ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Για αδιαφανή διαχείριση κάνει λόγο ο κος Ψυρρόπουλος ξεχνώντας πως κατηγορεί τον επί 8ετία Αντιδήμαρχο Οικονομικών της διοίκησης Βαλασόπουλου και νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Για αδιαφανή διαχείριση κάνει λόγο ο κος Ψυρρόπουλος ξεχνώντας πως κατηγορεί τον επί 8ετία Αντιδήμαρχο Οικονομικών της διοίκησης Βαλασόπουλου και νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη




Άντε να σας βάλουμε το link ( κάντε κλικ εδώ) του απολογισμού της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" μπας και από τα δικά σας σχόλια μπούμε στον πειρασμό και σχολιάσουμε ένα- ένα όσα ανέφερε στο βιντεάκι ο κος Στάθης  Ψυρρόπουλος! 

Πάντως τόσες παλιές ιδέες και ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ από έναν νέο υποψήφιο δήμαρχο δεν περιμέναμε ομολογούμε. Και βέβαια από εμάς καμία ΑΡΩΓΗ σε ένα αύριο που με τέτοιες Ιδέες θα είναι χειρότερο ακόμα και από το "μίζερο" σήμερα για το οποίο προφανέστατα και ο επί 9 χρόνια δήμαρχος Ηλιούπολης κος Βασίλης Βαλασόπουλους φέρει ευθύνες. 

Όλοι οι δήμαρχοι ακολουθούν για εμάς εδώ την λάθος πεπατημένη και έτσι οι δημότες κάθε φορά επιλέγουν αυτό που θεωρούν το λιγότερο κακό για την πόλη μας. Δεν το επιτυγχάνουν πάντα αφού δεν έχουν ΚΑΜΙΑ παράταξη να τους δίνει μια άλλη ΣΥΝΤΑΓΗ. 

Την μ@λ@κί@ για απομάκρυνση του ΚΥΤ Ηλιούπολης την έχουμε ακούσει από πολλούς δεν φανταζόμασταν πως το "νέο" που οραματίζεται ο κύριος Ψυρρόπουλος έχει να κάνει με ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ και ΜΥΘΟΥΣ που θεωρεί πως μπορεί να συντηρήσει. 

Να του το πούμε απλά για να το καταλάβει ΠΑΣΟΚ δήμαρχος ΤΕΛΟΣ για την πόλη μας πλέον έχουν μείνει ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ να διεκδικήσουν τους δήμους της πατρίδας μας , οι "ουδέτεροι" και οι πάνω από κόμματα και χρώματα είναι στην ουσία ΟΛΟΙ αφού ουδείς αυτοδιοικητικός δεν ακολουθεί πιστά τις θέσεις του κόμματός του ιδίως όταν αυτό έχει το τιμόνι της Εξουσίας ΟΛΟΙ λαϊκίζουν και επιλέγουν να διατηρούν ελπίδες για πράγματα που ήδη έχουν κριθεί. 

Οι "επαναστατικές" ιδέες του κ. Ψυρρόπουλου ακούστηκαν και προεκλογικά από τον νυν δήμαρχο κ. Χατζηδάκη και αυτός θα ΔΙΩΞΕΙ το ΚΥΤ Υμηττού, και αυτός δεν θα αφήσει να χαθεί σπιθαμή γης από την "ΔΗΜΟΣΙΑ" ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ και αυτός τιμά τους αγώνες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που ήθελε να κάνει την χώρα μας ΣΟΒΙΕΤΙΑ. 

Μάλιστα αυτός τους τιμά και με την ΒΟΥΛΑ όσων ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ δεν θέλουν να παρακολουθούν από έξω και να κρίνουν ( όπως κάνει για να έχει την ετήσια επιδότηση το ΚΚΕ) αλλά θέλουν να αναλάβουν θέσεις ευθύνης για να διαπιστώσουν τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ τους. 

Το μόνο που δεν είπε σε αυτό το βίντεο ο κος Ψυρρόπουλος είναι πως θα διώξει τις Αμερικανικές βάσεις από την Ελλάδα και πως είναι ο μόνος που είναι με την ΕΙΡΗΝΗ και όχι με τους "φασίστες" Ουκρανούς. 

Δεν ξέρουμε εάν θα καταφέρει από το 32% του κ. Βαλασόπουλου να πάρει έστω και το μισό που ίσως τον οδηγούσε στον δεύτερο γύρο ( υπάρχουν πολλές πιθανότητες με ένα 13%-15% να βρεθεί κάποιος εκεί) αυτό που σίγουρα βλέπουμε είναι πως ακόμα και εάν γίνει δήμαρχος σε αυτές ή στις επόμενες δημοτικές εκλογές ΤΙΠΟΤΑ νέο δεν έχει να συνεισφέρει στην πορεία μιας πόλης που αναμένει μάλλον την "ανάσταση" του Άρη Βελουχιώτη για να ανακαταλάβει το ΚΥΤ Υμηττού και να το παραδώσει στα φυτά και τις χελώνες του φαλακρού δάσους αφήνοντας εκατομμύρια κατοίκους των Νοτίων Προαστίων χωρίς ρεύμα. 

Δεν ξέρω πόσοι αφελείς ακόμα υπάρχουν σε αυτή την πόλη που πιστεύουν πως το ΚΥΤ Υμηττού θα φύγει σίγουρα όμως ξέρω πως για να συμβεί αυτός ο παραλογισμός οι δημότες μας έχουν σίγουρα καλύτερη επιλογή από κάποιον που συμμετείχε σε μια διοίκηση που επί 9 χρόνια δεν έκανε το παραμικρό για να το απομακρύνει. 

Εκτός και τα χιλιάδες ευρώ που πέταξαν σε δικολάβους για να παραβρεθούν σε δικαστήρια τα θεωρούν ικανά να διώξουν ένα ΚΥΤ από τον Υμηττό και εξακολουθούν να πιστεύουν πως τα συνθήματα της δεκαετίας του 1980 δεν έχουν ξεθωριάσει! 

 Στα βασικά θέματα της πόλης μας δεν έχει καμία διαφορά με τον νυν δήμαρχο εάν θεωρεί πως οι εκλογές είναι καλλιστεία θα αντιληφθεί πως οι δημότες μας δεν ήταν και ποτέ "καλόγουστοι" και παραμένουν να αναπολούν δημάρχους τύπου Δημήτρη Κιντή υποκριτικά ψηφίζοντας στις κάλπες αστικά κόμματα. 

Εμείς να τονίσουμε πως δικαίωμα στο όνειρο έχουν οι πάντες , όπως και δική μας υποχρέωση είναι να ενημερώνουμε τους δημότες για το τι θα γίνει και όχι να αναφέρουμε τι εμείς επιθυμούμε να συμβεί. 

Δεν είναι λογικό να επικαλείται ουδείς μη νομιμότητα του ΚΥΤ Υμηττού από την στιγμή που έχουν περάσει τόσες κυβερνήσεις και στέκει "όρθιο" εκτός και θεωρούν πως έχουμε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ και πως όλες εξυπηρετούν τις τσέπες των ολίγων εις βάρος των πολλών. 

Δεν έχουμε αυτή την αίσθηση αλλιώς θα είμασταν ενεργά μέλη του ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ εάν μας πείσουν να ακολουθήσουμε τις ανεδαφικές τους προτάσεις ίσως αντιληφθούμε και για ποιο λόγο διατηρούν τόσους ΜΥΘΟΥΣ για μια πόλη που έτσι και αλλιώς έχει τύχη ΚΑΛΥΤΕΡΗ από αυτή που αξίζει η πλειοψηφία των δημοτών της. 

Γελάνε στη ΓΑΔΑ όταν τους μιλάμε εμείς οι Ηλιουπολίτες για την παραβατικότητα των ανηλίκων αφού αυτή χρόνια τώρα παλεύουν για την βαριά εγκληματικότητα της πόλης και θεωρούν πως σύντομα θα έχουν θετικά αποτελέσματα ενόψει βουλευτικών εκλογών. 

Για να δούμε αυτή την φορά τι ψάρια θα τους αφήσουν να πιάσουν γιατί από λόγια έχουμε χορτάσει! 

Δείτε το βίντεο και πείτε μας και εμάς που διαφέρει η ρητορική του νυν δημάρχου με αυτή του κ. Ψυρρόπουλου γιατί εμείς μέσα στο δημοτικό συμβούλιο βλέπουμε ΚΟΙΝΗ πορεία όλων προς την λάθος συνταγή του άκρατου κρατισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: