ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Χρυσά" βλέπει ο κος Ψυρρόπουλος τα 50 ευρώ τον χρόνο το τετραγωνικό μέτρο για κατάληψη κοινόχρηστων χώρων!

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

"Χρυσά" βλέπει ο κος Ψυρρόπουλος τα 50 ευρώ τον χρόνο το τετραγωνικό μέτρο για κατάληψη κοινόχρηστων χώρων!

Ανοίγεις  μαγαζί εστίασης στην κεντρική πλατεία της πόλης μας πληρώνεις 5000 ευρώ ενοίκιο στον "τυχερό" ιδιοκτήτη που του "έκατσε" να έχει αγοράσει από τους Νασταίους,  και να κατέχει ακίνητο στο κέντρο της πόλης αλλά σε ενοχλούν τα 50 ευρώ τον χρόνο στη ΣΟΒΙΕΤΙΑ!  Όχι όλοι βέβαια γιατί υπάρχουν και επιχειρηματίες που δεν θεωρούν υψηλό το ΤΕΛΟΣ αλλά βλέπετε αυτοί ήρθαν και συνεχίζουν και δραστηριοποιούνται και σε άλλους δήμους που εκεί πληρώνουν περισσότερα! 

Εάν έχεις καταλάβει χώρο 20 τ.μ με τραπεζοκαθίσματα και αναγκάζεις όλες και όλους εμάς να "πετάμε" για να περάσουμε από τα πεζοδρόμια της κεντρικής πλατείας πρέπει να σε έχουμε με ετήσιο ΤΕΛΟΣ κάτω από 1000 ευρώ τον χρόνο επειδή ο κος Ψυρρόπουλος θέλει να κάνει ψηφαλάκια! 

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης με διαφοροποιήσεις και την "ΗλιουΠόλις - Ανθρώπινη πόλη" με το ΛΕΥΚΟ της να γράφει στα "παλιά της υποδήματα" όσους θεωρούν πως επιχειρηματικότητα είναι να δίνεις μισθούς κοντά στον κατώτατο μισθό , να "παλεύεις"  να έχεις ανασφάλιστους εργαζόμενους και κυρίως να μην σέβεσαι την πόλη στην οποία δραστηριοποιείσαι θεωρώντας πως το πλακάκι όδευσης τυφλών υπάρχει απλώς για να πατάμε πάνω τα τραπεζοκαθίσματά μας. 

Έτσι στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" διαβάζουμε για το ετήσιο τέλος κατάληψης κοινόχρηστων χώρων και την αύξηση του μετά από χρόνια από την νυν διοίκηση. Είχαν ακολουθήσει σερί μειώσεις και βέβαια υπήρχαν 9 χρόνια Βαλασόπουλου που ουδείς σέβονταν τους κοινόχρηστους χώρους κάτι που σε πείσμα πολλών είναι κάτι που αρχίζουμε να αφήνουμε πίσω μας. 

Λέει λοιπόν η ανακοίνωση:

"Αδιανόητα "τσουχτερή" είναι και εκτός κάθε λογικής, η αύξηση των τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων που θα κληθούν να πληρώσουν οι συμπολίτες μας, επιχειρηματίες της εστίασης."

Τώρα ποιοι συμπολίτες μας θα πληρώσουν για κατάληψη κοινόχρηστων χώρων ρωτήστε τους. Με ένα δελτίο τύπου που προσβάλλει την νοημοσύνη σας ο κος Ψυρρόπουλος και όχι μόνο τάσσεται με τους λίγους αφήνοντας πίσω του τους πολλούς που βαρέθηκαν να βλέπουν πως σε όλους τους όμορους δήμους τα ΤΕΛΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ είναι υψηλότερα στη λογική πως πρέπει και να πληρώσεις για την ταλαιπωρία και την εκμετάλλευση που κάνεις. 

Εάν το τραπέζι  που καταλαμβάνουν το ένα τετραγωνικό δεν βγάζουν τα 50 ευρώ τον χρόνο μη τα βάζεις βρε αδελφέ. Άλλωστε μήπως δηλώνει και κανείς τα πραγματικά τετραγωνικά κατάληψης κοινόχρηστου χώρου; 

Ο δήμος μας πέρισυ ΜΠΗΚΕ μέσα οικονομικά από τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ  (σε απλά ελληνικά δεν έφτασαν να καλύψουν  τα έξοδα για καθαριότητα κ.ο.κ) κάτι που αναλύθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο αλλά προφανώς δεν προβλημάτισε όσους θεωρούν πως λεφτά υπάρχουν και μας οδήγησαν με τις λογικές τους σε ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και τέσσερα έως τώρα μνημόνια. 

Εάν ήταν πολυεθνικές οι εταιρείες που είχαν καταλάβει τα πεζοδρόμια και τις πλατείες της πόλης μας η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης και τα "δεκανίκια" της στο δημοτικό συμβούλιο θα έβγαιναν στους δρόμους , αλλά όταν πρόκειται για τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ με δεξιές τσέπες πέφτουν όλοι πάνω τους να τους βοηθήσουν!

Πείτε τους να δηλώνουν και σωστά τα  τ.μ κατάληψης γιατί εάν αρχίσει η δημοτική αστυνομία και γράφει τους παραβάτες θα είσαστε η πρώτοι που θα ανεβείτε μαζί τους στα κάγκελα! 

Με αυτά και με άλλα,  όσες μ@λ@κίες και εάν κάνουν οι διοικούντες θα παραμένουν φαβορί και για τις δημοτικές εκλογές του 2023 έχοντας εξασφαλίσει την στήριξη εργαζόμενων που δεν πέρασαν με καμία διοίκηση καλύτερα όσον αφορά το πορτοφόλι τους,  και με δημότες που "γαυγίζουν" αλλά δεν "δαγκώνουν"! 

Και δεν "δαγκώνουν" γιατί στην ουσία δεν θέλουν ως πλειοψηφία να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ , απλώς θέλουν με την ίδια συνταγή να πάμε ω του θαύματος καλύτερα. 

Θέλετε μήπως να σας γράψουμε τι ψηφίζουν ένας- ένας οι επιχειρηματίες πέριξ της πλατείας της πόλης μας ή να τους αφήσουμε αυτούς να εκτεθούν; 

Αυτά γιατί είχαμε και πιο σοβαρά θέματα χθες , από το να ασχολούμαστε με τον κ. Ψυρρόπουλο που έτσι και αλλιώς δεν θα είναι στον δεύτερο γύρο στις δημοτικές εκλογές του 2023! Και δεν θα είναι γιατί αυτό που προτείνει είναι πιο παλιό και από αυτό που θα σας παρουσιάσει σε λίγες μέρες ο κος Ευαγγέλου που τελικά θα είναι υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας και τον οποίο μάθατε όσοι δεν τον ξέρατε από το ilioupolinews.gr κάτι που έχει την σημασία του γιατί εμείς έτσι και αλλιώς ότι σας λέμε το ΓΡΑΦΟΥΜΕ δημόσια και θεωρούμε πως μόνο τυχαία δεν ήταν πριν αρκετούς μήνες τα άρθρα άποψης στις στήλες του τοπικού ΜΜΕ του κ. Ευαγγέλου όπως δεν είναι τυχαία και των υπολοίπων που φιλοξενεί. Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα είναι και αυτοί άλλοι το έχουν ανακοινώσει ήδη άλλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει το επόμενο διάστημα. 
 Τίποτα δεν θα γίνει μην αναμένετε  "Μεσσίες" με αυτές τις 9 υποψηφιότητες δημάρχων θα πάμε στις κάλπες του 2023. 
Ποιοι είναι οι 9 όλες και όλοι γνωρίζουν ακόμα και όσοι αναζητούν τον 10ο! 

Δείτε και την ανακοίνωση - διαμαρτυρία της παράταξης εδώ 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: