ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο στην "Μαχόμενη Ηλιούπολη" που παλεύει για να φτάσουμε τους 2000 εργαζομένους στο δήμο μας!

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Μπράβο στην "Μαχόμενη Ηλιούπολη" που παλεύει για να φτάσουμε τους 2000 εργαζομένους στο δήμο μας!


Σύμφωνα με δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης "Μαχόμενη Ηλιούπολη" που επικαλείται στοιχεία του ΣΕΔΗ οι εργαζόμενοι του δήμου μας έχουν αισίως φτάσει τους 900! με το μόνο θετικό εάν μπορείς να βρεις κάτι θετικό σε έναν τέτοιο εξωφρενικό αριθμό εργαζομένων είναι πως μόλις το 45,3% από αυτούς δηλαδή 408 υπάλληλοι έχουν την πολυπόθητη για αυτούς ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ.  Θεωρούμε βέβαιο πως έως τις βουλευτικές κάλπες ο αριθμός των μονίμων θα αυξηθεί αφού ετοιμάζονται από τον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη χιλιάδες ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ συμβασιούχων στους ΟΤΑ.

Με έναν τέτοιο στρατό στο πλευρό της θεωρούμε αδύνατο για την οιαδήποτε διοίκηση να χάσει την μάχη των δημοτικών εκλογών αντίθετα με την "Μαχόμενη Ηλιούπολη" που δεν θα την ξαναδούμε σε δημοτικά έδρανα αφού δεν είναι τίποτα κορόιδα οι εργαζόμενοι του δήμου μας να ψηφίσουν όσοι είναι αριστεροί που δεν χωράνε στα παπούτσια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ οτιδήποτε άλλο πλην της δημοφιλούς στην πόλη μας Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης που άλλωστε είχε εκλέξει και κομμουνιστή δήμαρχο για 12 χρόνια στην πόλη μας. 

Το δελτίο της Μαχόμενης Ηλιούπολης του κ. Μανιάτη που καυτηριάζει τις μη ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων αυτών των εργαζομένων της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας , που δεν τον θεωρεί ατυχώς για αυτόν άξιο εκπρόσωπό της μπορείτε να το δείτε εδώ 


Πόσοι έχουν αποσπαστεί και πληρώνονται από τον δήμο μας εργαζόμενοι σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ κ.ο.κ είναι μια άλλη παθογένεια του ΔΗΜΟΣΙΟΥ τομέα που δεν βλέπουμε να την καυτηριάζουν οι κομμουνιστές της πόλης που έχουν κάθε λόγο να το κάνουν εκτός και αποσπούν και αυτοί στα γραφεία τους έτσι για να έχουν διαδηλωτές για τις πορείες τους. 

Τι να πούμε αηδία πραγματικά μια επιχείρηση 900 υπαλλήλων να παρουσιάζει αυτή την τραγική εικόνα που βλέπουμε! 

Μπράβο κ. υπουργέ Εσωτερικών μονιμοποίησε και άλλους  97 ακόμα στον δήμο μας.  και μετά βγαίνε στα κανάλια να μιλάς για ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ! 

ΥΓ: Ο τίτλος είναι ειρωνικός άλλωστε για τα ψηφαλάκια παλεύουν μην έχουν και καμία αυταπάτη και αυτοί πως ο καπιταλισμός θα πέσει με εκλογές! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: