ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σκουπίδια και κατασπατάληση ηλεκτρικού ρεύματος στην οδό Λαγκαδίων τα δύο επιτεύγματα της διοίκησης Χατζηδάκη

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Σκουπίδια και κατασπατάληση ηλεκτρικού ρεύματος στην οδό Λαγκαδίων τα δύο επιτεύγματα της διοίκησης Χατζηδάκη


Οδός Λαγκαδίων η εικόνα μιλάει από μόνη της. Οι υπάλληλοι καθαριότητας παραμελούν την συγκεκριμένη οδό και έχουμε κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια όπως διαμαρτύρονται οι κάτοικοι.



Το βράδυ έχουμε την ΕΙΚΟΝΑ της κατασπατάλησης ηλεκτρικού ρεύματος αφού 12 το βράδυ και χωρίς να υπάρχει κανένας να παίζει ή να προπονείται στον μπασκετάκι οι προβολείς παραμένουν ΑΝΟΙΧΤΟΙ!

Μετά όπως και στα σχολεία που γίνεται ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ θα έρχεται ο Χατζηδάκης και θα ζητάει 300.000 ευρώ ΠΑΡΑΠΑΝΩ από την δική μας ΤΣΕΠΗ επειδή ο προϋπολογισμός θα έχει πέσει έξω.

Κάντε κάτι γιατί οι γείτονες δεν αντέχουν άλλο ούτε το σκουπιδομάνι , ούτε να πληρώνουν φώτα που καίνε χωρίς να εξυπηρετούν κανέναν σκοπό.

Εγώ πάλι ως πολεμικός ανταποκριτής που είμαι (αφού για εσάς καρτελάκια δημοσιογραφικά έχουν μόνο αυτοί) κάθε φορά που επισκέπτομαι τους χώρους τους ενημερώνω και για τα εκατομμύρια τον χρόνο που μας στοιχίζετε. Γιατί κάποιοι θέλουν να μάθουν τι είναι

Αντί λοιπόν οι υπάλληλοι της καθαριότητας ή οι επόπτες ( τι άραγε εποπτεύουν) να ασχολούνται με την αποκομιδή σκουπιδιών χάνουν τον χρόνο τους γιατί ΕΚΑΝΑ το αυτονόητο και θα συνεχίζω να το κάνω.

Να δημοσιεύω τι πληρώνουμε σε όλους αυτούς ως μισθούς και υπερωρίες για να έχουν την πόλη μας σε αυτή την άθλια κατάσταση.

Γιατί με το ένα δέκατο των χρημάτων που χαλάμε για αυτούς εάν η δομή ήταν σε ιδιώτη η πόλη θα έλαμπε.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: