ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Να τα παραλαμβάνετε τμηματικά μην παγώσουν τα μελάνια από το πολύ "κρύο" και πάει η "προμήθεια" χαμένη!

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Να τα παραλαμβάνετε τμηματικά μην παγώσουν τα μελάνια από το πολύ "κρύο" και πάει η "προμήθεια" χαμένη!



 Όταν υπάρχουν λεφτά η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μοιράζει 17.000 ευρώ και κάτι ψιλά για προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών υλικών γραφείου! 

Όπως μπορείτε να διαβάσετε και εσείς εδώ  ετοιμάζουν "επανάσταση" οι υπάλληλοι του δήμου μας και προμηθεύονται γραφική ύλη γιατί θα μοιράσουν προκηρύξεις σε εσάς τους αστούς που πιστεύετε πως μας φταίνε οι ξένοι που χρεοκοπούμε και δεν το μπορούμε και μόνοι μας. 

Αγοράζουμε και ημερολόγια για να σημειώνουμε τις αργίες μας , και κομπιουτεράκια για να υπολογίζουμε πόσα χρήματα μας δίνει η τριαδούλα! 

Σε κάθε περίπτωση αυτοί που τάχα ενδιαφέρονται για το "καλό" της πόλης και τους αρέσει η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ίσως τα χρηστά ήθη ας φροντίσουν να μαθαίνουν πως γίνονται οι προμήθειες του δήμου έτσι ώστε όταν έρθουν στα πράγματα να βρίσκουν μαρκαδόρους με 0,21 λεπτά του ευρώ και να μην μας τους χρεώνουν περισσότερο όπως έκαναν οι προηγούμενες διοικήσεις που προφανέστατα και δεν έχουν μούτρα να βγουν να μιλήσουν για ΣΠΑΤΑΛΗ αφού αυτοί τα πλήρωναν περισσότερο. Για όποιον δεν πιστεύει υπάρχουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι προμήθειες γραφικών υλών της περιόδου Βασίλη Βαλασόπουλου με άλλους προμηθευτές που δεν ήξεραν πως να παρουσιάσουν καλές τιμές και είχαμε μείνει με την απορία γιατί το κάνουν! 

Τώρα εάν κάποιοι δεν έχουν εμπιστοσύνη στους υπαλλήλους που θα παραλάβουν όλο το υλικό που διαβάζετε εντάξει μάλλον είναι καχύποπτοι αφού η ΣΟΒΙΕΤΙΑ ελέγχει και το τελευταίο στυλό και κυρίως ποιος το κατασκεύασα μη μολυνθεί ο υπάλληλος από το ζιζάνιο του καπιταλισμού και αρχίσει και ζητάει επώνυμα προϊόντα ξεχνώντας πως την "επανάσταση" θα την κάνουν όσοι παίρνουν κινεζικά προϊόντα και δεν τα προδίδουν για όσα έχουν απατηλές φίρμες πάνω αλλά κατασκευάζονται στα βάθη της Ανατολής! 

Αυτά και σε άλλα με υγεία επειδή και εμείς θέλουμε υπαλλήλους να έχουν την άνεση να γράφουν τα δελτία ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ, ΤΖΟΚΕΡ και ΛΟΤΤΟ με καινούργιους στυλούς και όχι με τριετίας γιατί εάν κάποιος κοιτάξει προσεκτικά θα βρει πως δεν είναι η πρώτη φορά που αγοράζουμε γραφικές ύλες απλώς είπαμε φεύγοντας να πάρουμε μεγαλύτερες ποσότητες μην πουν οι επόμενοι πως δεν τους αφήσαμε ούτε ένα στυλό να γράφουν τις μ@λ@κίες που κάναμε για να πετύχουμε να ηττηθούμε στις κάλπες! 

Μοιράστε και στην εκδήλωση στις 24 του μήνα γιατί από την επόμενη αυτής δύσκολα θα μπορείτε να σταθείτε κάπου χωρίς να απαντάτε σε συγκεκριμένα ερωτήματα που δεν έχουν εύκολη απάντηση και δεν μιλάμε για θεωρίες συνωμοσίας ή για εκθέσεις καλού ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ που σας γράφει ο κος Δριμυλής ( να είναι καλά ο συνδημότης μας που τα συντάσσει ωραία έστω και εάν εμείς δεν συμφωνούμε αφού αναζητά το παρασκήνιο χωρίς να έχει αντιληφθεί πως στο προσκήνιο τα πράγματα είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από όσα περιγράφει) αλλά ΑΡΙΘΜΟΙ που θα είναι σχεδόν αδύνατον να διαψευστούν αφού εσείς οι ίδιοι τους έχετε έτσι υπολογίσει! 

Καλή τύχη λοιπόν με τρεις 7 κεντροαριστερές δημοτικές παρατάξεις που δεν έχουν καμία διάθεση να συνδράμουν στο να κρατήσετε καρέκλες για ακόμη πέντε χρόνια. 

Και βέβαια για ακόμη μια φορά θα πέσουμε από τα σύννεφα εμείς που δεν πιστεύαμε πως όσα ζήσαμε το 2019 θα τα ζήσουμε και το 2023 με άλλους πρωταγωνιστές. 

Σε μια παντελώς ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ πόλη είναι λογικό η ΙΣΤΟΡΙΑ να επαναλαμβάνετε έστω ως φάρσα! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: