ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θα συνεχιστούν οι ασφαλτοστρώσεις διαβεβαίωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Σεφτελής

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Θα συνεχιστούν οι ασφαλτοστρώσεις διαβεβαίωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Σεφτελής


Στα ερωτήματα των δημοτικών συμβούλων  κύριων Χρήστου Καλαρρύτη και Μαρίνου Μπασούρη για την κακή κατάσταση των δρόμων και τις ασφαλτοστρώσεις που δεν προχωρούν πως προχωρούν απάντησε ο κος Σεφτελής. 

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Ηλιούπολης  κος Κώστας Σεφτελής διαβεβαίωσε πως οι αυτές θα συνεχιστούν , και ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο πως αυτές είχαν σταματήσει εξαιτίας της ραγδαίας  αύξησης των τιμών στα υλικά ,  που εν μέρει  λύθηκε αφού η κυβέρνηση άνοιξε παράθυρο για ανατιμήσεις και αναπροσαρμογές τιμών από τους  εργολάβους  σε έργα που ήδη έχουν κλείσει για να γίνουν με άλλες τιμές προ ενεργειακής κρίσης.

Τα έργα της Περιφέρειας Αττικής θα συνεχίσουν και αυτά διαβεβαίωσε ο κος Σεφτελής που παραδέχθηκε πως οι δρόμοι της πόλης μας είναι σε κακή κατάσταση και έχουν πολλά  χρόνια να συντηρηθούν ενώ την κατάσταση επιβαρύνουν και οι εργολάβοι που τοποθετούν νέες οπτικές ίνες ή οι συχνές βλάβες στο απαρχαιωμένο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ. 

Για να δούμε θα τσουλήσει το πράγμα , ή θα αναμένουμε την ΑΝΑΠΤΥΞΗ που μόνο ο υπουργός κος  Άδωνις Γεωργιάδης βλέπει όπως φαίνεται στη χώρα μας και ουδείς άλλος! Σε κάθε περίπτωση ο κος Σεφτελής ήταν κατατοπιστικός σε όλες τις απαντήσεις που έδωσε  και σαφής,  μη αφήνοντας περιθώριο σε κανέναν να του προσάψει πως παρουσιάζει μια στρεβλή εικόνα της πραγματικότητας. 

Ελπίζουμε πως η ειλικρίνειά του θα εκτιμηθεί όταν έρθει η ώρα της κάλπης , εάν και δεν θεωρούμε την τοπική μας κοινωνία ώριμη στο να ακούει αλήθειες,  προτιμούν τα ευχολόγια και τις ανέφικτες λύσεις που κάποιοι καιροσκόποι παρουσιάζουν ως εφικτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: