ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ξενερώσαμε.... (Δείτε και μερικές φωτογραφίες από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο)

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Ξενερώσαμε.... (Δείτε και μερικές φωτογραφίες από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο)


Δημοτικό συμβούλιο χθες ( 12 αναρτήσεις είχαμε σχετικά με αυτό) αλλά όπως ήταν λογικό για όσους γνωρίζουν πως λειτουργεί αυτό που αποκαλούμε κοινή γνώμη το ενδιαφέρον μονοπώλησε η είδηση που πρώτο ανέβασε το ilioupolinews.gr και αποκάλυπτε πως ο μηνυτής του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" κ. Γαβριήλ Αραμπατζή ήταν ο δήμαρχος της πόλης μας. 

Είχαμε σκοπό να αναφερθούμε και σε άλλα θέματα που πέρασαν χθες στο δημοτικό συμβούλιο όπως π.χ η ανανέωση της μίσθωσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου αλλά για μέσα στο Σαββατοκύριακο και εάν δοθεί συνέχεια με το περιεχόμενο της μήνυσης για μέρες θα απασχολεί τους πολλούς η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον δήμαρχο της πόλης μας και τον κ. Γαβριήλ Αραμπατζή. 

Σας βάζουμε λοιπόν μερικές φωτογραφίες που θα συνόδευαν τα κείμενα που θα γράφαμε γιατί για να είμαστε ειλικρινείς ψιλοξενερώσαμε με την μήνυση του δημάρχου και κυρίως για το γεγονός πως ακόμα μια ευκαιρία να ακουστούν αλήθειες θα πάει ανεκμετάλλευτη αφού η παράταξη του κ. Αραμπατζή μιλάει πολύ όταν δεν πρέπει και ΣΙΩΠΑ όταν την συμφέρει να κρατήσει ψηλά ένα θέμα που σε κάθε περίπτωση ακόμα και εάν τιμωρηθεί ποινικά ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" θα έχει ΑΡΝΗΤΙΚΟ αντίκτυπο για την διοίκηση. 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ















Δεν υπάρχουν σχόλια: