ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιατί δεν μας έλεγαν από το 2019 πως είναι φιλοχουντικοί να μην τους στηρίξουμε;

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Γιατί δεν μας έλεγαν από το 2019 πως είναι φιλοχουντικοί να μην τους στηρίξουμε;

 


"Προτείνουμε επικαιροποίηση της απόφασης 1/2012 η οποία δεν έχει εφαρμοστεί στο σκέλος που αφορά την μετονομασία οδού ή πλατείας σε Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα. Η εισήγηση ήταν του κ. Ιωάννη Αναγνώστου, ώστε να παραμείνει ζωντανή στη μνήμη όλων, ως παράδειγμα αφοσίωσης στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας ο Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας" Γαβριήλ Αραμπατζής. 

Η εισήγηση του πρώην δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου ήταν μια ακόμα κίνηση από αυτές που αναδεικνύουν την μεγαλοψυχία του σε όσους τον αδίκησαν και του στέρησαν το δικαίωμα να είναι δήμαρχος της πόλης. Ίσως και την ανοησία του να θεωρεί πως δεν έχουν ήδη "πεθάνει" όσοι επί 12 συναπτά έτη ψήφιζαν ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό έναντι του ΜΑΥΡΟΥ που εκπροσωπούσε επάξια  ο δοτός δήμαρχος της χούντας , που θα είχε διαφορετική τύχη εάν το καθεστώς που υπηρέτησε δεν έμενε  7 χρόνια στην εξουσία  αλλά πολλά περισσότερα. 

Στη φωτογραφία τον βλέπετε με τον χουντικό Λαδά,  στο γραφείο του οποίου "εργάζονταν" ο Κωνσταντίνος Πλεύρης που δεν ξεχνάει να μας υπενθυμίζει το πόσο φασίστας είναι. 
Τόσο που ακόμα και ο γιος του και υπουργός υγείας κος Θάνος Πλεύρης τον χαρακτήρισε ΚΤΗΝΟΣ σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη! 

Την ίδια στιγμή που ακόμα και ο γιος χαρακτηρίζει ΚΤΗΝΟΣ τον φασίστα πατέρα του οι εδώ "Κασιδιάρηδες" αναπολούν την "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" και ζητούν από μια δημοκρατική διοίκηση να αποδώσει ΤΙΜΕΣ σε ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ! Μήπως τρελάθηκαν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ και αγνοούν σε μια πόλη μένουν; Μήπως είδαν πως η πόλη ζέχνει από φασισμό και θεωρούν πως ενώνοντας τα δύο άκρα θα βγάλουν και δήμαρχο; Μήπως αναζητούν "ΙΟΥΔΕΣ"; 

Όμως τον κ. Αραμπατζή και τους δημοτικούς του συμβούλους αφού δεν αντέδρασε  ΟΥΔΕΙΣ  σε αυτή την συλλογική φανταζόμαστε πρόταση της παράταξης "Η πόλη που θέλω" ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ένας ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ δεν απασχολούν καθόλου φαίνεται θέματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

Τους απασχολούν σκυλιά , γάτες , τρίφυλλα και θάμνοι για να κρύψουν την απέχθειά τους σε όσα αυτονόητα επιβάλλει η Αστική μας Δημοκρατία που δεν είναι δυνατόν να τιμά όσους την κατέλυσαν ή αποδέχθηκαν να υπηρετήσουν πραξικοπηματίες. 

Πρέπει να είσαι πολύ ΦΑΣΙΣΤΑΣ για να προτείνεις να τιμήσει η ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και οι ΘΕΣΜΟΙ της,  αυτούς που την κατέλυσαν ή υπηρέτησαν δικτάτορες με ΜΟΝΑΔΙΚΟ τους κίνητρο το προσωπικό τους όφελος. 

Εκτός και κάποιοι αφελείς πιστεύουν ακόμα  πως ο Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας θα πέθαινε στην "ψάθα" εάν τα χουντικά αποβράσματα που υπηρέτησε δεν κατέληγαν στις φυλακές. 

Εκτός και εάν κάποιος θεωρεί ακόμα και σήμερα πως καραβανάδες που έκαναν διακοπές στις παραθαλάσσιες βίλες  Ελλήνων ολιγαρχών όπως π.χ του Αριστοτέλη Ωνάση ήρθαν για να μας σώσουν από την κόκκινη δικτατορία επιβάλλοντας ΜΑΥΡΗ. 

Για να γεμίσουν τις τσέπες τους το έκαναν κάτι που πέτυχαν έως ότου παραδώσουν άρον-άρον την Εξουσία στους πολιτικούς αφού είχαν χάσει ήδη το 30% της Κύπρου. 

Εάν κάποιοι εν έτει 2022 αναζητούν έναν λοχία για να βάλει "τάξη" οκ δεν θα κάτσουμε να ασχοληθούμε με "ψεκασμένους" , που έτσι και αλλιώς ακόμα και άθελά τους ανοίγουν την πόρτα της Βουλής για τους "Κασιδιάρηδες" στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. 

Συνεργοί  όμως στο έγκλημα δεν θα γίνουμε εμείς που αντί να κοιτάμε ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ να φωτογραφίσουμε  τους γεμάτους κάδους απορριμμάτων,  επικεντρώνουμε εσκεμμένα στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που κυκλοφορούν στην πόλη και ζέχνουν από ΦΑΣΙΣΜΟ. 

Αλλά βρε Αραμπατζή γιατί δεν μας έλεγες πως είσαι χουντικός από το 2019 ώστε να μην σε παίζουν τα "συστημικά" ΜΜΕ , και να έχεις την ίδια τύχη με τον "Μεσσία" της πόλης. 

Τι σου φταίνε όσοι πιστέψαν πως εσύ και  οι υποψήφιοι δημοτικοί σου σύμβουλοι θα έφερναν το νέο και υγιές και δεν θα ήθελαν το ΣΑΠΙΟ και ένα χθες που έχει πληγώσει άλλωστε υπέρμετρα αυτή την πόλη; 

Και σε τελική ανάλυση είσαι μέλος ενός κόμματος που ίδρυσε αυτός που έχωσε ΙΣΟΒΙΑ τα χουντικά αποβράσματα στις φυλακές και αποκατέστησε τη Δημοκρατία , δεν έχεις κατανοήσει ακόμα πως αυτό το κόμμα δεν ΤΙΜΑ φασίστες; 

Δεν βλέπεις πως αναγκαστικά οι "Κασιδιάρηδες" βρήκαν αλλού πολιτική στέγη; Θεωρείς πως θα βγεις δήμαρχος προτείνοντας να τιμηθούν  δοτοί δημάρχοι; 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: