ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αττικής (του Πατούλη) αγκαλιά με τον υβριστή του Μητσοτάκη!

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Η Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αττικής (του Πατούλη) αγκαλιά με τον υβριστή του Μητσοτάκη!


Το τι μάζεψε στο ψηφοδέλτιό του ο κος Πατούλης που ευελπιστεί πως η ΝΔ δεν θα κατεβάσει δικό της υποψήφιο στην Περιφέρεια Αττικής και στις κάλπες του 2023, λίγο πολύ το έχετε καταλάβει, ιδίως  όσοι τον ψηφίσατε στις κάλπες του 2019 και τον κάνατε Περιφερειάρχη Αττικής. 

Τότε με την ΑΝΟΧΗ της ΝΔ που δεν κατέβασε δικό της υποψήφιο στην Περιφέρεια και προτίμησε να τον αφήσει να "παίξει μπάλα" μόνος του , αφού ο κος Πατούλης νωρίτερα είχε δηλώσει πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ο γιατρός  πέτυχε να κερδίσει την Περιφέρεια. 

Τώρα το κόλπο δεν θα πιάσει , και στην Περιφέρεια όπως όλα δείχνουν η ΝΔ θα κατεβάσει υπουργό της και άνθρωπο που είχε ξανακατέβει στην Περιφέρεια υποψήφιος  Περιφερειάρχης στο παρελθόν. Και έχει σπουδάσει και αυτός γιατρός , και υπήρξε και σπουδαίος αθλητής. Είναι και νεότερος για όσους επιζητούν και ηλικιακή ανανέωση κάτι που εμάς μας αφήνει παντελώς αδιάφορους. Έντιμος και ικανός να είναι και ας είναι και υπερήλικας. Άλλωστε εάν την μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη διοικεί ένας 79χρονος πρόεδρος μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως δεν μπορεί να διοικηθεί η Περιφέρεια Αττικής. Άλλωστε τα έργα και οι ημέρες του κ. Πατούλη έκανε πολλούς να αναπολήσουν ακόμα και την κα Δούρου! 

Στη φωτογραφία βλέπετε χαμογελαστή την Αντιπεριφερειάρχη Ηλεκτροτικής Διακυβέρνησης,  κα Μαρία  Κουρή να φωτογραφίζεται με τον κ. Νίκο Παπάζογλου (μέγα χορηγό εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο δήμο μας) και υβριστή της κυβέρνησης Μητσοτάκη. 

Ο κος Παπάζογλου θα είναι υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές αφού εδώ και καιρό έχει αποχωρήσει από τη ΝΔ της οποίας υπήρξε και πρόεδρος ΔΗΜ ΤΟ στη Γλυφάδα. 

Με έντονη κοινωνική δράση ο κος Παπάζογλου χορηγεί πολλές δράσεις που γίνονται και για όσους θυμούνται είχε εκλεγεί παλιότερα και δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας με την παράταξη του κ. Παπανικολάου. 

Οι δρόμοι τους χώρισαν και από τότε ο κος Παπάζογλου συστηματικά μέσα από το κανάλι του στο youtube δεν έχει καλό λόγο για τον δήμαρχο. 

Ας δει και ένα βιντεάκι του κ. Παπάζογλου η κα Κουρή και όσοι την εξέθεσαν και την έβαλαν να φωτογραφηθεί μαζί του! Βέβαια στη Περιφέρεια έχουν ένα θεματάκι με όσους φωτογραφίζονται και ο κος Πατούλης έχει πιο σοβαρό αφού εκτός από φωτογραφίες καλά λόγια και επαίνους είχε και για τον Ηλία Μίχο! Που να ήξερε ο Περιφερειάρχης να μας πείτε πως ο Ηλίας δεν ήταν καλός οικογενειάρχης και Νεοδημοκράτης , μήπως αυτός είναι! 

Για περισσότερα βίντεο κάντε κλικ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: