ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι μόνο δεν ντρέπονται αλλά βάζουν και τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ να μας ζητήσουν και τα ρέστα!

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Όχι μόνο δεν ντρέπονται αλλά βάζουν και τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ να μας ζητήσουν και τα ρέστα!

 

Από την επίσημη σελίδα της δημοτικής του παράταξης ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής μας ενημέρωσε για τις προτάσεις ΤΟΥ  στην επιτροπή μετονομασίας οδών και πλατειών. Και βέβαια οι προτάσεις είναι δικές του δεν θεωρούμε φιλοχουντικούς και τους τρεις δημοτικούς του συμβούλους ενώ για τον έναν παίρνουμε και όρκο πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! 

Εκεί μπορείτε να δείτε (και εσείς κάνοντας κλικ εδώ ) επικαλείται μια δήθεν ομόφωνη απόφαση δημοτικού συμβουλίου του 2012 που θα δυσκολευτεί και ο ίδιος να την βρει ως ομόφωνη γιατί ΔΕΝ ήταν. 


Κανένα θέμα εμείς δεν έχουμε να γράψουμε πως η απόφαση αυτή ήταν λανθασμένη , όπως επίσης  και κανένα πρόβλημα δεν έχουμε να γράψουμε πως ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος απέδωσε τιμές σε έναν χουντικό ως μη όφειλε. Το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας ήταν δημοφιλής σε όσους δεν γούσταραν τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ που αντιπροσώπευε ο πολιτικός του αντίπαλος,  και επί 12 χρόνια δήμαρχος της πόλης μας Δημήτρης Κιντής προφανώς δεν παραγράφει το ΕΓΚΛΗΜΑ του να υπηρετήσει μια ΧΟΥΝΤΑ. 

Και βέβαια στη λογική του επειδή τιμούμε εγκληματίες από την άλλη άκρη του πολιτικού φάσματος ας τιμήσουμε και έναν μαύρο εμείς δεν θα μπούμε. 

Την πρόταση του κ. Αραμπατζή φυσικά και γνωρίζουν όσοι τον περιτριγυρίζουν και φωτογραφίζονται μαζί του διαμαρτυρόμενοι για την κακή κατάσταση που όντως είναι η πόλη όμως πρέπει να είναι ανόητοι εάν θεωρούν πως μπορεί να κάτσει σε καρέκλα δημάρχου ένας ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ φιλοχουντικός. 

Εάν και πιο μορφωμένος από τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κ. Δελλαπόρτα ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής και ενώ γνωρίζει την ΑΛΗΘΕΙΑ προσπαθεί να περάσει μια στρεβλή εικόνα για την Ιστορία της πόλης μας με την βοήθεια των φασιστών της άλλης πλευράς που ήδη νιώθουν την απειλή να τεθούν εκτός νόμου μετά την απόφαση για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και την περιρρέουσα διεθνή ατμόσφαιρα που δεν ωφελεί τον κόκκινο φασισμό ενώ όσοι νοσταλγοί του μαύρου καταλάβουν θέσεις ευθύνης με εκλογές αποκηρύσσουν και στα λόγια αλλά κυρίως στις πράξεις προγενέστερες  δηλώσεις τους υπέρ δικτατόρων. 

Θεωρούμε ανόητο αλλά ταυτόχρονα και πολύ επικίνδυνο να "αγιοποιούνται" όσοι με την στάση τους πλήγωσαν την Αστική μας Δημοκρατία και παντελώς ΑΝΗΘΙΚΟ κάποιος που θέλει να αλλάξει αυτή την πόλη προς το καλύτερο να προτείνει να τιμήσουμε κάποιον που υπηρέτησε όσους προξένησαν τεράστια ζημιά στη χώρα μας. 

Ξέρουμε πως οι "Κασιδιάρηδες" της πόλης έχουν αντίθετη άποψη αλλά είμαστε πεπεισμένοι πως ούτε σε μισό αιώνα από σήμερα δεν θα έχουν την απαιτούμενη πλειοψηφία για εφαρμόσουν τις φασιστικές τους Ιδέες. 

Όχι πως την θέλουν δηλαδή ένα 10%-15% θέλουν να έχουν στην κοινωνία και τον τρόπο τον ξέρουν . Όπως και το 1967 αυτοί που όπλισαν τα χέρια των δικτατόρων ήταν οι αφελείς που θεωρούσαν πως μπορεί να χέρια να χαιρετούσαν ναζιστικά ή αρχαιοελληνικά όπως ισχυρίζονται οι "πατριώτες" αλλά είναι έντιμα! 

Και στην περίπτωση της χούντας αλλά και άλλων μαύρων δικτατοριών στη Λατινική Αμερική επιβεβαιώνεται πως επρόκειτο για παντελώς ανήθικα πρόσωπα που όχι μόνο στέρησαν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ από τους λαούς τους αλλά κατέκλεψαν τις χώρες τους όσο τις διοίκησαν. 

Όλοι και όλες κρινόμαστε από τις δημόσιες τοποθετήσεις μας και θεωρούμε ΥΒΡΙΣ προς την ίδια την πατρίδα μας,  και σε όσους πολέμησαν για την ανεξαρτησία μας ( όσο μπορεί να είναι ανεξάρτητο ένα μικρό και χρεοκοπημένο κράτος όπως το δικό μας) να ζητάμε να τιμηθούν όσοι έβλεπαν τα χουντικά αποβράσματα να βασανίζουν έως θανάτου έναν ήρωα όπως τον Σπύρο Μουστακλή και αυτοί να συνεργάζονται με τους βιαστές της ίδιας μας της Δημοκρατίας. 

Στο ερώτημα εάν ήταν ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ οι χουντικοί έχουν απαντήσει εδώ και χρόνια όσοι κινούνται σε αυτόν τον χώρο και αυτή είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ. 

Ό,τι λοιπόν δεν ανέχονται ούτε αυτοί που οι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ αμαύρωσαν με τα εγκλήματα τους δεν μπορεί ο κος Αραμπατζής εν έτει 2022 να μας ζητάει να τιμήσουμε. 

Ας τον τιμήσουν όσοι επιβουλεύονται την Αστική μας Δημοκρατία όταν πετύχουν την κατάλυσή της δεν είναι δυνατόν επειδή ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος ήθελε να κερδίσει ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ψήφους να έχουμε ονοματοδοσία πλατείας ή οδού σε κάποιον που φυσικά και δεν το αξίζει. 

Για αυτό λοιπόν και επειδή η παράταξη "Η πόλη που θέλω" είναι τίγκα στα φασιστάκια δεν θα την πληρώσουμε όλες και όλοι εμείς που ως πλειοψηφία δεν θέλουμε ΤΙΜΕΣ σε όσους δεν το αξίζουν. 

Άμα θεωρεί πως οι πολλοί θέλουν όταν με το καλό αναλάβει ο ίδιος θέση ευθύνης ας το πράξει μην ζητάει από δημοκράτες να νομιμοποιήσουν ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ και κυρίως από έναν κρητικό δήμαρχο! 

Αυτά προς το παρόν άλλωστε το μικρότερό τους πρόβλημα ακούει στο ονοματεπώνυμο Ελευθέριος Χριστοφίδης  είναι και χειρότεροι εκεί μέσα! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 


Διαβάστε επίσης: 

Αντί να καταδικάσουν τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ και τον ΦΑΣΙΣΜΟ των υποψηφίων τους βάζουν τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ να πετάνε την μπάλα στην κερκίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: