ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο δήμος Ηλιούπολης μπήκε μέσα πέρισυ από τα δημοτικά τέλη που δεν πληρώθηκαν αλλά σκεπτόμενος πως έρχονται κάλπες τα "παγώνει"!

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Ο δήμος Ηλιούπολης μπήκε μέσα πέρισυ από τα δημοτικά τέλη που δεν πληρώθηκαν αλλά σκεπτόμενος πως έρχονται κάλπες τα "παγώνει"!

Μητσοτάκη στείλε μια "καραβιά λεφτά" στο δήμο Ηλιούπολης ( λιμάνι θα φτιάξουν οι μαθητευόμενοι "μάγοι" διοίκησης και αντιπολίτευσης , γιατί εμείς εδώ με 900 υπαλλήλους στη ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας και με τις επιχειρήσεις μας να "φυτοζωούν" βλέπετε άλλωστε τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα αρκετών ιδιοκτητών τους,   θέλουμε λεφτά για μοίρασμα ένεκα πως έχουμε και δημοτικές κάλπες μέσα στο 2023! 

Άλλωστε οι δημότες μας άλλοι από οικονομική ανέχεια και άλλοι επειδή στέλνουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό,  δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους και είπε και ο κος Αντζινάς να βοηθήσει όσους δεινοπαθούν λες και τα εκατομμύρια των κρατικών επιδοτήσεων στο δήμο μας δεν προέρχονται από την φορολογία όσων άτυχων φορολογούνται ακόμα από το Ελληνικό Κράτος και δεν το παίζουν "Πάτσηδες" με εταιρίες που επιχειρούν δανειζόμενες και επιχορηγούμενες με κρατικό χρήμα. 

Τι να μας πουν εμάς οι "Πάτσηδες" και οι "ψιλικατζήδες",  στους ΟΤΑ πετιέται χρήμα από "ελικόπτερο" , αλλά όταν βουλιάξει η χώρα θα φταίνε οι κακοί πολιτικοί που άφησαν ανοχύρωτη την χώρα και συνεχίζουν να  δανείζονται  για να κάνουν κάποιοι στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πολιτικές καριέρες! 

Μετά περιμένουν στο ΠΑ.ΣΟ.Κ να ανέβουν τα ποσοστά τους,  και αναρωτιούνται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει ακόμα τόσο δημοφιλής. Παραμένει και θα παραμένει όσο οι πολλοί διεκδικούν ανέφικτα πράγματα και αυτός τους χαρίζει απλόχερα χρήματα δανεικά αλλά όχι αγύριστα αφού η χώρα ΠΩΛΕΙΤΑΙ την ώρα που εμείς ζητάμε να περάσουμε και αυτόν τον χειμώνα σαν να μην συνέβη ποτέ η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. 

Τα δημοτικά τέλη που κάποιοι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ακόμα και όταν εξοφλούν τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ , γιατί στην Ελλάδα οι οικονομικά ισχυροί πάντα βρίσκουν παραθυράκια φοροπαποφυγής και οι "Πάτσηδες" όχι μόνο εκλέγονται αλλά αποθεώνονται από πολλούς,  μας ενημερώνει ο κος Αντζινάς πως θα παραμείνουν σταθερά και χαμηλά για να μπορούν δημότες και επιχειρηματίες της πόλης μας να λένε πως εδώ στην Ηλιούπολη όπου θέλουμε να δούμε μεγάλα έργα αλλά σπαταλάμε και το τελευταίο ευρώ για ανούσιες φιέστες,  δεν μας πιάνει η ΚΡΙΣΗ. 

Και δεν μας πιάνει γιατί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας έχει την ΗΘΙΚΗ στήριξη ΟΛΩΝ των δημοτικών παρατάξεων και της πλειοψηφίας των δημοτών μας,  που έτσι και αλλιώς ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ κάτι καλύτερο από αυτό που επέλεξαν στις κάλπες του 2019 ως πλειοψηφία πάντα μιλάμε γιατί αλλιώς και εμείς δεν θα υπήρχαμε! 

Σε κάθε περίπτωση είμαστε ευτυχείς που τα δημοτικά τέλη δεν αυξήθηκαν αφού δεν έχουμε και καμία πρεμούρα να πληρώνουμε για υπηρεσίες που ακόμα και όταν μας παρέχονται είναι κάκιστες , και σε κάθε περίπτωση πληρώνουμε πολύ περισσότερα από αυτά που μας προσφέρουν. 

Γιατί φωτισμό δεν έχουμε, τα σκουπίδια τα μαζεύουν με τους δικούς τους ρυθμούς, τα πεζοδρόμια , τα πάρκα και οι πλατείες είναι στην κατάσταση που όλες και όλοι βλέπουμε , αλλά το χειρότερο είναι πως ΟΥΔΕΙΣ από την αντιπολίτευση προτείνει κάτι διαφορετικό ως συνταγή για να διοικηθεί ο δήμος. 

Δείτε και λίγο το βίντεο παρακάτω και μην ξεχάσετε να τους ξαναψηφίσετε Ο κος Κάτσαρης μας λέει δηλαδή πως είμαστε ΜΕΙΟΝ και τα ψέματα της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης για τα τάχα ανταποδοτικά τέλη που καλύπτουν τομείς όπως η καθαριότητα είναι ένας ακόμη ΜΥΘΟΣ. Αυτό φαίνεται πως δεν το κατανοούν οι 41 δημοτικοί μας σύμβουλοι και συνειδητά οδηγούν τον δήμο μας ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. Άλλωστε ένας ακόμη ΜΥΘΟΣ ήταν και το λογιστικό πλεόνασμα 5.000.000 ευρώ που άφησε ο προηγούμενος δήμαρχος αφού στα χέρια μας πλέον υπάρχουν οι οφειλές σε ΔΕΚΟ που παραδόθηκαν ρυθμισμένες στη νυν διοίκηση η οποία συνεχίζει την "πεπατημένη"

Αλλά βέβαια οι πηγές μας που θα έπρεπε ήδη να έχουν περάσει το κατώφλι κάποιου εισαγγελέα μας άφηναν να θεωρούμε πως υπάρχουν αυτά τα 5.000.000 και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν κάτι που δεν ίσχυε. Ο πετυχημένος Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Χατζηδάκης τελικά έγινε δήμαρχος και ο ΜΥΘΟΣ συνεχίζεται από όσους θεωρούν λογικό να είσαι εκατομμυριούχος και να οφείλεις σε ΔΕΗ , ΟΤΕ και ΕΥΔΑΠ! 

Να είναι σίγουροι οι συνδημότες μας πως πλεόνασμα θα παραδώσουν και αυτοί  ΠΟΥ ΔΙΟΙΗΚΟΥΝ σήμερα σε πέντε χρόνια από τώρα , με λογιστικά τρικ που ενώ έχεις υποτίθεται πέντε εκατομμύρια στην άκρη θέλεις να δανειστείς 3.000.000 από το Παρακαταθηκών και Δανείων για να φτιάξεις νέο οδοφωτισμό. 

Σε κάθε περίπτωση οι τύποι είναι κρατιστές και επικίνδυνοι για τα συμφέροντά μας και ως τέτοιους θα τους αντιμετωπίζουμε αφού βαρεθήκαμε να λέμε τα ίδια και τα ίδια και να μας κοιτάνε λες και δεν κατανοούν μια πραγματικότητα που μας ξεπερνάει ΟΛΟΥΣ μας. 

Μας άρεσε η ομιλία του κ. Κοκοτίνη ακολουθεί αυτή του κ. Κάτσαρη,  παρακολουθείστε τον και δείτε τι όμορφα θα ήταν εάν ο λαϊκισμός είχε ηττηθεί και δεν σήκωνε και πάλι μαύρες και κόκκινες παντιέρες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: