ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ΕΝΑΚ έφυγε- μένοντας κρατώντας τις καρέκλες!

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Το ΕΝΑΚ έφυγε- μένοντας κρατώντας τις καρέκλες!


Η παραφιλολογία ( μάλλον ευσεβείς πόθοι) όσων επιθυμούν να πέσει η νυν διοίκηση εκ των έσω αποτυπώνεται σε ανάρτηση των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. 

Σε αυτή την ανάρτηση σας "πληροφορούν" πως επειδή δεν πήγαν κάποια στελέχη του ΕΝΑΚ στην παρέλαση αποχώρησαν από την διοίκηση!

 Αυτό φυσικά και δεν "παίζει" αφού όπως και οι Ενεργοί γράφουν είναι ένα χρόνο πριν τις εκλογές έχουμε το ΕΝΑΚ να συνεργεί με την διοίκηση Χατζηδάκη. 

 Αντιδήμαρχοι στελέχη του ΕΝΑΚ αλλά  και ο επικεφαλής τους ο κος Πανταζόπουλος συνδράμει την διοίκηση μέσα από το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης μια άκρως τιμητική θέση ( και όχι μόνο) αφού άλλωστε οι "αντάρτες" πάντα είχαν στη διοίκηση Χατζηδάκη τα καλύτερα πόστα! 

Θέσεις από τις οποίες είχαν και έχουν την δυνατότητα να εξυπηρετούν τους ψηφοφόρους τους και φυσικά για το καλό της πόλης πάντα συμμετείχαν για πρώτη φορά από θέσεις ευθύνης στο σχεδιασμό και υλοποίηση του κοινού τους προγράμματος με τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη. 

Εάν κάτι δεν πήγε καλά φταίνε και τα δικά τους στελέχη και για εμάς θα ήταν ευχής έργο να ξεφορτώνονταν η νυν διοίκηση κάποιους που κατά την δική μας άποψη δεν τα πάνε καλά. 

Και αυτό θα συμβεί την επόμενη πενταετία που θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής από 21 δημοτικούς συμβούλους ενώ τώρα αυτή η δυνατότητα δεν ΥΠΑΡΧΕΙ και έτσι αναγκαστικά είναι Αντιδήμαρχοι και όσοι δεν έχουν καλές επιδόσεις. 

Δεν είχαμε ποτέ καλές σχέσεις με καμία κεντροαριστερή παράταξη της πόλης και έτσι δεν ξέρουμε εάν τα μέλη του ΕΝΑΚ ετοιμάζουν "ανταρσία".

Αυτό όμως που θα θυμούνται οι δημότες μας είναι πως σε θέσεις ΕΥΘΥΝΗΣ βρέθηκαν μόνο επί διοίκησης Γιώργου  Χατζηδάκη ενώ η παράταξή τους ήταν μόνιμα παραπονούμενη από την εποχή δημαρχίας  του κ. Θεόδωρου Γεωργάκη,  και βασίζουν την πολιτική τους παρουσία στην πόλη σε κατά καιρούς καταγγελίες τους προς την εκάστοτε διοίκηση για μη χρηστή διαχείριση και για σπατάλες. 

Τα δικά τους στελέχη κατά την ταπεινή μας πάντα γνώμη με εξαίρεση τον κ. Σταύρο Γεωργάκη αποδείχθηκαν πολύ κατώτεροι από όσους παλιότερα λοιδορούσαν! 

Δεν θεωρούμε προσωπικά πως φεύγοντας ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές και συνεργώντας με κάποια άλλη δημοτική παράταξη θα βρεθούν ποτέ ξανά σε θέσεις ευθύνης , άρα για εμάς είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για αυτούς ο κοινός αγώνας με τον νυν δήμαρχο που τους έβγαλε από την αφάνεια και τους έκανε Αντιδήμαρχους, προέδρους νομικών προσώπων και που τους "χρησιμοποίησε" πάντα για το καλό της πόλης. 

Να θυμίσουμε για όσους έχουν ασθενή μνήμη ή είναι απλώς απλοί συκοφάντες πως μέλη της διοίκησης παραμένουν τα στελέχη του ΕΝΑΚ ως Αντιδήμαρχοι οι κύριοι Γιάννης Πούλος & Σταύρος Γεωργάκης και φυσικά στο ΝΠΔΔ Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης έχει τοποθετηθεί ο επικεφαλής τους κος Δημήτρης Πανταζόπουλος μετά από ένα πέρασμα από πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ. 

Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνει το ΕΝΑΚ στις δημοτικές εκλογές που έρχονται τον Οκτώβριο του 2023 , γιατί για εμάς εάν εξαιρέσουμε τον κ. Σταύρο Γεωργάκη δεν έχουμε και κάποιον άλλο να μπορούμε να συνεννοηθούμε σε κανένα από τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη μας. 

Οι θέσεις του ΕΝΑΚ άλλωστε είναι πρωτίστως ευχολόγια,  και η ικανότητα τους σε θέσεις ευθύνης έχει ήδη κριθεί από τους πολλούς. 

Σε κάθε περίπτωση όπως βλέπετε και παρακάτω στο διαδικτυακό διάλογο του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΕΝΑΚ κ. Δημήτρη Πανταζόπουλο  με συνδημότη μας,  "διαζύγιο" δεν προκύπτει,  εκτός και μας το κρατάνε κρυφό κάτι,  που δεν συνάδει με όσους αγαπάνε την πόλη και πρέπει ξεκάθαρα να πληροφορούν τουλάχιστον  όσους τους ψήφισαν για το πως θα κινηθούν πολιτικά. 

"Σε χειμερία νάρκη βρίσκονται άπαντες πλην ΕΝΑΚ" μας πληροφορεί ο κος Πανταζόπουλος αρνούμενος να απαντήσει για τα περί "διαζυγίου". Πάντως τα "ζευγάρια" εάν δεν τα πηγαίνουν καλά είναι προτιμότερο να χωρίζουν θα πούμε εμείς σκωπτικά που δεν βλέπουμε βέβαια με καλό μάτι το ΓΕΓΟΝΟΣ να κρατάς καρέκλα και παράλληλα να ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ! Μπορεί να το κάνουν για να τους αφυπνίσουν αλλά ποιους άραγε; Αυτούς με τους οποίους συνδιοικούν;



Εμείς έτσι και αλλιώς ούτε τους ψηφίσαμε ΠΟΤΕ , ούτε θα τους ψηφίσουμε στο μέλλον,  δεν ήμασταν άλλωστε υπέρ των συμπράξεων πάνω από κόμματα και χρώματα,  και δεν κατανοούμε και τι είναι ετερόκλητη ομάδα στην νυν διοίκηση και δεν είναι σε όλες τις άλλες! 

Γιατί προφανέστατα δεν βλέπουμε και καμία ιδεολογική συγγένεια κ. Κάνδηλα ανάμεσα στον κ. Χριστοφίδη και τον κ. Ραβάνη που ανακοίνωσε πρόσφατα η παράταξη του κ. Αραμπατζή για υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο χωρίς βέβαια να λέμε πως και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις ΠΛΗΝ της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης δεν έχουν προβλήματα ιδεολογικής συνοχής. 

Σε κάθε περίπτωση η μίξη φιλοχουντικών με δημοκρατικούς πολίτες που επιχειρείται από την δημοτική παράταξη "Η πόλη που θέλω" σίγουρα θα έχει χειρότερο αποτέλεσμα από την ετερόκλητη συμμαχία που περιγράφεται κ. Κάνδηλα , και σταματήστε επιτέλους το παραμύθι με την ποινικοποίηση του πολιτικού λόγου , αφού διάλογος με τους φασίστες που συκοφαντούν δεν μπορεί να γίνει ανεκτός από καμία διοίκηση. 

Το ό,τι είναι φασίστες και φιλοχουντικοί όσοι ανέχονται να συνεργούν με νοσταλγούς του Γεώργιου Παπαδόπουλου είναι για εμάς ΔΕΔΟΜΕΝΟ , δεν έχουν το άλλοθι πως δεν ήξεραν τα έχουμε γράψει και παρουσιάσει αναλυτικά ας μην έχετε αυταπάτες πως οι πολλοί δεν έχουν καταλάβει πόσο φασίστες είσαστε! 

Έτσι στις κάλπες του 2023 είτε το θέλουμε εμείς οι κεντροδεξιοί είτε ΟΧΙ,  οι πολλοί θα αποφασίσουν με κομματικά κριτήρια και είναι βέβαιο πως ουδείς θα επωφεληθεί από τα συνεχόμενα λάθη της κεντροδεξιάς κυβέρνησης με δεδομένο το ΓΕΓΟΝΟΣ πως θα έχουν προηγηθεί οι βουλευτικές εκλογές που όπως όλα δείχνουν θα βάλουν στη Βουλή και  τους "Κασιδιάρηδες". 

Το δίπολο ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΔΕΞΙΑ θα είναι πάλι στα φόρτε του και ας μην ευελπιστούν κάποιοι πως θα παραπλανήσουν όσους και βλέπουν πως η πόλη μας ζέχνει από φασισμό και ΕΜΕΤΟ κάνουν όταν τιμώνται ως ευυπόληπτοι πολίτες διάφοροι "Κυρ Παντελήδες". 


Στα δημοτικά τα πράγματα είναι διαφορετικά κ. Κάνδηλα αφού 51% δεν πρόκειται να πάρει ουδείς "Κασιδιάρης",  επομένως για να έχει κάποιος ελπίδες ακόμα και για διατηρήσει το ποσοστό του 2019  πρέπει να απομακρύνει τους "ψεκασμένους" από τα ψηφοδέλτιά του. 

Αντί αυτού ο κος Αραμπατζής το παίζει και πολιτικά διωκόμενος επειδή του έκανε μήνυση ο δήμαρχος της πόλης μας για πράγματα που είπε και ενώ δεν μπορεί να αποδείξει συνεχίζει θεωρώντας τον εαυτό του "άγγελο της ΚΑΘΑΡΣΗΣ". 

Το ρόλο αυτό που είναι χιλιοπαιγμένος σε αυτή την πόλη τον έχουν σιχαθεί οι δημότες μας που βλέπουν πως ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ πάνε για την καρέκλα! 

Το δικό μας συμπέρασμα κυνικό και ωμό είναι πως τα "συζυγικά καβγαδάκια" είναι για περισσότερες θέσεις ευθύνης,  εάν και δεν βλέπουμε πως άφησαν και κανέναν παραπονούμενο από το 5%-8% που εκπροσωπεί το ΕΝΑΚ στην πόλη μας οι διοικούντες! 

Ας δουν τι πήραν και το 2014 με την αυτόνομη κάθοδό τους (ΕΝΑΚ) για να μην έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ πως δικαιούνται και περισσότερα , από όσα σήμερα κατέχουν! 



ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: