ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Πότε θα γίνει ΕΔΕ για τον τραυματισμό της εργάτριας καθαριότητας κύριε Δήμαρχε;

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Πότε θα γίνει ΕΔΕ για τον τραυματισμό της εργάτριας καθαριότητας κύριε Δήμαρχε;


Μια φορά ζητήσαμε συγγνώμη από την νέα διοίκηση και κάναμε λάθος . Τόσο ψεύτες δεν τους περιμέναμε για να είμαι ειλικρινής. Ήρθε λοιπόν ο δήμαρχος και απάντησε στο δημοτικό συμβούλιο μετά από ερώτηση του δημοτικού συμβούλου κ. Ευστάθιου Ψυρρόπουλου πως όλα έγιναν εντάξει και πως η εργαζόμενη και ο συνάδελφός της φταίνε για το ατύχημα.
Αυτό στην ουσία είπε και ανέφερε και για ένα άλλο ατύχημα για να θολώσει τα νερά. Άλλωστε ο Πασπίτης την προπαγάνδα την έχει κάνει επάγγελμα και ήρθε να μας πουλήσει το ΨΕΜΑ ως αλήθεια σε ένα σοβαρό περιστατικό για το οποίο οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν άμεσα.

Για την Γερανογέφυρα έχει διαταχθεί ΕΔΕ και αναμένουμε τα αποτελέσματα . Εμείς πάντως συμψηφισμούς δεν κάνουμε. Και οι δύο από τον ίδιο πολιτικό χώρο προέρχονται άλλωστε και για 8.5 χρόνια μια χαρά πορεύονταν μαζί. Και οι δύο ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι και απορώ γιατί καμία από τις παρατάξεις της κεντροδεξιάς δεν ανέδειξαν περαιτέρω το θέμα.

Μας έψεξε μάλιστα ο Γιώργος Χατζηδάκης  που τάχα δεν γνωρίζαμε πως η νέα υπάλληλος καθαριότητας που διορίστηκε μέσω ΑΣΕΠ  είχε προηγούμενη εμπειρία.

Πατώντας στο γεγονός πως η υπάλληλος καθαριότητας δεν μιλάει ( την αναζητήσαμε και μας αρνήθηκε οποιαδήποτε συνέντευξη ή θέση της για τι θέμα) ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο να μας πουλήσει "δράκους" βγάζοντάς αυτή και τον συνάδελφό της υπαίτιους πριν καν γίνει ΕΔΕ.

Η "εμπειρία" της συγκεκριμένης υπαλλήλου ήταν κάποιοι μήνες στην καθαριότητα αλλά όπως πληροφορηθήκαμε ουδέποτε έχει ΑΝΕΒΕΙ σε απορριματοφόρο αφού σκούπιζε στους άλλους δήμους που εργάζονταν ως υπάλληλος ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΥΕ.

Έτσι μας οδήγησε με την δική της στάση να μην μιλήσει σε εμάς σε ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ δικό μας συμπέρασμα πως ο δήμαρχος και η νέα δημοτική αρχή έχει ίσως δίκιο στο κομμάτι της εμπειρίας.

Γιατί εκπαίδευση δεν έγινε έτσι και αλλιώς αφού ΚΑΝΕΝΑΣ από τους νεοδιοριζόμενους δεν έκανε πριν το συγκεκριμένο ατύχημα.

Ζητάμε συγγνώμη από την νεαρή μητέρα την οποία και αδικήσαμε αφού ως πρόβατο στη σφαγή την έστειλαν και της λέμε πως μπορεί η στάση της να είναι συνετή αλλά επειδή έχει να κάνει με ψεύτες έπρεπε ήδη να έχει μετατραπεί σε λύκο.

Αντί λοιπόν η διοίκηση Χατζηδάκη να βγάζει ανούσιες ανακοινώσεις για site της πόλης μας που την "ξεβράκωσε" στο θέμα της αναθεώρησης του προϋπολογισμού ας απαντήσει σε τρία απλά ερωτήματα:

1. Έχει κάνει εκπαίδευση η εργάτρια καθαριότητας που τραυματίστηκε σοβαρά;

2. Έχει ανέβει ποτέ σε απορριματοφόρο άλλη φορά πριν την μέρα που τραυματίστηκε;

3. Η προκήρυξη του διαγωνισμού στον οποίο συμμετείχε ανέφερε πουθενά ΡΗΤΑ πως η συγκεκριμένη θα ήταν συνοδηγός απορριματοφόρου;

Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε στο θέμα αφού τα ατυχήματα θα συνεχιστούν όσο η διοίκηση αντιμετωπίζει με ελαφρότητα τις υποχρεώσεις της.

Όσο για το Σωματείο των Εργαζομένων ας πει επιτέλους την ΑΛΗΘΕΙΑ που είναι πως καμία εκπαίδευση δεν έχει γίνει και στους 8 νέους υπαλλήλους καθαριότητας που προσλήφθηκαν πρόσφατα στο δήμο μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: