ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Καλή και ευλογημένη Κυριακή να έχετε ιδίως,  όσοι μας γλωσσοτρώτε κάθε φορά που θεωρείτε πως αδικούμε κάποιον που εσείς θαυμάζετε.  Εμείς γράφουμε αυτά που βλέπουμε και κυρίως συνοδεύουμε τα κείμενά μας με στοιχεία. Για τον λόγο αυτό και ουδείς από όσους "αδικήθηκαν" δεν έχει κάτι να ψελλίσει , και όποιος το αποτολμάει διαδικτυακά συνήθως μιλάει για πράγματα άλλα από αυτά για τα οποία τον  έχουμε καταγγείλει μέσα από εδώ,  ενώ δεν ξεχνάει να δείξει  το "ενδιαφέρον" του για την υγεία μας! 


  • Δεν θα μάθουμε από την πλευρά τουλάχιστον του κ. Αραμπατζή για ποιες αναφορές του τον μήνυσε ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης. Δεν έχει στοιχεία για όσα προφανώς ξεστόμισε εκτός και θεωρεί πως θα βρει το δίκιο του σε τέσσερα - πέντε χρόνια από την Ελληνική Δικαιοσύνη!  Δεν θεωρούμε πως οι μηνύσεις λύνουν θέματα όπως αυτό του κ. Αραμπατζή και φυσικά δεν αναμένουμε από κανένα δικαστήριο να νικήσει τον λαϊκισμό , τον ρατσισμό και τις αντικοινωνικές συμπεριφορές που παρουσιάζουν μέλη της δημοτικής του παράταξης. Την "λύση" στο πρόβλημα του κ. Αραμπατζή θα την δώσει ο λαός της Ηλιούπολης στις δημοτικές κάλπες του 2023 διορθώνοντας το λάθος που έκανε το 2019 στέλνοντας τον με τρεις δημοτικούς συμβούλους να αναδείξει όσα μας ταλαιπωρούν και να ασκήσει αντιπολίτευση με προτάσεις και όχι με ευχολόγια. Αντί αυτού ο κος Αραμπατζής επιδόθηκε και επιδίδεται σε έναν λαϊκισμό που θα τον ζήλευε και ο Κασιδιάρης και είχε το θράσος να προτείνει μέχρι και να τιμηθεί από τον δήμο μας ο δοτός δήμαρχος της χούντας επειδή λέει το έχουν πει και άλλοι! Το γεγονός πως ουδείς δήμαρχος μπήκε στη διαδικασία να "τιμήσει" έναν χουντικό δεν τον προβληματίζει και ιδιαίτερα αφού ούτε τις εποχές δεν ξέρει να "διαβάζει" που δεν ευνοούν πατριδοκάπηλους όπως ο αείμνηστος πρώην δήμαρχος. Οι εποχές εάν δεν το έχει αντιληφθεί ευνοούν εθνικιστικά κινήματα όπως της κα Μελόνι που άδειασε τον ΦΑΣΙΣΤΑ Μουσολίνι πριν ακόμα αναλάβει και επίσημα τα νέα καθήκοντά της ως πρωθυπουργός της Ιταλίας. Εδώ πήξαμε στις υμνητικές αναφορές για τον δικτάτορα Μεταξά που το μόνο καλό που έκανε ήταν πως ήταν πιστό πιόνι των Βρετανών εάν και ο ίδιος ήταν και παρέμεινε έως το ΤΕΛΟΣ της ζωής του ένας ακόμα δικτάτορας. Εάν οι Βρετανοί δεν είχαν θέμα ο Μεταξάς δεν κουνιόταν να πει ούτε ΝΑΙ ούτε ΟΧΙ άλλωστε ολόκληρη φρεγάτα την "Έλλη" του βούλιαξαν οι Ιταλοί μέσα στο λιμάνι της Τήνου και δεν αντέδρασε. Εάν γίνονταν αυτό σήμερα οι σημερινοί "Κασιδιάρηδες" θα ομιλούσαν για εθνικές προδοσίες και άλλα φληναφήματα που τα ξεχνούν όταν οι ίδιοι θα πάρουν καρέκλα. Πατριωτισμό ανέξοδο είχαμε και την διάρκεια της επταετίας και όταν χρειάστηκε οι φανατισμένοι καραβανάδες να νικήσουν τους Τούρκους ηττήθηκαν και παρέδωσαν την Εξουσία στους πολιτικούς για να σώσουν ό,τι σώζεται. Αυτά προς το παρόν και έως τις δημοτικές κάλπες εμείς θα σας έχουμε εδώ αρκετά θέματα από αυτά που δεν βλέπουν όσοι θεωρούν πως ο φασισμός μπορεί να έχει στη χώρα μας ακόμα μια  ευκαιρία! 


  • Δώρο την "ανάπλαση" της πλατείας Φλέμινγκ μας έκανε ο επιχειρηματίας κος Σίνος της "Κήπων Οδός". Βέβαια για όσους δεν παρακολουθούν την ΔΙΑΥΓΕΙΑ και δεν γνωρίζουν πως επί δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου αλλά και Γιώργου Χατζηδάκη η εταιρία "Κήπων Οδός" έχει πάρει πολλές δουλειές εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι!  Όποιος δεν βαριέται μπορεί να δει πατώντας εδώ τις δουλειές που έχει πάρει η εταιρία του συνδημότη μας που στο αντικείμενό της θεωρείται από τις καλύτερες. 




  • Και μια και ήρθε η κουβέντα για τους προμηθευτές του δήμου μας που τα τελευταία 12 χρόνια έχουν αναδειχθεί σε "πρωταθλητές" σε έργα που αναλαμβάνουν δεν πρέπει να ξεχνάμε και την εταιρία NEW STEP του κ. Καλογεράκη. Αυτή δεν έχει ανάλογες επιτυχίες με την "Κήπων Οδός" σε αναθέσεις από άλλους δήμους σε όλη την Ελλάδα όπως μπορείτε να δείτε και εσείς με μια απλή αναζήτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ . Κάντε κλικ εδώ . Η εταιρία αυτή έχει έδρα στο δήμο Αλίμου όπως μπορείτε να δείτε και από την σελίδα της και επί δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου άρχισε να παίρνει αναθέσεις από τον δήμο μας με τα γνωστά κριτήρια των διαγωνισμών του δημοσίου και πάντα σύμφωνα με τους διάτρητους για εμάς όρους με τους οποίους γίνονται στη χώρα μας ακόμα και οι διεθνείς διαγωνισμοί. Όλες αυτές οι διαδικασίες αποτρέπουν μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις να επιχειρήσουν στη χώρα μας παρά που τα τελευταία χρόνια το κλίμα αλλάζει αλλά με ρυθμούς χελώνας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: