ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συλλήψεις , συλλήψεις , συλλήψεις και το κλίμα θα αλλάξει λένε στην Πειραιώς και ετοιμάζονται για το colpo grosso! - Προσπαθούν να ταυτοποιήσουν Ηλιουπολίτη με εμπλοκή στο κύκλωμα του Κολωνού !

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Συλλήψεις , συλλήψεις , συλλήψεις και το κλίμα θα αλλάξει λένε στην Πειραιώς και ετοιμάζονται για το colpo grosso! - Προσπαθούν να ταυτοποιήσουν Ηλιουπολίτη με εμπλοκή στο κύκλωμα του Κολωνού !


Έχουν βουίξει τα κανάλια για την εμπλοκή στο σύστημα μαστροπείας νεαρού άνδρα με τα αρχικά Τ.Α από την Ηλιούπολη ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές , έρχονται 8 νέες συλλήψεις ανδρών που είχαν βιάσει την 12χρονη αλλά παρά τις καταγγελίες του δημοσιογράφου και αστυνομικού συντάκτη των "Νέων" και του "Βήματος" κ. Βασίλη Λαμπρόπουλου εδώ στην πόλη του "Φωτός" και του "Ήλιου" το τοπικό αστυνομικό τμήμα μάλλον θα πέσει για ακόμη μια φορά από τα σύννεφα! 

Η πόλη για μια ακόμα φορά κινδυνεύει να γίνει αρνητικό θέμα στα ΜΜΕ αλλά τα τοπικά δείχνουν να αδιαφορούν για τα εγκλήματα του Ηλία Μίχου και της παρέας του αναμένοντας προφανώς να κρεμαστεί και η πόλη στα "μανταλάκια" και να συνεχίσει να γίνεται θέμα στα πρωινάδικα για τους λάθος λόγους για να γράψουν δύο αράδες για μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και που με ΦΙΜΩΣΕΙ του τύπου δεν θα φτάσει σε πέρας. 

Οι διεφθαρμένοι και ατιμώρητοι από την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Μάλαμα- Παπαχρήστου ο 40χρονος Βασίλης διαχειριστής οίκων ανοχής και τα άλλα "καλά" παιδιά παραμένουν ασύλληπτα ενώ κάποιοι τρέμουν πως η σύλληψή τους θα οδηγήσει σε οδυνηρές αποκαλύψεις για μια κοινωνία που έχει ΣΑΠΙΣΕΙ! 

Δεν έχουμε σαπίσει εμείς αλλά οι καπιταλιστές λένε οι κομμουνιστές της πόλης που προφανώς δεν είδαν , δεν άκουσαν και δεν κατανοούν πως όσα πρεσβεύουν και όσους υποστηρίζουν είναι δικτάτορες που στα κράτη τους "εξαφανίζουν" τους πολιτικούς τους αντιπάλους. 

Οι "δημοκράτες" του Κομμουνιστικού κόμματος Κίνας που ξεφτιλίστηκαν διεθνώς από τις εικόνες που είδαμε όλες και όλοι από τις τηλεοπτικές μας κάμερες και που καταδεικνύουν την "δημοκρατία" τους είναι ακόμα μια απόδειξη για όλες και όλους εμάς που πιστεύουμε πως δεν μπορεί σε αυτό τον κόσμο να συνυπάρξουν αρμονικά η δημοκρατική Δύση με τους κόκκινους ή μαύρους δικτάτορες. 

Στην πόλη μας οι οπαδοί του δικτάτορα Πούτιν σας καλούν να δείτε το "συμφέρον" σας που είναι προφανώς να τελειώσει ένας πόλεμος για να ζεσταθείτε έστω και εάν χρειαστεί να διαμελιστεί ένα ανεξάρτητο κράτος όπως είναι η Ουκρανία. 

Μέχρι το τέλος του έτους και επειδή η κυβέρνηση δεν έχει να επιδείξει και πολλά σε ότι αφορά το πορτοφόλι μας που παραμένει άδειο θα έχουμε πολλά show με συλλήψεις ποινικών που για δεκαετίες εάν και γνωστοί για τις παρανομίες τους παρέμεναν ασύλληπτοι. 

Για να ενθουσιαστεί το φιλοθεάμον κοινό  θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στις φυλακές και κάποιοι ένστολοι ενώ τυχαίο δεν είναι και το γεγονός πως τα ΜΜΕ έχουν ήδη αρχίσει και κάνουν σκληρή κριτική στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ με αφορμή την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης στον Έβρο όπου έβγαζε χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα εισάγοντας στη χώρα  και τροφοδοτώντας τους με νομιμοποιητικά έγγραφα παράτυπους και παράνομα εισερχόμενους στη χώρα μας μετανάστες και πρόσφυγες. 

Το κύκλωμα το οποίο γνώριζαν πολλοί και που είχε μπει στο στόχαστρο της ΕΥΠ εδώ και 7 χρόνια! ήρθε η ώρα του να εξαρθρωθεί αφού βρέθηκαν οι δικαστικές αρχές να δώσουν το πράσινο φως για τις συλλήψεις όσων χωρίς να φαίνονται κινούσαν τα νήματα βγάζοντας όλα αυτά τα χρόνια εκατομμύρια ευρώ που έχουν γίνει ακίνητα , αυτοκίνητα , και χλιδάτη ζωή που ήταν αδύνατον να δικαιολογηθεί με μισθούς της τάξεως των 1200 έως 2000 ευρώ μηνιαίως. Γιατί οι εμπλεκόμενοι δεν ήταν και τίποτα φτωχαδάκια που πήγαιναν για να επιβιώσουν για την χλιδή πάλευαν και αυτή είχε κινήσει την περιέργεια πρακτόρων της ΕΥΠ που αρχικώς είχαν βάλει στο στόχαστρο στελέχη του Ελληνικού Στρατού τα οποία τελικώς δεν είχαν καμία σχέση με το βρώμικο κύκλωμα. 

14 μέλη της οργάνωσης παραμένουν ασύλληπτα ενώ πολλά άλλα που είχαν περιφερειακό ρόλο δεν υπάρχουν καν στα εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί ελλείψει ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ! 

Λες και δεν είναι στοιχείο το γεγονός του ανεξήγητου πλουτισμού τους μέσα σε μια δεκαετία που για τους περισσότερους Έλληνες ήταν από οικονομικής απόψεως εφιαλτική αλλά για αυτούς απίστευτα κερδοφόρα! 

6.000 ευρώ από κάθε μετανάστη που έβαζαν στην χώρα έπαιρναν και όπως έχετε ήδη αντιληφθεί από τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ ελάχιστα χρήματα έχουν βρεθεί στους 9 που συνελήφθησαν ενώ αναζητούνται άλλοι 14 που ήδη θα παρακολουθούν τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών καναλιών και θα γελάνε! 

Δεν ξέρουμε εάν οι συλλήψεις που θα είναι πολλές έως το τέλος του έτους θα βοηθήσουν το κυβερνών κόμμα να σταματήσει να καταρρέει στα μάτια των Κυρ Παντελήδων αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι πως το εγχώριο έγκλημα θα δεχθεί ισχυρό πλήγμα και θα αλλάξουν τα "κεφάλια" στο χώρο της παρανομίας σε πορνεία, ναρκωτικά, λαθρεμπόριο καυσίμων και διακίνησης παράνομων ή παράτυπων για να μην στεναχωρήσουμε και τους αριστερούς αναγνώστες μας μεταναστών! 

Γιατί όντως είναι εξωφρενικό να σκας 6.000 ευρώ και να βρίσκεσαι σε κέντρο "φιλοξενίας" μεταναστών και προσφύγων την στιγμή που σου έταξαν μια νέα καλύτερη ζωή για να στα αράξουν οι δήθεν πατριώτες και πάντα πατριδοκάπηλοι! 

ΥΓ: Ένταλμα σύλληψης και για τηλεοπτικό δημοσιογράφο μπλεγμένο στο κύκλωμα μαστροπείας του Κολωνού για να μην έχουν αυταπάτες όσοι θεωρούν πως δεν θα χυθεί "αίμα" και πως θα κουκουλωθεί η υπόθεση! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: