ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σφράγισαν μαγαζί εστίασης αλλά τα προσωπικά δεδομένα απαγορεύουν να μάθουμε ακόμα και τις αστυνομικές διατάξεις που παραβίασε!

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Σφράγισαν μαγαζί εστίασης αλλά τα προσωπικά δεδομένα απαγορεύουν να μάθουμε ακόμα και τις αστυνομικές διατάξεις που παραβίασε!

 
Φωτογραφία αρχείου 

Για 10 ημέρες μια επιχείρηση εστίασης της πόλης μας "σφραγίστηκε" όπως διαβάσαμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ( δείτε και εσείς εδώ) όμως λόγω της εσφαλμένους εφαρμογής του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα δεν θα μάθετε ποιος επιχειρηματίες μπήκε στο στόχαστρο του τοπικού αστυνομικού τμήματος ή κάποιου καταγγέλλοντα ανταγωνιστή του. 

Σε κάθε περίπτωση δέκα μέρες είναι θα περάσουν αλλά το προσωπικό δεν θα πληρωθεί και εάν ορθώς σφραγίστηκε έχει καλώς εάν όμως έχουμε επιλεκτική σφράγιση και σιωπή του επιχειρηματία τότε όπως έστρωσε θα κοιμηθεί! 

Σε κάθε περίπτωση το θέμα δεν μας αφορά ιδιαίτερα  και παρόλο που γνωρίζουμε πολλά περισσότερα για εμάς καταγγελία υπάρχει άμα υπάρχει καταγγέλλων.

 Εμείς ποτέ στη δημοσιογραφική μας πορεία δεν θα προχωρήσουμε και δεν θα εμπιστευθούμε ΠΟΤΕ "κουκουλοφόρους" μάρτυρες , εάν δεν μας προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για όσα απίστευτα  ακούμε στην "πιάτσα". 

Σε κάθε περίπτωση επειδή η πόλη ζει με ΜΥΘΟΥΣ και αναπνέει από ανόητες έριδες δεν θα ασχολούμασταν καν με την περίπτωση εάν κάποιος δεν μας έλεγε πως φοβόμαστε να το δημοσιεύσουμε! 

Μα τι να φοβηθούμε βρε αδελφέ να δημοσιεύσουμε κάτι που ανέβηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ χωρίς στοιχεία επιχείρησης ; 

Το εάν φοβόμαστε ή όχι ρωτήστε όλους αυτούς που ξυπνάνε και κοιμούνται ευχόμενοι την φυσική μας εξόντωση. Τώρα που η ομάδα μας έχει λιγότερα μέλη ίσως θεωρούν οι αφελείς πως θα πετύχουν όσα πέτυχαν με το troktiko όπου δειλοί και εντελώς εξαρτημένοι από οικονομικά συμφέροντα πέταξαν στα σκουπίδια το όραμα ενός δημοσιογράφου που δεν είχε όπως και εμείς ΟΡΙΑ. 

Βλέπετε ο καθένας πρέπει να επιλέγει τους συνεργάτες του κάτι που εμείς κάνουμε με θρησκευτική ευλάβεια αφού από αυτούς θα εξαρτηθεί το σημαντικότερο για εμάς που είναι η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ μας. 

Αυτά και υπομονή σε πελάτες και κυρίως εργαζομένους οι ημέρες θα περάσουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: