ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Παραχωρούν τα πάντα στους πάντες ΔΩΡΕΑΝ και έπειτα γκρινιάζουν γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν τους δίνει και άλλα χρήματα να σκορπάνε για ανούσιες φιέστες!

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Παραχωρούν τα πάντα στους πάντες ΔΩΡΕΑΝ και έπειτα γκρινιάζουν γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν τους δίνει και άλλα χρήματα να σκορπάνε για ανούσιες φιέστες!

 


Ποντάροντας στο γεγονός πως ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος δεν "τραβάει" και με διασπασμένη την κεντροδεξιά της πόλης η διοίκηση Χατζηδάκη ακολουθεί μια "πεπατημένη" που βουλιάζει οικονομικά τον δήμο μας. 

Έτσι μη έχοντας στο μυαλό και στα σχέδιά της η διοίκηση να βγάζει χρήμα από δομές που παραχωρεί άλλοτε ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΖΑΜΠΑ και άλλοτε με ΕΥΤΕΛΗ τιμήματα σε μη κερδοσκοπικούς συλλόγους , συλλογικότητες ακόμα και ομάδες του facebook οι οποίοι και με χρήματα του δήμου σε ορισμένες περιπτώσεις διοργανώνουν εκδηλώσεις που άλλες είναι προς θετική κατεύθυνση ( κατά την δική μας άποψη πάντα) και άλλες επιδρούν ΑΡΝΗΤΙΚΑ αφού δημιουργούν μια συλλογική συνείδηση που βασίζεται σε ΜΥΘΟΥΣ και ιδεοληψίες. 

Σε κάθε περίπτωση όλες και όλοι αυτοί οι "φιλάνθρωποι" αδειάζουν τα ταμεία του δήμου μας αφού ακόμα και οι χορηγοί τους είναι προνομιακοί προμηθευτές ενός δήμου που δεν λέει να κόψει τις κακές συνήθειες. 

Με δεδομένο πως αντίδραση δεν βλέπουμε από τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης αναμένουμε την ανακοίνωση μιας υποψηφιότητας που μπορεί να δώσει ΤΕΛΟΣ σε όλα αυτά. 

Σε κάθε περίπτωση επειδή εμείς δεν γράφουμε για να εξυπηρετήσουμε ΚΑΜΙΑ από τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης αλλά για να εκπροσωπήσουμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ εσάς που σιχαθήκατε αυτή την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ εμείς δουλεύουμε ώστε στις κάλπες του 2023 να έχετε ΕΠΙΛΟΓΗ. 

Θα το πετύχουμε για να έχει και για εμάς ενδιαφέρον ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών και να μην στεναχωρηθούν για ακόμη μια φορά οι ΔΕΞΙΟΙ της πόλης

Δεξιοί που αγανακτούν και όταν η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν κινείται ΔΕΞΙΑ και που το μήνυμά τους και στις εθνικές κάλπες θα οδηγήσει την φιλελεύθερη παράταξη στο να ξαναβρεί τον δρόμο της. 

Δεν υπάρχει τίποτα το ΘΕΤΙΚΟ στην λογική κρατισμού και "φιεστών" Σοβιετικού τύπου για τους πολλούς. 

Το πλεόνασμα που άφησε η προηγούμενη διοίκηση Βασίλη Βαλασόπουλου ( μέρος του οποίου ήταν και λογιστικό) εξανεμίζεται. 


Και βέβαια στον καπιταλισμό δεν νοείται μη κερδοσκοπικό ΣΩΜΑΤΕΙΟ όταν εισπράττει χρήματα για τις υπηρεσίες που προσφέρει και επιδοτείται από Πολιτεία και δήμο. 

Εάν το σωματείο δεν βγαίνει οικονομικά λυπούμαστε που θα το γράψουμε αλλά πρέπει να κλείσει. 

Η λογική να χρηματοδοτείται ο οιοσδήποτε ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ με κρατικό χρήμα και όταν συσσωρεύει χρέη να συνεχίσει να συμβαίνει αυτό απλώς κλείνει τον δρόμο από κάποιον άλλο που με την ίδια ή και καθόλου ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ θα τα πήγαινε καλύτερα. 

Κατανοούμε καλύτερα από τον καθένα τι είναι να προσφέρεις ΤΖΑΜΠΑ υπηρεσίες και να εισπράττεις ψίχουλα αλλά ΦΥΣΙΚΑ αρνούμαστε να μπούμε στην λογική πως πρέπει να μας χρηματοδοτεί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ για να υπάρχουμε! 

Σε κάθε περίπτωση και επειδή το θέμα δεν θα το αφήσουμε έτσι από εμάς εδώ θα μάθετε πόσο σας κοστίζει το χρόνο ο οιοσδήποτε αφού εκτός από ό,τι ανεβαίνει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ θα συγκεντρώσουμε στοιχεία από ανθρώπους της αγοράς που μπορούν να μας πουν με εξαιρετική ακρίβεια τι μας στοιχίζει η οιαδήποτε "φιέστα". 

ΔΑΠΑΝΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! 

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A7%CE%A07%CE%A9%CE%A1%CE%A5-%CE%9554?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%98%CE%A3%CE%A0%CE%A9%CE%A1%CE%A5-4%CE%935?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%93%CE%9A7%CE%A9%CE%A1%CE%A5-%CE%97%CE%9D%CE%A9?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/65%CE%A63%CE%A9%CE%A1%CE%A5-%CE%95%CE%95%CE%96?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%9B%CE%A5%CE%9C%CE%A9%CE%A1%CE%A5-9%CE%92%CE%98?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9A%CE%91%CE%A5%CE%A9%CE%A1%CE%A5-%CE%A5%CE%A6%CE%9A?inline=true

Δεν υπάρχουν σχόλια: