ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν έχεις πάει έτοιμος να καταψηφίσεις τα πάντα για αύξηση τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων και καταλαβαίνεις πως έχουν κάνει λάθος στο εισηγητικό!

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Όταν έχεις πάει έτοιμος να καταψηφίσεις τα πάντα για αύξηση τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων και καταλαβαίνεις πως έχουν κάνει λάθος στο εισηγητικό!

 


Παραχωρούν ΤΖΑΜΠΑ κοινόχρηστους χώρους σε επιχειρηματίες που βγάζουν χιλιάδες ευρώ ΚΕΡΔΟΣ κάθε χρόνο αλλά ο κος Ψυρρόπουλος βλέπει μόνο λουκέτα! Το λουκέτο στο δήμο δεν το φαντάζεται γιατί προφανώς πιστεύει ακόμα στο κράτος - "πατερούλη". 

Ανάλογα έπραξαν και οι υπόλοιπες παρατάξεις αφού θεωρούν πως οι δημότες μας δεν βαρέθηκαν τους ίδιους και τους ίδιους επιχειρηματίες  να καταλαμβάνουν πλατείες , πεζοδρόμια και γενικά ό,τι κοινόχρηστους χώρους τους παραδίδονται με χαμηλά τιμήματα για να κερδίσουν  έχοντας χαμηλά αμειβόμενους υπαλλήλους και μη δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας. 

Εντάξει εάν αυτή είναι η νέα αντίληψη , εμείς θα  παλέψουμε με αυτούς που έστω είχαν το θάρρος να πάρουν 10 ευρώ παραπάνω το τετραγωνικό από όσους δεκαετίες τώρα , έχουν καταλάβει κοινόχρηστους χώρους  με ευτελή τιμήματα. 

Θα μου πείτε τι είναι 10 ευρώ παραπάνω από όσους για δεκαετίες διαχειρίζονται κοινόχρηστους χώρους πολλών τετραγωνικών δίνοντας ψίχουλα; 

Τίποτα δεν είναι θα συμφωνήσουμε αλλά ας μας υποδείξουν και κάποιον άλλο υποψήφιο δήμαρχο που θα μπορούσε να πάρει περισσότερα,  και θα είχε την μαγκιά να το πει και ΔΗΜΟΣΙΑ πριν εκλεγεί να τον στηρίξουμε και εμείς. 

Σε αυτή την πόλη στο τέλος θα πληρώνουν περισσότερα οι επαίτες παρά όσοι επιχειρούν με δανεικά και αγύριστα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: