ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα εγκλήματα του Δημοκρατικού Στρατού στα Εθνικά μας θέματα

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Τα εγκλήματα του Δημοκρατικού Στρατού στα Εθνικά μας θέματα



Με αγανάκτηση  παρακολουθήσαμε να αποδίδονται τιμές στην Επονίτισσα Ηρώ Κωνσταντοπούλου από τους δήθεν υπερασπιστές της Αστικής μας Δημοκρατίας. Παρόντες στην εκδήλωση και μέλη της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ που πολέμησαν με τους Σλαβομακεδόνες με κύριο σκοπό τους να χάσει η χώρα μας την δημοκρατική της πορεία μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και να καταστήσουν την χώρα μας Σοβιετία.



Συνεχίζουμε να μαθαίνουμε τους νέους μας την Ιστορία μας μέσα από ντοκιμαντέρ κατά το πλείστον αριστερών δημοσιογράφων για να είναι περισσότερα αντικειμενικά με όσους προσπάθησαν την περίοδο 1945-1949 να εγκαταστήσουν στην χώρα μας τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό.

Παρών στην εκδήλωση και ο δήθεν "Μακεδονομάχος" ιερέας που προφανώς και αγνοεί πόσοι Έλληνες σφαγιάστηκαν για να μπορεί σήμερα ο ίδιος να πληρώνεται για να ιερουργεί από το Ελληνικό Κράτος.

Η επικράτηση των Ιδεών της Ηρούς θα τον είχε στείλει στην πηγάδα του Μελιγαλά αφού η θρησκεία είναι το όπιο των λαών όπως έλεγε ο "φιλόσοφος" Μαρξ!

Οι σχέσεις της ΕΠΟΝ με τον ΕΛΑΣ και τον ΔΣΕ είναι πασίγνωστες ακόμα και σε μαθητές Γυμνασίου και ήδη η Ιστορία έχει κρίνει όσους θέλησαν να εγκαταστήσουν τον κόκκινο φασισμό στην χώρα μας.

Σε άλλη ανάρτησή μας θα αναφερθούμε στους ευτυχώς λίγους που πήγαν για να τιμήσουν αφού οι δημότες μας οφείλουν να γνωρίζουν ποιοι τιμάνε όσους ήθελαν να αντικαταστήσουν τον ΜΑΥΡΟ φασισμό με ΚΟΚΚΙΝΟ. 

Οι αρχές της νεολαίας της ΕΠΟΝ δείχνουν ξεκάθαρα πως τα μέλη της ΔΕΝ πίστευαν στη Δημοκρατία αλλά στον Κομμουνισμό που είναι η χειρότερη μορφή ΦΑΣΙΣΜΟΥ. 

Σ.Μ


Δεν υπάρχουν σχόλια: