ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τάσος Ευσταθίου: Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων αλλά γιατί τόσο βιασύνη να αποφασίσουμε σήμερα;

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Τάσος Ευσταθίου: Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων αλλά γιατί τόσο βιασύνη να αποφασίσουμε σήμερα;


Αλλαγή του νόμου που λέει να ασκούν οι διοικήσεις των δήμων έφεση σε πρωτόδικες δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν συμβασιούχους εργαζόμενους ζήτησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου , αλλά παράλληλα δεν δέχθηκε να συγχρωτιστεί με όσους βιάζονταν να αποφασίσουν σήμερα για την λήψη απόφασης.

Ζήτησε ΑΝΑΒΟΛΗ συζήτησης του θέματος και τόνισε πως πρέπει να περιμένουν και το συνέδριο της ΚΕΔΕ,  αφού έτσι και αλλιώς το πρόβλημα είναι συνολικό και αφορά όλους τους δήμους της χώρας μας. 

Έτσι δεν ψήφισε ΘΕΤΙΚΑ , δηλώνοντας  αλληλέγγυος στα αιτήματά των συμβασιούχων εργαζομένων αλλά μη δεχόμενος να πάρει μια βιαστική απόφαση που έτσι και αλλιώς καμία αξία δεν θα είχε για τους συμβασιούχους εργαζόμενους , που δεν καλύπτονται από μια τέτοια πολιτική απόφαση. 

Έτσι η παράταξη του κ. Τάσου Ευσταθίου "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" απείχε από το συγκεκριμένο θέμα αφού δεν ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα σε όσους κοροϊδεύουν διαχρονικά τους συμβασιούχους του δήμου μας!

Δεν μας αρκεί που  μια παράταξη πήρε εν μέρει μια  σωστή απόφαση και δεν συνέργησε σε έναν παραλογισμό που έτσι και αλλιώς η ΚΟΙΝΩΝΙΑ καταδικάζει. Θα θέλαμε καθαρό ΟΧΙ και αιτιολογία αφού λεφτά δεν υπάρχουν για χιλιάδες νομιμοποιήσεις. 

Πάντως σήμερα ο κος Ευσταθίου και η δημοτική του παράταξη με την στάση τους έσπασαν την ΟΜΕΡΤΑ κάτι που θα συνυπολογίσουν οι δημότες μας στις κάλπες του 2023,  εκεί όπου οι λαϊκισμοί δεν θα ωφελήσουν όσους κοροϊδεύουν ακόμα μια φορά "ετοιμοθάνατους". 

Η αναστάτωση όλων των υπολοίπων παρατάξεων ήταν έκδηλη,  και κυρίως όσων ποντάρουν σε τέτοιες αποφάσεις άνευ ουσίας για να κερδίσουν ψήφους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: