ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μπορείς να συνεργαστείς με αυτούς που σε εξέθεσαν;

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Μπορείς να συνεργαστείς με αυτούς που σε εξέθεσαν;

 


Είμαστε αρκετά πεισματάρηδες και χωρίς να κρατάμε κακία σε κανέναν , δεν ξεχνάμε όσους θεωρούμε πως μας αδίκησαν. Κάποιοι έγραψαν πως δεν καταλάβαμε το νόημα όσων ειπώθηκαν χθες για ΕΝΟΤΗΤΑ , λες και δεν είμαστε εμείς το μοναδικό τοπικό ΜΜΕ που αναδείξαμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων μας. 

Και έχετε πολλά να διαβάσετε και να μάθετε από εμάς ακόμα περισσότερα ,αφού όσο και να δώσουμε τόπο στην οργή δεν σταματάμε να αφουγκραζόμαστε το ΔΙΚΑΙΟ αίτημα των Νεοδημοκρατών της πόλης,  που δεν αναμένουν από "Μεσσίες" και "πατριώτες" για να σωθούν. 

Είμαστε και θα παραμείνουμε η ΦΩΝΗ όλων αυτών που δεν κατανοεί τι τους χωρίζει. Όσο και εάν αναδεικνύουμε εδώ τις τεράστιες διαφορές τους. Τον λαϊκισμό, τον τυχοδιωκτισμό και την τσογλαναρία των υποψηφίων τους που έφτασαν στο σημείο να μας ψέγουν επειδή ως γνήσιοι απόγονοι των ξεφτιλισμένων συνταγματαρχών της 21 Απριλίου,  της χούντας ντε που κατέλυσε την Αστική μας Δημοκρατία απαιτούν να μην ασχολούμαστε μαζί τους και να μην τους ασκούμε κριτική! 

Και αναρωτιόμαστε πως ΟΛΟΙ αυτοί η  ετερόκλητη ομάδα που άλλος πιστεύει στην Ανατολή και ολίγοι τελικά στη Δύση βρέθηκαν κάτω υπό την ηγεσία του κ. Γιάννη Αναγνώστου και κατάφεραν το μακρινό 2006 να κερδίσουν τις δημοτικές εκλογές στην πόλη μας, να βρισκόμενοι για μια τετραετία στο τιμόνι του δήμου. 

Συμμετείχαν σε μια διοίκηση που κρίθηκε στις κάλπες του 2010 , ηττήθηκε από την νεοεμφανιζόμενη παράταξη του πρώην δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου και έκτοτε είναι σαν ΞΕΝΟΙ στην ίδια πόλη. 

Κοινός τόπος όλων είναι η δημιουργία δημοτικών παρατάξεων ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ συνοχή. Κάποιοι ανόητοι οι οποίο πέρασαν και από θέσεις ευθύνης της πόλης μας σήμερα κιόλας σαν να μην τους νοιάζει να εκπροσωπήσουν τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες της πόλης ανακοίνωσαν μια "πράσινη" υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου ( τα εισαγωγικά είναι μάλλον πλεονασμός αφού ΠΡΑΣΙΝΗ , που βρωμάει παλιό ΠΑ.ΣΟ.Κ με τάσεις "αυτοκτονίας" είναι όπως και εάν την δεις) γράφοντας στα παλιά τους υποδήματα όσους  χθες μόλις διατράνωσαν την πεποίθηση πως δεν μας χρειάζονται ιδεοληπτικοί από άλλους πολιτικούς χώρους,  αλλά ΕΝΟΤΗΤΑ. 

30%-35% θα πιάσει και πάλι η ΝΔ στην πόλη μας στις προσεχείς εθνικές  εκλογές όμως για αυτούς είναι πιο σημαντικό να κάνουν προσθήκες υποψηφίων δημοτικών συμβούλων  από κόμματα με λιγότερες ψήφους ακόμα και από την Ελλήνων Συνέλευση! 


Αποτελέσματα βουλευτικών εκλογών 2019 στην Ηλιούπολη 

Και αναρωτιόμαστε εάν σε αυτή την πόλη τα έχουμε δει όλα ή μας ετοιμάζουν και άλλα χειρότερα! Πάντα η απορία μας ήταν και παραμένει εάν εκτιμάει κανείς την ΑΛΗΘΕΙΑ σε μια πόλη που ζέχνει από φασισμό. Φασισμό που δεν βλέπουν οι ευυπόληπτοι Κυρ - Παντελήδες και που δεν αναδεικνύουν ΠΟΤΕ αφού για την πόλη μας φαίνεται αστείο το να υμνεί κάποιος ΔΗΜΟΣΙΑ δικτάτορες αλλά μετά παρεξηγούνται όταν τους αποκαλούμε "Κασιδιάρηδες". 

Μας ζητούν να ξεχάσουμε το παρελθόν λες και αυτό δεν καθορίζει κατά μεγάλο ποσοστό το σημερινό χάλι. Τους βοηθάμε να οικοδομήσουν ένα προφίλ που θα φέρει και κεντροαριστερές ψήφους αλλά όχι "βαρίδια" στον δικό μας ιδεολογικό χώρο και δεχόμαστε πυρά από παντού. 

Τους συμβουλεύουμε ΔΗΜΟΣΙΑ να διαγράφουν όσους είναι έτοιμοι να υπηρετήσουν τον οιοδήποτε για να προφυλάξουν την ΕΝΟΤΗΤΑ των δημοτικών τους παρατάξεων και μας λένε υπερβολικούς. 

Να γνωρίζουν άραγε για μια δωδεκάδα υποψήφιών τους το 2019 που θα είναι στα ψηφοδέλτια της δημοτικής παράταξης "ΗλιουΌλοι Μαζί" ή θα το μάθουν και αυτό από τα τοπικά ΜΜΕ. 

Αγκαλιάζονται, "φιλιούνται" με τους πολιτικούς μας αντιπάλους λες και θα μας ψηφίσουν και ποτέ,  αγνοώντας πως ήταν αυτοί που μας ζητούσαν να ενωθούμε κατά του πρώην δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου με επικεφαλής όμως από το "πράσινο μαντρί" αφού το έχουν δεμένο πως η πόλη είναι αριστερή και ας την γράφουν πολλοί φασίστες με π κεφαλαίο. 

Έχουν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα για όλα τα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης και θεοποιήσει τα κεντροαριστερά με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε σε θέσεις ευθύνης πρόσωπα που δεν θα είχαμε εάν ήμασταν ενωμένοι. 

Όλοι αυτοί λοιπόν θα πρέπει να κάτσουν σε ένα κοινό τραπέζι και να αποφασίσουν με ή χωρίς εμάς για το μέλλον της κεντροδεξιάς αυτής της πόλης. Και λέω χωρίς εμάς γιατί εμείς ξεκάθαρα έχουμε εντοπίσει τα πολλά που τους ενώνουν αλλά και κάποια που τους ΧΩΡΙΖΟΥΝ σε βαθμό που δεν μπορείς να έχεις κοινή πορεία. 

Γιατί όσο καλός και μετριοπαθής και εάν είσαι πως μπορείς να συνεργαστείς με όσους σε εξέθεσαν; 

Φαγωμάρα και ίντριγκες υπάρχει μπόλικη και στον χώρο της κεντροαριστεράς αλλά τέτοια ΑΠΑΞΙΩΣΗ όλων των κανόνων της κοινής λογικής δυστυχώς ΜΟΝΟ στην κεντροδεξιά της πόλης βλέπεις. 

Όλες και όλοι γνωρίζουν πως διασπασμένοι σε δύο -τρία κομμάτια δεν πας πουθενά αλλά παρόλα αυτά εξακολουθούν μια πορεία που οδηγεί σε ΗΤΤΑ στις δημοτικές κάλπες του 2023 που έρχονται. 

Τι κάνουμε εμείς; Δεν είμαστε Θεοί για να πείσουμε ή να καταλάβουμε τι έχουν στο μυαλό τους αλλά ας μην έχουν καμία αμφιβολία πως αιτία όλων των δεινών είναι το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ΠΟΤΕ δεν κατέδειξαν ΔΗΜΟΣΙΑ την παθογένεια που υπάρχει και κυρίως δεν σεβάστηκαν όσους στεναχωριούνται περισσότερο και από τους ίδιους που ξοδεύουν τα χρήματα τους και την ενέργειά τους συμμετέχοντας σε ψυχοφθόρες εκλογικές διαδικασίες με "σημαδεμένο" αποτέλεσμα και μιλάμε για εκείνους που κρατούν ακόμα την δάδα της ΝΔ αναμμένη στην καρδιά τους. 

Θέλουμε να είμαστε δίκαιοι την δάδα δεν την "πούλησαν" μόνο μεγάλα ή μεσαία αυτοδιοικητικά στελέχη αλλά πρωτίστως βουλευτές που εξελέγησαν με τη σημαία της ΝΔ ενώ έως χθες είχαν υψωμένα άλλα λάβαρα. 

Και επαναλαμβάνουμε το ερώτημα για τους υποψιασμένους και για όσους θα καταλάβουν σε ποιον απευθύνεται. 

Αξίζει τον κόπο να συνεργαστείς με αυτούς που σε εξέθεσαν; 

ΥΓ: Από τον άλλο μήνα θα αρχίσουμε να δημοσιεύουμε μια σειρά εγγράφων αρκετά σημαντικών στην προσπάθειά μας να κατανοήσουν οι πολλοί πως το καράβι είτε πάει δεξιά είτε πάει αριστερά. Η επιλογή του να μένει στο κέντρο και ακίνητο έχει τις σοβαρές επιπτώσεις όσων και πάλι από εδώ θα πληροφορηθείτε. Ευχαριστούμε τους "συνταξιούχους" για την συμβολή τους σε αυτό μας το ρεπορτάζ αφού θα ήταν πρακτικά αδύνατον να έχουμε στην κατοχή μας τέτοια έγγραφα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: