ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τέθηκε σε αναστολή από μέλος του κόμματος της ΝΔ ο κος Ηλίας Μίχος , ο παιδοβιαστής - μαστροπός του Κολωνού- Τώρα γιατί δεν τον διέγραψαν για πάντα είναι κάτι που δεν έχει λογική εξήγηση -Μάλλον περιμένουν μην τυχόν και είναι σκευωρία!

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Τέθηκε σε αναστολή από μέλος του κόμματος της ΝΔ ο κος Ηλίας Μίχος , ο παιδοβιαστής - μαστροπός του Κολωνού- Τώρα γιατί δεν τον διέγραψαν για πάντα είναι κάτι που δεν έχει λογική εξήγηση -Μάλλον περιμένουν μην τυχόν και είναι σκευωρία!

Έχουν μείνει άφωνοι λέει ο κος Οικονόμου στην κυβέρνηση με τα αίσχη που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν την δράση του 53χρονου παιδοβιαστή-μαστροπού από τον Κολωνό. Εμείς να δεις ως μέλη της ΝΔ πως "πέφτουμε από τα σύννεφα" όταν μαθαίνουμε πως επί κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου ο βιαστής ήταν προμηθευτής του υπουργείου Υγείας,  "τσεπώνοντας" μερικές χιλιάδες ευρώ κρατικό χρήμα.



Και βέβαια η δράση του δεν σταματά μόνο σε αυτό το υπουργείο αφού και από την Περιφέρεια Αττικής "τσέπωσε" , αλλά μάλλον του φάνηκαν λίγα και το έριξε στην μαστροπεία

 Πέρα από την καθυστέρηση από πλευράς της ΝΔ της διαγραφής του κ. Μίχου από τα μέλη του κόμματος , η αναστολή σημαίνει πως κάποιοι είτε είναι παντελώς  μ@λ@κες (πράγμα πολύ πιθανό) και πιστεύουν σε σκευωρία,  είτε είναι "μπλεγμένοι" και θεωρούν πως ελέγχουν και την ΕΥΠ που έτσι και αλλιώς θα τους "ξεβρακώσει" (ήδη έχει αρχίσει και το κάνει μοιράζοντας υλικό)  ώστε μετά τις κάλπες που έρχονται να μην ξαναδούμε στο τιμόνι της χώρας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον θίασό του σε θέσεις ευθύνης να αποφασίζουν για σημαντικά θέματα αυτοί που δεν μπορούν να διαγράψουν έναν βιαστή. 

Η πορεία της χώρας δεν μπορεί να αφεθεί σε όσους ανέχονται ναζιστικούς χαιρετισμούς μέσα σε δικαστικές αίθουσες ή πέφτουν από τα σύννεφα όταν ανακαλύπτουν σε ποιους μοίραζαν κρατικό χρήμα. 

Πάντως η ΕΥΠ σε συνεργασία με αντίστοιχες υπηρεσίες συμμαχικών μας κρατών,  επιφυλάσσουν και άλλες εκπλήξεις σε όσους εδώ και 3 χρόνια επιθυμούν να την διαλύσουν. 

Η ΕΥΠ θα παραμείνει γιατί έχει ΕΘΝΙΚΟ ΡΟΛΟ να διαδραματίσει ,σε αντίθεση με κάποιους σάπιους στην κυβέρνηση που έχουν βάλει για καλά το χέρι τους στο "βάζο" με το μέλι! 

Όσο και να γλύφουν τις ΗΠΑ ,από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ξέρουν πολύ καλά με τι πουτινόσκυλα έχουν μπλέξει και θα ξεμπλέξουν σύντομα! 

Γαλάζιοι εφοπλιστές μεταφέρουν το ρωσικό πετρέλαιο με τα πλοία τους και φυσικά εάν νομίζουν πως τους καλύπτει η αποδυναμωμένη πλέον Ε.Ε , θα βρεθούν προ εκπλήξεων! Κάποιοι θα βρεθούν ενώπιων δικαστικών περιπετειών και κάποιοι άλλοι θα πληρώσουν βαρύτερο τίμημα αφού σε περίοδο πολέμου δεν υπάρχει λογική! 

  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: