ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καραγιαννίδου: Να μην ασκεί έφεση ο δήμος μας σε αποφάσεις που δικαιώνουν συμβασιούχους εργαζομένους μας

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Καραγιαννίδου: Να μην ασκεί έφεση ο δήμος μας σε αποφάσεις που δικαιώνουν συμβασιούχους εργαζομένους μας


Αναμένουμε εάν κάποιος υψώσει το ανάστημά του στον παραλογισμό της κα Καραγιαννίδου που θεωρεί πως είναι δυνατόν εν έτει 2022 να εξακολουθεί να μισθοδοτεί ο δήμος μας πάνω από 900 υπαλλήλους. 

Και βέβαια ο δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης συμφωνεί αφού εμείς θα τα πληρώσουμε όλα αυτά τα μεροκάματα μέσω της αύξησης της φορολογίας. 

Ο νόμος πρέπει να αλλάξει είπε στην εισήγησή του ο δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης (και εννοείο τον νόμο που υποχρεώνει τους δήμους να ασκούν έφεση σε πρωτόδικες αποφάσεις που δικαιώνουν συμβασιούχους εργαζόμενους και έφερε η κυβέρνηση της ΝΔ) και συνεπικουρούμενος των νομικών του δήμου μας υιοθέτησε τον παραλογισμό. 

Από την μία δεν έχουμε λεφτά,  και από την άλλη ζητάμε ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ εργαζομένων που το κράτος μας αδυνατεί να πληρώσει. 

Ακόμα και εάν προκύψει από τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές μια άλλη κυβέρνηση δεν θα έχει τα οικονομικά περιθώρια να υλοποιήσει ακόμα και δικαστικές αποφάσεις που θα δικαιώνουν συμβασιούχους εργαζόμενους ,  αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για όσους ακόμα και νομικούς του δήμου που  πληρώνουμε και μας καλούν να παρανομήσουμε! 

Ο κος Μανταδάκης ομιλεί  ΑΥΤΗ την στιγμή αλλά εσείς δεν τον  ακούτε αφού πριν δεχθεί ερωτήσεις θέλησε να πει τις προσωπικές του απόψεις εκτός μικροφώνου! 

Ευτυχώς που έχει κοινό σήμερα και έχουμε αυτιά και μάτια εάν αξίζει τον κόπο θα σας μεταφέρουμε τι είπε όσο δεν ακούγατε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: