ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γαβριήλ Αραμπατζής: Όσες μηνύσεις και να έρθουν δεν πρόκειται να σταματήσω να παλεύω για μια καλύτερη Ηλιούπολη (Update)

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Γαβριήλ Αραμπατζής: Όσες μηνύσεις και να έρθουν δεν πρόκειται να σταματήσω να παλεύω για μια καλύτερη Ηλιούπολη (Update)



Άμα δεν αναφέρει ο κος Αραμπατζής ποιος τον μήνυσε θεωρώντας πως ένα δικαστικό έγγραφο καλύπτεται από τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα κάνει λάθος.

Σε κάθε περίπτωση παράσημο είναι η οποιαδήποτε μήνυση ή αγωγή που δεν οδηγεί σε καταδίκη και μέχρι να μάθουμε ποιος είναι ο μηνυτής ή η μηνύτρια  περιοριζόμαστε σε αυτά. 

Ως τοπικό ΜΜΕ και παρά τις μεγάλες διαφωνίες μας για ό,τι εκπροσωπεί η δημοτική του παράταξη προφανέστατα και θεωρούμε ανοησία να προσπαθεί κάποιος κρυπτόμενος και μέσω μηνύσεων να αποδείξει το "δίκιο" του. 

Πιο ξεκάθαρη θέση δεν μπορούμε να πάρουμε , όσο κάνουμε εικασίες για τον μηνυτή ή την μηνύτρια σε κάθε περίπτωση πάντως εμείς δεν θα σεβαστούμε τα προσωπικά δεδομένα κανενός και εάν πέσει το δικόγραφο στα δικά μας χέρια θα το δημοσιοποιήσουμε αφού για εμάς ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα καλύπτει κυρίως απατεώνες. 

Αυτά και επειδή σίγουρα ο κος Αραμπατζής δεν περίμενε ένα τέτοιο "δώρο" μάλλον ατύχησαν όσοι πίστεψαν πως θα του προξενήσουν ζημιά. 

Ήδη εμείς που είμαστε από τους μεγαλύτερους επικριτές τους και θα παραμείνουμε όσο δεν απαντά σε μια σειρά αναρτήσεών μας που αφορούν την δημοτική του παράταξη, "αναγκαζόμαστε" να γράψουμε μια ανάρτηση που εκτός που είναι υπέρ του και θα ήταν και πιο υπέρ εάν δημοσιοποιήσουμε το δικόγραφο ( που δεν ανήκει στην κατηγορία των προσωπικών δεδομένων) και είχαμε απόλυτα σαφή εικόνα για τους λόγους που οδηγείται ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης από όσους μάταια αναζητούν μέσω αυτής της μεθόδου την "ΣΙΓΗΣΗ" του. 

Ο Αραμπατζής δεν θα σιωπήσει όταν θεωρεί πως έχει δίκιο και δεν πρέπει να σιωπά ακόμα και όταν έχει άδικο. 

Αυτή είναι η πολιτική μας συμβουλή,  πάντα πρέπει να βγαίνεις και να απαντάς ακόμα και εάν χρειαστεί να τα βάλεις με τον οιοδήποτε πόσο μάλλον με ένα τοπικό ΜΜΕ που έτσι και αλλιώς είναι συνηθισμένο από επιθέσεις όσων αντί να απαντούν σε όσα γράφει θεωρούν πως μπορούν να το απαξιώσουν αγνοώντας το. 

Δεν αγνοούν εμάς αλλά όσους ( λίγοι είναι η αλήθεια) εξακολουθούν και πιστεύουν σε μια άλλη ατζέντα που με ΣΥΝΕΠΕΙΑ παρουσιάζουμε για την διοίκηση του δήμου μας και ΟΧΙ μόνο από την πρώτη μέρα της διαδικτυακής μας παρουσίας. 

Οι λίγοι οι δικοί μας επειδή δεν είναι απολιτίκ ψηφίζουν και στον δεύτερο γύρο σε αυτό που βγάζει δήμαρχο. Σίγουρα όσοι μας διάβαζαν το 2019 δεν επέλεξαν για δήμαρχο τους τον κ. Χατζηδάκη κάτι που όπως διαφαίνεται δεν θα πράξουν και τώρα αφού είναι της λογικής πως πρέπει αυτή η διοίκηση να αλλάξει κάτι που μας γράφουν στα ηλεκτρονικά τους μηνύματα ζητώντας μας να γίνουμε πιο ΣΚΛΗΡΟΙ με την διοίκηση του δήμου και ας μην υπάρχει καλύτερη ενναλακτική. 

Πάνε για να τιμωρήσουν μια διοίκηση και αδιαφορούν εάν το αύριο της πόλης θα είναι καλύτερο ή χειρότερο με μια άλλη και όπως τους έχουμε εξηγήσει και έχουμε γράψει και ΔΗΜΟΣΙΑ εμείς εδώ περιμένουμε υιοθέτηση μέρους της δικής μας ατζέντας αλλιώς δεν είμαστε σε θέση να "παγιδευτούμε" σε μια λογική που θα ζημιώσει την πόλη. 

Για όσους ανησυχούν και κάνουν πως δεν μας ξέρουν κεντροδεξιά θα είναι η επιλογή μας στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών και εάν "ατυχήσουμε" και πάλι και δεν δούμε κεντροδεξιό υποψήφιο στον δεύτερο γύρο θα επιλέξουμε από αυτούς που θα έχουμε αυτόν που θεωρούμε λιγότερο κακό για την πόλη μας έχοντας ως  δείγμα και τους δημοτικούς συμβούλους που θα τον περιτριγυρίζουν. 

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και μη γνωρίζοντας είναι η αλήθεια την νοοτροπία των Πασόκων θεωρήσαμε πως δεν μπορείς να χαλάς τον κόσμο για έναν δήμαρχο στον πρώτο γύρο και στον δεύτερο εάν δεν έχεις εκλεγεί μαζί του να αδιαφορείς ή ακόμα χειρότερα να πηγαίνεις με τον αντίπαλό του για μια καρέκλα! 

ΥΓ: Τελικά την μήνυση έκανε ο δήμαρχος Ηλιούπολης που μέσω του ilioupolinews.gr που επικοινώνησε μαζί του θεωρεί πως η Δικαιοσύνη πρέπει να αποφανθεί για αναπόδεικτους χαρακτηρισμούς και μειωτικούς προς το πρόσωπό του που ειπώθηκαν από τον κ. Αραμπατζή μέσα στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν ξέρουμε εάν οι νομικοί του δήμου συμβούλευσαν τον δήμαρχο σε αυτό το ατόπημα πάντως είμαστε ΒΕΒΑΙΟΙ πως η επιλογή του αυτή θα του στερήσει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ αφού τα στελέχη του δεν συνηθίζουν να μηνύουν πολιτικούς τους αντιπάλους.  Ας είναι,  σε τρία χρόνια που θα αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη σε πρώτο βαθμό είτε θα έχουν κάποιοι την ηθική ικανοποίηση πως δικαιώθηκαν ή θα απογοητευθούν αφού η Ελληνική Δικαιοσύνη θα έχει διαφορετική γνώμη για τους χαρακτηρισμούς Αραμπατζή που όσον αφορά το διαδίκτυο,  για εμάς κινούνται μέσα στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Θα ψάξουμε να δούμε τι έχει ειπωθεί και σε δημοτικά συμβούλια που ίσως να μην έχουμε παρακολουθήσει αλλά από εμάς είναι ΛΑΘΟΣ κίνηση του δημάρχου αφού κανένας ΘΕΣΜΟΣ δεν προστατεύεται με μηνύσεις. Με την λογική αυτή τι θα έπρεπε να κάνει ο πρωθυπουργός να μηνύει ΜΜΕ και χρήστες του διαδικτύου που τον καθυβρίζουν καθημερινά; Άλλωστε για συκοφαντική δυσφήμιση έχει καταδικαστεί και ο Παύλος Πολάκης αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι έτοιμος να αναλάβει και πάλι θέσεις ευθύνης αφού ατυχώς το κύρος της Ελληνικής Δικαιοσύνης είναι στο ναδίρ και ουδείς πτοείται από  αποφάσεις δικαστηρίων. Άλλωστε έως το ΤΕΛΟΣ θα το πήγαινε και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και εάν και πρώην πρωθυπουργός δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ικανές να φιμώσουν ούτε τους πολιτικούς του αντιπάλους αλλά ούτε καν τους "Βαξεβάνηδες". Αυτά και ελπίζουμε η κίνηση αυτή να μην οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα επειδή δίπλα στον δήμαρχο της πόλης μας μάλλον βρίσκονται μη έμπειροι νομικοί ή για να του πούμε κομψά δικηγόροι χωρίς πολιτικό κριτήριο. Δεν βαριέσαι υπάρχουν και χειρότερα και μάλλον θα τα ζήσουμε σε ένα βαρέλι που δεν έχει πάτο και που θα οδηγήσει την πόλη σε εποχές που θεωρούσαμε πως είχαμε αφήσει στο σκοτεινό παρελθόν της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: