ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό... - Ο "Μέγα" κυβερνήτης επιθεωρεί τους Γερμανοτσολιάδες!

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό... - Ο "Μέγα" κυβερνήτης επιθεωρεί τους Γερμανοτσολιάδες!

Όχι μωρέ δεν ήταν φασίστας απλώς "τυφλός" και δεν έβλεπε τον διπλανό του! 


  •  Καμία ΑΝΟΧΗ στους φασίστες και τα λαμόγια από εμάς. Άλλωστε δεν ήρθαμε απλώς για να προστεθούμε ως ένα ακόμα τοπικό ΜΜΕ ( το τοπικό για εμάς εν έτει 2022 δεν έχει κάποιο νόημα ιδίως όταν δρας διαδικτυακά και οι αναγνώστες σου είναι από όλα τα πλάτη και μήκη της υφηλίου) αλλά για να γράψουμε όσα ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ δεν τολμάνε ή δεν θέλουν. 

  • Σταματήστε να παίζετε τους "αλληλέγγυους" ή τους "εθελοντές" δεν έχουμε κανένα πρόβλημα ή δέσμευση σε οιονδήποτε και προφανέστατα δεν θα σας λυπηθούμε. Άλλωστε εμείς ποτέ δεν σεβαστήκαμε τους "Πάτσηδες" που δεν είναι προνόμιο ενός κόμματος αλλά διάσπαρτοι σε μια κοινωνία που είναι σε ΣΗΨΗ. 


  • Δεν είδαμε ανακοίνωση του ενός εκ των δύο εμπορικών συλλόγων της πόλης μας ,  για την αύξηση του τέλους κατάληψης κοινόχρηστων χώρων και αναρωτιόμαστε ΔΗΜΟΣΙΑ  για ποιο λόγο επέλεξαν να μην τοποθετηθούν για ένα τέτοιο θέμα  που αφορά  τα μέλη τους. Εάν δεν ομιλούν για τα δικά τους θέματα , για ποιο λόγο υπάρχουν; 
  • Να πούμε και χρόνια πολλά για την μέρα και κυρίως να επισημάνουμε πως ούτε το 1940 ο λαός μας ήταν ενωμένος εναντίον του Ιταλικού Φασισμού για να μην έχουν και κάποιοι αυταπάτες πως πολέμησαν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ. Άλλωστε πατριωτισμός δεν είναι να μάχεσαι για να μην χάσεις την κουτάλα πόσο μάλλον εθνικισμός παρόλες τις ανοησίες που διαβάζουμε από τους "Κασιδιάρηδες" της πόλης. Και ο Γεώργιος  Τσολάκογλου πολέμησε και συμμετείχε ενεργά  στο Έπος του 1940 , και ανταμείφθηκε για τον ηρωισμό του αποδεχόμενος να υπηρετήσει αυτούς που τάχα κάποιοι θέλει να σας πείσουν πως πολέμησε με γνώμονα την "αγάπη" του για την πατρίδα. Ποια πατρίδα, την παρτίδα δεν ήθελε να χάσει και μια πολυτελή ζωή εις υγεία όσων για ανάλογους λόγους ντύθηκαν ήρωες και έβαλαν στις ντουλάπες τους για λίγο σβάστικες και σφυροδρέπανα! 
Ο Τσολάκογλου αφού έδειξε απαράμιλλο ηρωισμό στο Ελληνοϊταλικό μέτωπο  εν συνεχεία συνεργάστηκε με τους ομοϊδεάτες του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: