ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Εδώ και έναν μήνα η ΕΛ.ΑΣ ερευνούσε την υπόθεση του κ. Ηλία Μίχου και είχε προσεγγίσει πολλούς επώνυμους για να συλλέξει πληροφορίες

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Εδώ και έναν μήνα η ΕΛ.ΑΣ ερευνούσε την υπόθεση του κ. Ηλία Μίχου και είχε προσεγγίσει πολλούς επώνυμους για να συλλέξει πληροφορίες

 

Η υπόθεση του "καλού" Χριστιανού και "άριστου" οικογενειάρχη κ. Ηλία Μίχου είναι καλά δεμένη όπως μας τόνισαν αστυνομικές πηγές και έτσι θεωρούμε αδιανόητο το γεγονός πως η ΝΔ προχώρησε στην αναστολή της κομματικής του ιδιότητας και όχι στην δια παντός διαγραφή του. 

Ο ίδιος έως και σήμερα αρνείται τα πάντα και προσπαθεί να πείσει έμπειρους αστυνομικούς πως η 12χρονη του έστελνε στο κινητό του πορνογραφικό υλικό και πως ο ίδιος είναι ΑΘΩΟΣ! 

Το θράσος του 53χρονου είναι τέτοιο που το παίζει θύμα σκευωρίας και ισχυρίζεται πως όλα αυτά γίνονται για να τον καταστρέψουν! 


Θέλησε να τον καταστρέψει μια πολύτεκνη οικογένεια την οποία όπως ισχυρίζεται είχε βοηθήσει οικονομικά αφού ήταν γνωστός για τις αγαθοεργίες του και την πίστη του που μάλλον ήταν "μάσκα" για να καλύπτει την εγκληματική δραστηριότητά του. 

Βέβαια οι σχέσεις του με πολιτικά πρόσωπα την οποία ο ίδιος επιδίωκε για να κάνει δουλειές μαζί τους,  και συγκεκριμένα όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί προμήθευε με καθαριστικά είδη το υπουργείο υγείας την περίοδο 2012-2015. 

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως πρόσωπα όπως ο Περιφερειάρχης Αττικής κος Γιώργος Πατούλης είχαν δημόσια εκφραστεί κολακευτικά για το ΗΘΟΣ και τον χαρακτήρα του σε βίντεο που μπορεί ο καθένας να βρει εύκολα στο διαδίκτυο πράγμα που καταδεικνύει πως δεν έχουν σωστή πληροφόρηση για όσους τους προσεγγίζουν κάτι που εκτός από επιζήμιο για τους ίδιους μπορεί να αποβεί και μοιραίο για την κοινωνία μας. 

Ο Ηλίας Μίχος περιγράφεται ως ένας ιδιαίτερα κοινωνικός άνθρωπος με δράσεις αλληλεγγύης και με παρουσία στην Εκκλησία όπου βέβαια κληρικοί που τον γνώριζαν μας τόνισαν για το "ψώνιο" της αυτοπροβολής του. 

Δεν είχε πέσει στην αντίληψή τους τίποτα το μεμπτό πέρα από της υπερπροβολής του οτιδήποτε που έκανε. 

Όταν δοθούν επίσημα τα στοιχεία του για δημοσιοποίηση ( αναμένεται ακόμα η εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα) θα μάθουμε εάν τα θύματά του περιορίζονται στην 12χρονη ή υπάρχουν και άλλες ανήλικες που έχουν υποστεί τα ειδεχθή του εγκλήματα. 

Έως τότε η κυβέρνηση που βρίσκεται για ακόμα μια φορά σε αποδρομή μάταια προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες που έχει αφού ο συγκεκριμένος τύπος οικοδομώντας ένα ψεύτικο προφίλ είχε πετύχει με τις γνωριμίες του να γίνει προμηθευτής του δημοσίου και να εισπράττει κρατικό χρήμα μέσω των γνωστών διαγωνισμών που ζέχνουν από αδιαφανείς διαδικασίες. 

Η υπόθεση δεν θα ξεφουσκώσει με την προφυλάκισή του αφού ο Ηλίας Μίχος γνωρίζοντας πως η περιπέτειά του αυτή δεν θα είναι σύντομη και τον περιμένει πολυετή φυλάκιση ίσως θελήσει να εμπλέξει και άτομα τα οποία δεν σχετίζονται με την υπόθεση σε μια απέλπιδα προσπάθειά του να εξασφαλίσει την "εύνοια" των δικαστών. 

Η κοινή γνώμη βέβαια όπως και σε άλλες περιπτώσεις ήδη ζητάει την παραδειγματική του τιμωρία αλλά η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει αποδείξει και σε άλλες περιπτώσεις πως δεν αντιλαμβάνεται το περί δικαίου αίσθημα των πολιτών κάτι που ίσως οδηγήσει και σε νέες αποκαλύψεις! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: