ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φέρελπις νεαρός δεν διακρίνει τον φασισμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης "Η πόλη που θέλω" και μας γράφει τι πόλη θέλει!

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Φέρελπις νεαρός δεν διακρίνει τον φασισμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης "Η πόλη που θέλω" και μας γράφει τι πόλη θέλει!




Μάλλον θα ήρθε χθες στην πόλη ο κος Θωμάς Γαζής και δεν έχει πληροφορηθεί για το διαδικτυακό  λαϊκίστικο  εμετικό "πάρτι" και τα ρατσιστικά παραληρήματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης "Η πόλη που θέλω" του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή,  για να βλέπει στο πρόσωπο του κάποιον που θα έχει τα θέματα ρατσισμού και διακρίσεων ψηλά στην ατζέντα του! 

Έτσι ήταν ευχάριστη έκπληξη για εμάς που κάποιος από την παράταξη αυτή έστω και νέος τοποθετήθηκε για αυτά τα θέματα ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ έστω λεκτικά τα φαινόμενα ρατσισμού και διακρίσεων. 

Κάτι που δεν καταδικάζει η δημοτική παράταξη "Η πόλη που θέλω",  όπως μπορεί να διαπιστώσει ο οιοσδήποτε  σε μια σειρά δημοσιευμάτων μας και κυρίως στη ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ της εν λόγω παράταξης που κατά τα άλλα είναι λαλίστατη σε ένα σωρό θέματα. 

Ένοχη σιωπή στην παράταξη "Η πόλη που θέλω" για τον ρατσιστή υποψήφιο τους, ακολουθώντας το λάθος παράδειγμα της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που την οδήγησε σε ήττα!




Τον καλούμε να διαβάσει τα παρακάτω κείμενα και να αναζητήσει και τις ανάλογες απαντήσεις από τον λαλίστατο κατά τα άλλα κ. Γαβριήλ Αραμπατζή που δεν είχε το θάρρος να διαγράψει έναν ΦΑΣΙΣΤΑ από την παράταξή του φοβούμενος πως θα χρειάζονταν αυτό να το πράξει και σε πολλές άλλες περιπτώσεις. 

Στα παρακάτω κείμενα ο κος Θωμάς Γαζής μπορεί να κατανοήσει πως η πόλη που θέλει σύμφωνα με αυτά που γράφει δεν έχει καμία σχέση με όσα οραματίζονται οι συνυποψήφιοί του ή για να ακριβολογούμε κάποιοι από αυτούς. 

Δεν θα τον βάλουμε στα "βαθιά" για θέσεις και τοποθετήσεις του κ. Αραμπατζή με κορυφαία πως πρέπει να τιμήσουμε ως πόλη τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κ. Δελλαπόρτα , ούτε φυσικά τον "σώζει" το γεγονός πως ανάλογο αίτημα είχε διατυπωθεί παλιότερα και από άλλη δημοτική παράταξη που είχε ασκήσει διοίκηση στο δήμο μας. 

Το ό,τι δεν έχει υλοποιηθεί σημαίνει πως δεν βρέθηκε ακόμα φιλοχουντικός δήμαρχος να το υλοποιήσει και η πλειοψηφία των συνδημοτών δεν αναπολεί τους "Ελλάς - Ελλήνων - Χριστιανών" ούτε εκστασιάζετε στο τρίπτυχο Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια παρόλο που σημαντικό τμήμα των δημοτών μας αναζητούν εναγωνίως "Μεσσίες"! 

Σε κάθε περίπτωση και κρίνοντας θετικά τα θέλω του κ. Γαζή είναι οφθαλμοφανές πως αυτά δεν συνάδουν με τις δημόσιες τοποθετήσεις του κ. Αραμπατζή και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξής του. Όσο λοιπόν ανέχεται ανόητες έως επικίνδυνες συμπεριφορές σίγουρα δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη σε εμάς και σε πολλούς άλλους πως δικαιείται θέσεις ευθύνης. 

Άλλωστε και όταν τις είχε δεν προσέφερε και κάτι σημαντικό που να μας έχει μείνει αξιομνημόνευτο! 

ΥΓ: Η απάντηση της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" στα όσα ειπώθηκαν στην πρόσφατη εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης για ΕΝΟΤΗΤΑ , είναι η ανακοίνωση υποψηφίων (μέσω φιλικών τους τοπικών ΜΜΕ)  που ουδεμία σχέση έχουν με τη ΝΔ ( και καλά κάνουν αφού έτσι νιώθουν), 

Το γεγονός  εξοργίζει  όσους φυσικά και δεν θα πετάξουν την ΔΕΞΙΑ ψήφο τους για να δουν δημοτικούς συμβούλους που πρεσβεύουν αριστερές "λύσεις" σε προβλήματα που δεν επιδέχονται καθυστέρηση επίλυσης,  και που "λουζόμαστε" εξαιτίας διοικήσεων που ζέχνουν από κρατισμό έχοντας ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ!  Σεβαστή η επιλογή του κ. Αραμπατζή να δημιουργήσει μια δημοτική παράταξη "όλοι οι καλοί χωράνε" αλλά αυτό για εμάς είναι καιροσκοπισμός και όχι πολιτική πρόταση κάποιου που είναι μέλος της ΝΔ. Γιατί εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με απλή κριτική στα κακώς κείμενα αλλά με τσαρλατανισμό χειρίστου είδους που σε ένα τσουβάλι μπαίνουν όσοι ενοχλούνται από τους μαύρους στην Τήλο ( άμα τους γράφαμε έγχρωμους θα το θεωρούσαν υποκρισία ) και μαζί με αυτούς αρκετοί λογικοί που καταδικάζουν ρατσισμούς και διακρίσεις που δεν ωφελούν αφού αυτά τα θέματα έχουν λυθεί ακόμα και σε κράτη όπου ακροδεξιές κυβερνήσεις εφαρμόζουν το αυτονόητο που είναι η παροχή ασύλου σε όσους το δικαιούνται. Το ποιοι το δικαιούνται ή όχι είναι άλλη συζήτηση δεν μπορεί όμως ΔΗΜΟΣΙΑ κάποιος να γράφει πως μαύρισε η ΤΗΛΟΣ και πως ο αρμόδιος υπουργός πρέπει να περάσει από Ειδικό Δικαστήριο. Με ποιο αδίκημα άλλωστε με αυτό της "εσχάτης προδοσίας" που συνάπτουν οι "Κασιδιάρηδες" της πόλης σε όποιον δεν είναι ρατσιστής; 


Δείτε και πάλι τα εμετικά ποσταρίσματα του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου σας κ. Αραμπατζή εάν και δεν ιδρώνει το αυτί σας θεωρώντας πως η δική μας ΦΩΝΗ είναι ψίθυρος κάτι που μένει να αποδειχθεί στις κάλπες του 2023 όπου για εμάς θα είναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ ως τοπικό ΜΜΕ εάν καταφέρετε διψήφιο ποσοστό. Γιατί ο Χριστοφίδης δεν είναι το μόνο θέμα που θα παρουσιάσουμε υπάρχουν πολλά που καταδεικνύουν καλύτερα το τι ακριβώς πρεσβεύουν πολλοί που ενδέχεται να κατέβουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σας σύμβουλοι εάν και εμείς ευελπιστούμε πως δεν θα μας αναγκάσουν να γίνουμε "κακοί". Θα αντιληφθούν αφού εσείς δεν τους δίνετε να το καταλάβουν πως η πόλη δεν αναζητεί συνταγματάρχες αλλά ικανή διοίκηση που θα βγει με εκλογές και όχι με πραξικόπημα! 






Σ.Μ 

Διαβάστε επίσης: 

Ο υποψήφιος του Αραμπατζή φοβάται μην χαθεί η "λευκότητα" της Τήλου! - Δες το θετικά φασίστα μπορεί να έχουμε και άλλον έναν Αντετοκούνμπο


Μάζεψε τον υποψήφιό σου κ. Αραμπατζή, που ονειρεύεται και Ειδικά Δικαστήρια για τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη !

Ονειρεύονται ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ στροφή του Παρασκευά Γιαννόπουλου οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και παρουσιάζουν τον κ. Γαβριήλ Αραμπατζή ως τάχα πολιτικό του "τέκνο" ! - Τότε γιατί δεν στήριξε το "τέκνο" του στις κάλπες του 2019;

Δεν υπάρχουν σχόλια: