ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πότε θα συλλάβουν επιτέλους τον "Μιχάλη" αναρωτιούνται στο Mega!

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Πότε θα συλλάβουν επιτέλους τον "Μιχάλη" αναρωτιούνται στο Mega!

 

Αποκαλυπτικό και σήμερα το Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega όπου με την βοήθεια του πάντα αξιόπιστου αστυνομικού ρεπόρτερ Βασίλη Λαμπρόπουλου έδωσε πολλές πληροφορίες και έθεσε ερωτήματα που ζητούν από τους αρμοδίους απάντηση. 

Το κλίμα που είναι εμφανές πως είναι προεκλογικό είναι κατάλληλο για πολλές συλλήψεις στον χώρο της παιδικής πορνογραφίας αλλά δεν πρέπει να περιοριστεί σε "μικρά ψάρια" αλλά να χτυπηθεί το μεγάλο κύκλωμα με τζίρους εκατομμυρίων που δρα και στη χώρα μας. 

Στο κύκλωμα υπάρχει εμπλοκή και "γνώριμων" των διωκτικών αρχών από άλλη εγκληματική οργάνωση που συνεχίζουν ακάθεκτοι τις παρανομίες τους καταδεικνύοντας πως έχουν "πλάτες". 

Δεν προχωράει γρήγορα η υπόθεση των Σεπολίων και εύλογα η κοινή γνώμη αναρωτιέται φωνακτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εάν έχουμε ακόμη μια περίπτωση Νίκου Γεωργιάδη ή Δημήτρη Λιγνάδη με την κυβέρνηση να προσπαθεί να πείσει πως δεν θα συμβεί αυτό. 

Σε κάθε περίπτωση το Mega παίζει το θέμα "δυνατά" μη αφήνοντας καμία αμφιβολία πως ο όμιλος έχει αποφασίσει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο των ΜΜΕ χωρίς να κάνει "εκπτώσεις" σε "φίλους" που έτσι και αλλιώς στη δύσκολη στιγμή δεν φάνηκαν! 

Ίδωμεν ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: