ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με μισές κουβέντες εικασίες και ΜΥΘΟΥΣ δεν θα πάμε ποτέ ΜΠΡΟΣΤΑ αυτή την πόλη

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Με μισές κουβέντες εικασίες και ΜΥΘΟΥΣ δεν θα πάμε ποτέ ΜΠΡΟΣΤΑ αυτή την πόλη

 


Σε αυτή την πόλη δεν υπάρχει σωτηρία , όσο οι δημότες της ζουν με ΜΥΘΟΥΣ και καθοδηγούνται από  μισές ΑΛΗΘΕΙΕΣ ως "πρόβατα επί σφαγή" στις δημοτικές κάλπες. 

Χθες ο συνδημότης μας δημοσιογράφος  κος Γιάννης Καραμαγκάλης μας αποκάλυψε και μπράβο του (μέσω ανάρτησης στο ilioupolinews.gr)  πως μηνυτής του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή ήταν ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Χατζηδάκης. 

Έως τότε ( η ανάρτηση του κ. Καραμαγκάλη ανέβηκε το μεσημέρι ) είχαμε το ποστάρισμα του Γαβριήλ Αραμπατζή στο facebook που μπορείτε να δείτε παρακάτω : 


Παρόλο που ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" διαθέτει site και παρά το γεγονός πως είχε αποκαλυφθεί από το ilioupolinews.gr ο μηνυτής του δηλαδή ο δήμαρχος της πόλης μας διαβάσαμε στο cityofilioupolis.gr τα παρακάτω:


Ο κος Αραμπατζής δηλαδή προσπαθεί να σας πείσει χωρίς να παρουσιάζει την μήνυση που δέχθηκε πως έπεσε θύμα της κριτικής που ασκεί στη διοίκηση του δήμου μας στο πλαίσιο των αντιπολιτευτικών του καθηκόντων που του ανέθεσε το 10% ( και εμείς ανάμεσα σε αυτούς) που ψήφισαν την δημοτική του παράταξη στις δημοτικές κάλπες του 2019.

Οι λαλίστατοι σε άλλες περιπτώσεις Ενεργοί Πολίτες Ηλιούπολης που δεν έβλεπαν και δεν βλέπουν πως η πόλη ζέχνει από ΦΑΣΙΣΜΟ σας έβαλαν μια γάτα σκεπτική φωτογραφία και σας "ενημέρωσαν":


Η "ενημέρωση" αυτή σε εμάς τουλάχιστον θυμίζει "Κασιδιάρηδες" που εάν και φυλακισμένοι για σωρεία εγκλημάτων διαλαλούν πως είναι άδικα στη φυλακή αφού ο Φύσσας μάλλον έπεσε κατά λάθος στο μαχαίρι του στελέχους τους Ρουπακιά και σε κάθε περίπτωση ο άγρια δολοφονηθείς δεν ήταν κατά αυτούς και το καλύτερο παιδί ώστε να πάει ο "φουκαράς" ο Κασιδιάρης φυλακή για αυτόν τον ασήμαντο για τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ λόγο! Πρόβλεψαν μάλιστα χωρίς να μπουν καν στην ουσία της υπόθεσης πως η λάθος και για εμάς κίνηση του δημάρχου θα οδηγήσει τον λαϊκιστή και φιλοχουντικό υποψήφιο δήμαρχο στη διοίκηση του δήμου! Δηλαδή αντί να μπουν στην ουσία της υπόθεσης που είναι σοβαρή αφού προφανέστατα και θα οξύνει την πολιτική αντιπαράθεση πετάνε την μπάλα στην εξέδρα και μάλλον αναμένουν την ΚΑΤΑΔΙΚΗ του επικεφαλής τους για να σας πουν πως μπορεί να λέμε ασυναρτησίες μέσα στα δημοτικά συμβούλια αλλά το κάνουμε για το καλό της πόλης δεν είμαστε αντιδημοκράτες και φυσικά διώκονται για τις Ιδέες τους που σε κανέναν δεν είναι εμφανείς αφού άλλους κατηγορούν για "μαζέματα" χωρίς να βλέπουν πως και στη δική τους παράταξη επικρατεί ιδεολογική σύγχυση κάτι που φάνηκε και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. 

Γνωρίζοντας την "ελαφρότητα" με την οποία αντιμετωπίζουν την οιαδήποτε καταγγελία οι κεντροδεξιοί της πόλης μας καλούμε όσους λογικούς παραμένουν στο πλευρό του κ. Αραμπατζή να τον "αναγκάσουν" να αποδομήσει (εάν αυτό είναι εφικτό) μία προς μία της κατηγορίες που του προσάπτονται στο δικόγραφο που έχει δεχθεί και να μην ακολουθήσει την πρακτική των "Κασιδιάρηδων". Δεν υπάρχουν άλλωστε στην Ελλάδα τόσοι "ψεκασμένοι" που θα ακολουθήσουν τον οιοδήποτε χωρίς να τους προσκομίσει κάποιο στοιχείο και οι εποχές που έστηναν κρεμάλες στις πλατείες της αγανάκτησης έχουν περιέλθει ανεπιστρεπτί. Ήδη στην Ιταλία οι εκεί "ψεκασμένοι" φωνασκούν βλέποντας την κα Μελόνι που ορκίζεται σήμερα πρωθυπουργός να πετάει στα σκουπίδια της Ιστορίας οπαδούς του κόμματός της που έμειναν να αναπολούν τον Μουσολίνι και περίμεναν από την νέα πρωθυπουργό να υιοθετήσει όσα η ίδια η Ιστορία έχει κρίνει και καταδικάσει εδώ και 7 δεκαετίες! 

Αναζητούμε και εμείς από χθες σε δημοτικά συμβούλια τους μειωτικούς χαρακτηρισμούς , τις αναπόδεικτες κατηγορίες και τις προσπάθειες του κ. Αραμπατζή να πλήξει την προσωπικότητα και τον θεσμό που υπηρετεί ο δήμαρχος της πόλης μας. 

Και επειδή δεν βλέπουμε καμία διάθεση από την συγκεκριμένη δημοτική παράταξη να πράξει το αυτονόητο που είναι να υπερασπιστεί τις καταγγελίες της εάν έχουν λογική βάση θεωρούμε πως τελικά ο στόχος για περισσότερη σοβαρότητα από όλους θα επιτευχθεί αφού όπως έχουμε γράψει και άλλες φορές ο κος Αραμπατζής μιλάει πολύ όταν δεν πρέπει και ΣΙΩΠΑ όταν επιβάλλεται να μιλήσει. 

Σε εμάς δεν έχει απαντήσει ποτέ για τα ρατσιστικά και φιλοχουντικά  παραληρήματα υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων , ούτε φυσικά έχει αιτιολογήσει γιατί μπήκε στη διαδικασία να "αποκαταστήσει" έναν δοτό δήμαρχο της χούντας ζητώντας από τον δήμο μας να τον τιμήσει. 

Σεβόμενοι την προσωπική και άγνωστη σε αυτόν "ταλαιπωρία" να αποδείξει στην Ελληνική Δικαιοσύνη την αθωότητά του και να γνωρίσει και αυτός από κοντά τους λόγους για τους οποίους  ασκούμε δριμεία κριτική και σε αυτό το θεσμό, χωρίς να έχει καταφέρει ΠΟΤΕ να μας καταδικάσει αναμένουμε να αναδείξει το θέμα και να μην παραμείνει σε γενικολογίες που δεν βοηθούν την κεντροδεξιά της πόλης μας. 


Σε κάθε περίπτωση εμείς εδώ με την αμερικανική ηλεκτρονική διεύθυνση και έχοντας εξασφαλίσει πως οι "δολοφονίες χαρακτήρων" για κάποιους αλλά για εμάς η ΑΛΗΘΕΙΑ που ορισμένοι δεν θέλουν να μάθετε δεν ΦΙΜΩΝΕΤΕ.

Είμαστε διατεθειμένοι να δούμε μία-μία τις "επιβαρυντικές" για αυτόν δημόσιες διατυπώσεις του και να τον συμβουλέψουμε να μάθει να ερευνά και να γνωρίζει περισσότερα από όσα ΔΗΜΟΣΙΑ θα καταγγέλλει. 

Εάν συνεχίσει τον λαϊκιστικό κατήφορό του αυτός και οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι προφανώς και θα βρεθούν απομονωμένοι από τους πολλούς που όσο αφελώς και εάν ενεργούν μπορούν ευτυχώς για εμάς να ξεχωρίσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ από το ΨΕΜΑ. 

Εάν δεν ακούσει την συμβουλή μας,  και ανεξάρτητα των προθέσεών του , θα συνεχίσει να κατηγορεί ένα "σύστημα" που έτσι και αλλιώς έχει τρωτά σημεία και κακώς κείμενα , και θα καταλήξει ουρά της Λαϊκής Συσπείρωσης στα δημοτικά συμβούλια της πόλης μας. 

Χωρίς εμάς στις κάλπες του 2023 θα δει και την πλάτη αυτής της δημοτικής παράταξης όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα ανακοινωθούν οι ψήφοι και οι θέσεις κατάταξης των δημοτικών μας παρατάξεων. 

Άλλωστε η κακή επίδοση της Λαϊκής Συσπείρωσης στις κάλπες του 2019 έχει να κάνει πρωτίστως και με το δικό μας "ροκάνισμα" εδώ και 10 χρόνια και την ανάδειξη του πραγματικού προσώπου των κομμουνιστών της πόλης μας. 

Και βέβαια επειδή έχει να κάνει με έξυπνη διοίκηση,  κάτι που είχαμε επισημάνει πολύ καιρό πριν ας μην αναλώνετε σε λυκοσυμμαχίες,  αφού στο τέλος κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του όταν επιτύχει τους σκοπούς του. 

Αυτά και αναμένουμε από τον "γατούλη" των Ενεργών Πολιτών να μας διαφωτίσει για την ποινικοποίηση της του πολιτικού λόγου γιατί εμείς δεν την βλέπουμε.  Μια χαρά οι συνδημότες μας αλλά και κάθε πικραμένος γράφει αναπόδεικτα πράγματα και βρίζει θεσμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επίσης τα τάχα συστημικά ΜΜΕ παραβιάζουν ( και ορθώς για εμάς πράττουν) το κατάπτυστο νόμο του Βαγγέλη Βενιζέλου για τα προσωπικά δεδομένα, στοχοποιώντας πολιτικά πρόσωπα χωρίς ποινικές συνέπειες. 

Ο κος Γιώργος Χατζηδάκης,  ο δήμαρχος της πόλης μας θα φαντάζει και θα είναι φαβορί για τις επικείμενες εκλογές όσο δεν υπάρχει απέναντί του επικεφαλής παράταξης με άλλη ατζέντα. Ευχολόγια , "έξυπνοι" τίτλοι ( που δεν έχουμε αποφύγει και εμείς) δημοσιευμάτων και απαξίωση κάθε θετικής δράσης που γίνεται δεν θα τον ρίξουν από την καρέκλα του! 

Τέλος με μισές και ψεύτικες σε πολλές περιπτώσεις κουβέντες , εικασίες και ΜΥΘΟΥΣ είναι απόλυτα σίγουρο πως η πόλη μας δεν θα πάει μπροστά! Κάποιοι βλέπουν "γκρεμούς" σε οτιδήποτε θετικό γίνεται εμείς ξεκάθαρα δεν είμαστε αυτής της "λογικής" κάτι που αποδεικνύουμε εδώ και 10 χρόνια που υπάρχουμε διαδικτυακά μέσω αυτού του ιστολογίου ενδιαφερόμενοι για την πόλη που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε. 

Το γεγονός πως γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε εδώ δεν μας απαλλάσσει και από τις δικές μας ευθύνες για τα κακώς κείμενα αφού ελάχιστα έχουμε πετύχει στο να οδηγήσουμε τους πολλούς σε μια άλλη προσέγγιση της πολιτικής. 

Είναι εμφανές άλλωστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης πως δεν μας αξίζει κάτι καλύτερο ως πλειοψηφία και ο πάτος δεν έχει έρθει ακόμα υπάρχουν και θα δούμε και πολύ χειρότερα! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: