου μας. Επί συγκυβερνήσεως έγιναν οικονομικά εγκλήματα στο όνομα μιας δήθεν εξυγίανσης που φυσικά και δεν ήρθε αφού πολύ γρήγορα ο λαός μας κατάλαβε πως όσοι κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου για ΔΙΑΦΘΟΡΑ (δικαίως κατά εμάς) ήταν και οι ίδιοι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ.

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: