ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Μας κάνουν την δουλειά πιο εύκολη όσοι θεωρούν πως θα δοξαστούν ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ.

  • Σκανδαλολογία και λαϊκισμός πάνε πάντα μαζί! 


  • Μόνο "κόκκινο φωτάκι" δεν έβαλαν έξω από την είσοδο όλα τα άλλα τα είχαν και για ακόμη μια φορά ενώ δεν υπήρχε κανένας λόγος αντί να απαντήσουν άρχισαν να ασχημονούν! Δεν βαριέσαι με αυτά και με πολλά άλλα στο τέλος χωρίς καν να το επιδιώξουμε ( γιατί μας κάνουν και γελάμε) θα βρεθούν κατηγορούμενοι παρόλο που για δεκαετίες έχουν γλιτώσει για την διάπραξη πιο σοβαρών αδικημάτων. Κρίμα πάντως εμείς σίγουρα δεν επιθυμούσαμε την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη και ας είχαν μετατρέψει την σε έναν απέραντο "ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ" την τοπική μας κοινωνία. 

  • Για ακόμα μια φορά οι Κυρ - Παντελήδες και οι πατριδοκάπηλοι είδαν ένα δικό τους παιδί να αποδεικνύεται ΛΑΜΟΓΙΟ. Οι συμπατριώτες του ακόμα και σήμερα τον στηρίζουν και χαρακτηριστικά είναι και τα αποσπάσματα από τις εκδηλώσεις συμπαράστασης που στήνονται από φιλικά σε αυτόν τοπικά ΜΜΕ και φίλους και συνδαιτημόνες στο μεγάλο φαγοπότι που είχαν στήσει οι ΒΛΑΧΟΙ! Εμετός και αηδία για μια κυβέρνηση που στοχοποιεί την δράση του Ρουβίκωνα και μοιράζει εκατομμύρια ευρώ στους "Πάτσηδες". Δεν θα πάει φυλακή ο Γιώργος  Καλαϊτζίδης όσες σκευωρίες και εάν στήσουν επίορκοι αστυνομικοί και όσοι τους "καλύπτουν" και οδηγούν την κυβέρνηση σε μια "μάχη" που έχει χάσει ήδη. Γιατί προφανέστατα και η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν νικιέται με στημένα κατηγορητήρια και όπως έχει φανεί και στο παρελθόν δεν υπάρχουν πρόθυμοι δικαστές να παρανομήσουν! Το γιατί δεν υπάρχουν για αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να το είχαν καταλάβει αλλά είπαμε οι Κυρ - Παντελήδες παίρνουν με καθυστέρηση τα μηνύματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού!

  • Πήγε ο δήμαρχος Αλίμου κος Κονδύλης και έδωσε στοιχεία στη ΓΑΔΑ για 8 μπράβους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του. Αυτό που εξέπληξε τους αστυνομικούς των εκβιαστών ήταν οι φωτογραφίες και τα ηχητικά που είχε συλλέξει που παραπέμπουν σε εμπλοκή άλλης κρατικής υπηρεσίας και όχι σε προχειροδουλειά! Σε κάθε περίπτωση αναμένονται συλλήψεις και θα είναι η πρώτη φορά που ένας δήμαρχος είχε το θάρρος να το πάει τόσο μακριά! 


  • Άλλα γράφουμε άλλα καταλαβαίνουν κάποιοι. Υπομονή θα γίνουμε περισσότερο αποκαλυπτικοί όταν έρθει η ώρα. Μην ανησυχείτε από εμάς δεν γλίτωσε κανείς! 

  • Αύριο θα έχουμε και νέες συλλήψεις για την υπόθεση του Κολωνού. Μάθαμε πως ταυτοποιήθηκε ως βιαστής και ένας παλιός γνώριμος των αρχών που φυγοδικούσε! 

  • Ρωτάνε κάποιοι αφελείς εάν έχει "πλάτες" ο δήμαρχος Αλίμου κος Ανδρέας Κονδύλης. Τι να τους απαντήσουμε εμείς ; Ας τους πούμε πως έχει τους χιλιάδες ψηφοφόρους του άλλωστε είχαμε πει πως με το θέμα δεν θα ασχοληθούμε αλλά οι εξελίξεις είναι τέτοιες που δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε κάνει αναφορά στην ΔΗΜΟΣΙΑ καταγγελία του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: