ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα ψέματα τελείωσαν για ΟΛΟΥΣ μας - Μόνο με μια κεντροδεξιά υποψηφιότητα στις δημοτικές κάλπες του 2023 έχουμε ελπίδα για δεύτερο γύρο

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Τα ψέματα τελείωσαν για ΟΛΟΥΣ μας - Μόνο με μια κεντροδεξιά υποψηφιότητα στις δημοτικές κάλπες του 2023 έχουμε ελπίδα για δεύτερο γύρο

 Σε μια μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποίησε η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και τίμησαν με την παρουσία τους πολλά ικανά στελέχη της ΝΔ το μήνυμα που βγήκε ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΟ και δεν επιδέχεται καμία παρερμηνεία. Αυτό ήταν πως είτε ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ σε μία κεντροδεξιά παράταξη για τις δημοτικές κάλπες του 2023 , είτε για ακόμα μια φορά μένουμε εκτός δεύτερου γύρου κάτι που θα ήταν οδυνηρό για κάθε κεντροδεξιό της πόλης μας. 


Στην ομιλία του ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ και πρώην πετυχημένος δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κος Διονύσης Χατζηδάκης  τόνισε το αυτονόητο της καθόδου  μόνο μίας κεντροδεξιάς παράταξης στις δημοτικές κάλπες του 2023 για τον δήμο μας,  με επικεφαλής που θα αποφασίσουν φυσικά τα στελέχη και οι οπαδοί του κόμματος της ΝΔ ,  και όχι τυχοδιώκτες που εκλέχθηκαν και με ΔΕΞΙΕΣ ψήφους και βρέθηκαν να υπηρετούν την σημερινή διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη που υπηρετεί ξεκάθαρα πλέον τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. 



Η σημερινή ομιλία δηλαδή του κ. Διονύση Χατζηδάκη σε κομματικό ακροατήριο κινήθηκε στη δική μας λογική και όχι στον παραλογισμό να ψηφίζεις ΝΔ , και να σου βγαίνει ΚΚΕ ή ΠΑ.ΣΟ.Κ ή ΣΥΡΙΖΑ! 



"Τα πάνω από κόμματα και χρώματα" και όλοι οι "καλοί" χωράνε είναι για όσους ονειρεύονται ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ , και θεωρούν πως μπορεί κάποιος να υπηρετήσει κάτι το οποίο δεν πιστεύει.

Είναι ξεκάθαρο και σαφές πως κάθε διοίκηση δήμου υπηρετεί πολιτικές που είναι δεξιές , αριστερές ή κεντρώες με τις τελευταίες να μην είναι σαφές εάν οδηγούν το "καράβι" προς κάποια κατεύθυνση. 

Αυτή την φορά πρέπει να είμαστε όλοι μαζί , αφού όπως λέει και ο κος  Παρασκευάς Γιαννόπουλος ενωμένοι κερδίζουμε εθνικές , δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Ο καθένας μόνος του είναι ένα "πείραμα" που οδηγεί αποδεδειγμένα σε ΗΤΤΕΣ. 

Άλλωστε το γεγονός πως οι εθνικές κάλπες θα έχουν προηγηθεί (οι περισσότεροι ομιλούν για εθνικές εκλογές τον Μάϊο του 2023 η δική μας εκτίμηση είναι πως θα γίνουν νωρίτερα) δίνει την δυνατότητα στη ΝΔ να επιλέξει αυτή τον εκλεκτό της για την πόλη μας,  εάν ΑΥΤΟ δεν καταφέρουν να το αποφασίσουν οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΕΣ και οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ της Ηλιούπολης,  και ΟΥΔΕΙΣ άλλος. 



Στο ίδιο μήκος κύματος και η ομιλία του προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλου που  τόνισε την ανάγκη αυτή την φορά να παραμεριστούν οι προσωπικές φιλοδοξίες  όσων θέλουν δεξιές ψήφους , και υπηρετούν κοινές αρχές και αξίες. 

Αυτό που δεν είπε γιατί δεν ήθελε να γίνει "κακός" όπως εμείς , είναι το ΓΕΓΟΝΟΣ πως  γεμίζουν τα ψηφοδέλτιά τους με μελλοντικούς αποστάτες,  αφού στην λογική "πάνω από κόμματα και χρώματα" μπορεί ο καθένας να υπηρετήσει το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Εάν όμως αύριο σου φύγει ο καιροσκόπους ή αυτός που θέλει να συνδράμει τον οιοδήποτε δήμαρχο εάν εσύ δεν έχει περιχαρακώσει ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ την δημοτική σου παράταξη δεν έχεις και πολλά να πεις όταν γίνει το "κακό". Η αποστασία άλλωστε νοείται όταν κάνεις κυβίστηση υπηρετώντας ΙΔΕΕΣ διαφορετικές από αυτές που είχες έως χθες. Εάν οι ΑΡΧΕΣ και οι ΑΞΙΕΣ μιας παράταξης περιορίζονται για το "καλό" της πόλης τότε εύκολα για κάποιον το καλό αυτό μπορεί να βρεθεί και στην αγκαλιά ενός ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ δημάρχου που φυσικά δεν θα μπορέσει να εφαρμόσει στον δήμο μας πολιτικές ξένες προς τα πιστεύω του. 

Άρα ποιος ο λόγος ένας συνειδητοποιημένος ΔΕΞΙΟΣ να ψηφίσει κάποιον με διαφορετικές απόψεις σε θέματα όπως  π.χ της οικονομίας, και να μην αναζητήσει κάποιον που δεν θα ντρέπεται να πει πως είναι ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,  και πως δεν έχει κανένα πρόβλημα  με τις ιδιωτικοποιήσεις;

Δεν νοείται να θεωρούν κάποιοι πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας θα πέσει ως ώριμο φρούτο και να μην κάνουν απολύτως τίποτα για να επισπεύσουν μια κατάρρευση που θα μας ελευθερώσει από τα δεσμά του κρατισμού που οδηγούν τον δήμο μας να μην μπορεί να ανταγωνιστεί όμορους δήμους που μέσω μεγάλων  ιδιωτικών επενδύσεων έχουν προχωρήσει μπροστά αφήνοντας εμάς χιλιόμετρα πίσω. 

Σημαντικά ήταν και τα μηνύματα που απεύθυναν προς το κοινό που γέμισε την αίθουσα του δημοτικού  αναψυκτήριου της πόλης μας και τα υπόλοιπα στελέχη της ΝΔ που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. 



Με δεδομένο λοιπόν πως εκτός από τα περίπου 500 ΕΝΕΡΓΑ μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης υπάρχει και μια βάση κεντροδεξιών ψηφοφόρων  που περιλαμβάνει περί τα 3500 μέλη της τοπικής , η βάση του κόμματος που θα αποφασίσει υπάρχει. Και μπορεί και να διευρυνθεί αφού δεν θα είναι κόπος σε κάποιον με 12 ευρώ να γίνει μέλος ενός κόμματος που θα παίξει για αρκετές δεκαετίες ακόμα πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική ζωή του Τόπου. 

Δεν  χρειάζεται ουδείς με διαφορετικές ΑΠΟΨΕΙΣ και επιλογές από τις δικές μας , να αποφασίσει για τις τύχες μας. Μπορούμε εμείς χωρίς αριστερά δεκανίκια να φτιάξουμε έναν δήμο πρότυπο βασισμένοι στις δικές μας ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ που έχουν επικρατήσει και δικαιωθεί ιστορικά. 

Γνωρίζουμε εκ των προτέρων πως οι επικεφαλής των δύο κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων δεν θα συμφωνήσουν σε μια ανοιχτή διαδικασία ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ανάμεσα στα ΜΕΛΗ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης προφασιζόμενοι πως είναι "πάνω από κόμματα και χρώματα". Ελπίζουμε να μας διαψεύσουν. 


Σε κάθε περίπτωση ας το ξανασκεφτούν αφού χωρίς το 30%-35%  της ΝΔ στην πόλη μας ως αφετηρία για την κατάληψη της πρώτης θέσης ,  δεν θα τους "σώσουν" υποψήφιοι που έχουν αλλάξει όλα τα πολιτικά κόμματα,  και πάνε  όπου φυσάει ο άνεμος. 

Δεν μπορεί να συνεχιστεί το να εκλέγεται δήμαρχος από κόμμα του 8% όπως είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ στην πόλη μας και πανελλαδικά,  και βέβαια με δεδομένο πως ο νυν δήμαρχος είναι κοντά στο να έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν θεωρούμε πως έχουν και πολλά περιθώρια επιτυχίας εάν αρνηθούν στους  ΔΕΞΙΟΥΣ της πόλης το δικαίωμα να αποφασίσουν για το ποιος από όλα τα ικανά στελέχη μας  πρέπει να μας εκπροσωπήσει ως κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές κάλπες του 2023. 



Συνειδητά χαμηλώνουμε τους τόνους,  και καλούμε τους επικεφαλής και των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων ή όσους επιθυμούν να είναι κεντροδεξιοί υποψήφιοι δήμαρχοι της πόλης μας να δεχθούν την λογική πρόταση,  οι κεντροδεξιοί της πόλης μας να κληθούν να αποφασίσουν για τον ποιον θεωρούν πιο ικανό για να φέρει μια ΝΙΚΗ που έχουμε να πανηγυρίσουμε από το 2006! Εάν θεωρούν πως οι εσωκομματικές κάλπες θα φέρουν διχασμό θα μπορούσαν να αποδεχθούν την ΛΥΣΗ που πρότεινε στην ομιλία του ο κος Διονύσης Χατζηδάκης μέσω μιας δημοσκόπησης που θα αναλάβει να κάνει το κόμμα της ΝΔ με τις  εταιρίες που συνεργάζεται από την οποία θα αναδειχθεί  ο καταλληλότερος. 

Αυτή η περίπτωση θα περιλαμβάνει όπως καταλαβαίνετε και την απήχηση που θα έχει αυτός και από άλλους πολιτικούς χώρους,  αφού σε αυτές τις δημοσκοπήσεις το δείγμα είναι τυχαίο. Μπορούν επίσης όσοι ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι  να προτείνουν και την δική τους λύση στο γόρδιο δεσμό που μας ταλανίζει , όπου κάθε φορά πάμε με δύο ή και τρεις κεντροδεξιές υποψηφιότητες και τελικά δεν καταφέρνουμε να περάσουμε ούτε στον δεύτερο γύρο! 



Την εκδήλωση για την οποία θα αφιερώσουμε ( 2-3 αναρτήσεις) τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην υπουργός Τουρισμού κος Χάρης Θεοχάρης , ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Διονύσης Χατζηδάκης, ο επίσης βουλευτής Νοτίου Τομέα και συνάδελφος δημοσιογράφος  κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου , ο βουλευτής κ. Βασίλης Σπανάκης ( που λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων την πρόλαβε στο τέλος της), ο επίσης βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης μέσω εκπροσώπου (Δημήτρης Κακούρης)  αφού για προσωπικό του θέμα δεν πρόλαβε την εκδήλωση,  η βουλεύτρια της ΝΔ Νοτίου Τομέα κ. Άννα Καραμανλή, η επικεφαλής θεματικού τομέα Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ και υποψήφια βουλεύτρια Νοτίου Τομέα κ. Ιωάννα Γκελεστάθη, ο πρώην δήμαρχος της πόλης μας κος Γιάννης Αναγνώστου,  ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα κος Τάσος Γαϊτάνης , οι επικεφαλής των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης μας κύριοι Ευσταθίου και Αραμπατζής μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεών τους, πρόεδροι τοπικών οργανώσεων όμορων δήμων μας, ο πρώην Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης κος Μπάμπης Κολιοφώτης, ο πρόεδρος του Οίκου του Ναύτου και συνδημότης μας κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος της Β3  ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα κος Μίλτος Μπαντής,   ενώ διακρίναμε ( τα μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ θα τα αναφέρουμε παρακάτω ονομαστικά έναν- έναν) επίσης τον κ. Αθανάσιο Βαμβίνη επικεφαλής του θεματικού τομέα μεταφορών και υποδομών της ΝΔ και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Βαγγέλη Βερβερέλη, Γιάννη Γερογλίδη, Παντελή Φασόη , και τους φίλους και συναγωνιστές παρά τις επί μέρους διαφωνίες μας Θανάση Καραγιάννη και Νίκο Καραβαγγέλη. Όλοι συναγωνιστές μας βέβαια είναι εφόσον ανήκουν στα δεξιά του πολιτικού φάσματος και πιστεύουν στην Αστική μας Δημοκρατία. 



 Σεβόμαστε και τους πολιτικούς μας αντιπάλους , θεωρώντας όμως αδιανόητο να θέλουν κάποιοι και αυτούς ,  να συναποφασίσουν για το ποιος πρέπει να είναι ο  κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος  της πόλης μας!


Τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης που σχεδίασαν και ολοκλήρωσαν με ΕΠΙΤΥΧΙΑ αυτή την εκδήλωση είναι εκτός από τον πρόεδρο κ. Στάθη Ευσταθόπουλο οι ακόλουθοι:

Γιάννης Λαμπαδάκης

Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος

Δημήτρης Ρέππας

Ευαγγελία Καμπερίδου

Μιχάλης Κουρής

Κωνσταντίνα Μπαμπίλη

Κωνσταντίνος Φώσκολος

Βασιλική Ρουβά


Άννα Μαρία Σουνίου




Από εμάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα έχουν προσφέρει έτσι ώστε να κρατούν με προσωπικό κόστος ανοιχτή την τοπική μας δίνοντας σε όλες και όλους εμάς την δυνατότητα μέσω αυτής να έχουμε την ΔΙΚΗ μας ΦΩΝΗ στην κυβέρνηση. Μπορεί ο καθένας από εμάς να έχει τους αγαπημένους του βουλευτές αλλά η ύπαρξη της τοπικής οργάνωσης είναι ιδιαίτερα σημαντική ώστε να μην σβήσει ΠΟΤΕ η δάδα της ΝΔ. Θα πουν κάποιοι μα πλέον δεν υπάρχει στο νέο σήμα της ΝΔ; Εμείς απλώς θα τους απαντήσουμε πως καίει στις καρδιές μας και φωτίζει  τους νέους αγώνες μας. Ας καταλάβουν κάποιοι στην Πειραιώς πως η απομάκρυνση από την βάση της ΝΔ θα τους οδηγήσει στο να χάσουν τις καρέκλες τους. Το απλό μέλος του κόμματος δεν έχει και πολλά να χάσει αφού οι περισσότεροι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν έχουν εξασφαλισμένοι θέση στο ΔΗΜΟΣΙΟ,  και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών δεν έχει ζητήσει ΤΙΠΟΤΑ από ένα κόμμα που έτσι και αλλιώς έχει βάλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας όσα οδήγησαν στη χρεοκοπία την χώρα μας.  Πολιτική παράγουν στις αστικές δημοκρατίες τα κόμματα,  και όχι τα μεμονωμένα άτομα ή οι συλλογικότητες και η θέση του δημάρχου δεν μπορεί να αφεθεί σε όσους πάνε όπου φυσάει ο ΑΝΕΜΟΣ! 




Εάν οι δημότες μας επιθυμούν έναν ακόμη κεντροαριστερό δήμαρχο ( ως πλειοψηφία πάντα μιλάμε) είναι δικαίωμά τους . Για εμάς που έχουμε ζήσει κομμουνιστή , και όλους τους μετέπειτα κεντροαριστερούς δημάρχους με μοναδική εξαίρεση τον κ. Γιάννη Αναγνώστου η ΕΠΙΛΟΓΗ μας είναι με βάση καθαρά πολιτικά κριτήρια. Και πολιτική παράγουν τα κόμματα και ο οιοσδήποτε χρήζει τον εαυτό του ενεργό πολίτη. 




Τις τύχες μας δεν μπορούν να συνεχίζουν να τις καθαρίζουν όσοι έως χθες φώναζαν ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ,  ή ακόμα χειρότερα όσοι έπαιζαν τους αγανακτισμένους και ενώ η χώρα βούλιαζε ήθελαν και θέλουν να διεκδικήσουν κεκτημένα που είναι τόσο παράλογα , που σε οιοδήποτε σοβαρό δυτικό κράτος θα είχαν καταργηθεί χθες. 




Είμαστε με το κόμμα λοιπόν που έχει τους λιγότερους "ψεκασμένους" , και που πήρε τις σωστότερες αποφάσεις για την πατρίδα μας με αποτέλεσμα σήμερα με τα λεφτά της Ε.Ε που τα ορφανά του Στάλιν έβριζαν , να ζούμε σε μια Ελλάδα που δεν θυμίζει σε τίποτα την Ελλάδα των δεκαετιών του 50, του 60 του 70 και του 80. Εάν κάποιοι θεωρούν πως πρέπει να ξαναγυρίσουμε στα παλιά , σίγουρα θα μας βρουν απέναντί τους! 


Και στη ΝΔ υπάρχουν βέβαια αρκετοί που την ψηφίζουν χωρίς να έχουν  διαβάσει καν το πρόγραμμα του κόμματος!

Αλλά  μία ψήφο έχουμε όλοι μας,  και δεν θα αλλάξουμε την Αστική μας Δημοκρατία με τις ατέλειές της,  με οιαδήποτε τυραννία,  που στο όνομα του λαού ετοιμάζει ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΕΣ κοινωνίες. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: