ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Κάθε ιδιωτικό ΜΜΕ κρίνει το ίδιο τι πρέπει να προβάλει και τι όχι. Έτσι δεν "χάνουμε" εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο δήμο μας ή δεν δημοσιοποιούμε ανακοινώσεις δημοτικών παρατάξεων όχι επειδή δεν έπεσαν στην αντίληψή μας,  αλλά ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ δεν θέλουμε να τις προβάλλουμε. Οι λόγοι που δεν προβάλουμε τους "Κασιδιάρηδες" , τους "Μίχους" και τους "Κυρ- Παντελήδες" ή της αλληλέγγυες πουτάνες της πόλης μας όπως και τους οπαδούς του κόκκινου ή του μαύρου φασισμού είναι κατανοητοί στους αναγνώστες μας. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να προβάλλουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ οιοσδήποτε για την οποία θα χρειαστεί να απολογηθούμε στο μέλλον. Την ίδια αντιμετώπιση έχουν (κάποια τα φώτισε ο "Θεός")  και άλλα τοπικά ΜΜΕ. Εάν προβάλλουμε και κάποιους που αργότερα θα το μετανιώσουμε να ξέρετε πως δεν είναι επειδή είμαστε ΑΦΕΛΕΙΣ αλλά επειδή κάπως πρέπει να γεμίσουμε και αυτό εδώ το ιστολόγιο. Όσο πλησιάζουμε προς τις δημοτικές εκλογές θα σχολιάζουμε κάθε εκδήλωση ή δράση που παρουσιάζουμε μην θεωρεί και καμία πουτ@ν@ πως ξεγελιόμαστε και είμαστε σαν όλους τους άλλους! 

  • "Υιοθέτησε ένα αδέσποτο μπορείς" , στείρωσε το και βάλτο στον μικρόκοσμό σου ως "μπιμπελό" για να γεμίζει τα συναισθηματικά κενά που όλες και όλοι μας έχουμε! Μπράβο στη δημοτική αρχή που έχει διπλασιάσει τα χρήματα που δίνονται για τα αδέσποτα στην πόλη μας τώρα όσοι ασχολούνται γνωρίζουν καλύτερα ποιος κάνει τι και γιατί από εμάς δεν θα δείτε κανένα ρεπορτάζ για την φιλοζωία έως και τις κάλπες του 2023 , αφήνουμε τη ΖΕΗ να συνεχίσει το σπουδαίο έργο της και τον κ. Απόστολο Στασινόπουλο να επαίρεται πως έχει γίνει ο πιο δημοφιλής ζωόφιλος της πόλης μας και αυτός που "έχωσε" τα περισσότερα χρήματα ως διοίκηση για την σίτιση και φιλοξενία αδέσποτων ζώων. Δεν ξέρουμε εάν ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης υιοθέτησε καμία γάτα χθες από τη ΖΕΗ αλλά μας άρεσαν οι φωτογραφίες που έβγαλε με αυτές αγκαλιά!  Άλλοι με τις "ψιψίνες" και άλλοι με τα γατάκια είναι η δική του απάντηση σε όσους δεν βλέπουν τις αριστερές του καταβολές και τους αρέσουν όσες "στειρώνουν" και τρώνε σούσι εις υγεία των κοροΐδων! Σας βάζουμε και την φωτογραφία του και να τονίσουμε πως εκεί βρέθηκε και η παράταξη "Η πόλη που θέλω" με τον επικεφαλής της αφού προφανέστατα και όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί  της σύμβουλοι πέρα από την έγνοια να μην αλλοιωθεί το Ελληνικό dna έχουν και άλλες ανησυχίες! 


    • Όπως είχαμε φανταστεί ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" δεν θα μας διαφώτιζε για τις εκφράσεις και τις καταγγελίες του που οδήγησαν τον δήμαρχο της πόλης μας Γιώργο Χατζηδάκη να τον μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση. Δεν μπήκε δηλαδή στη διαδικασία να αποδομήσει ΔΗΜΟΣΙΑ το δικόγραφο που έλαβε θεωρώντας προφανώς πως για ακόμη μια φορά θα πείσει μέσω των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ που μας ανεβάζουν φωτογραφίες γατών και μας ομιλούν για ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής ως άλλοι "Κασιδιάρηδες". 

  • Δεν έπεσε και κανείς από τα σύννεφα από την ΑΦΩΝΙΑ τους,  άλλωστε "εκδιδόμενες" ήταν και θα παραμείνουν για την πλειοψηφία των συνδημοτών μας! 

  • Άλλη μια υβρίστρια  μας που δεν έβλεπε τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ και τον ΦΑΣΙΣΜΟ της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου και τις ύβρεις της κατά του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη κάνει διαδικτυακό αγώνα  να μπει το κόμμα Κασιδιάρη στη Βουλή,  και το ονειρεύεται (και δεν είναι η μόνη)  και με διψήφια ποσοστά! Άλλη μια ΔΙΚΑΙΩΣΗ για όλες και όλους εσάς που δεν παρασύρεστε από καμία πουτ@να! Η αλήθεια είναι πως σε αυτή την περίπτωση αιφνιδιαστήκαμε και εμείς με την ανοησία της να ακολουθεί ποινικούς που τάχα τους έπιασε ο πόνος να σώσουν μια πατρίδα που δεν αντέχει χρόνια τώρα το ΜΙΣΟΣ και τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ τους. 


  • Όχι μωρέ δεν είναι φασίστες απλώς ακολουθούν το κίνημα κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων και έχουν μια φοβία μήπως το εμβόλιο τους χαλάσει το DNA τους και δουν επιτέλους καθαρά  το ανθρώπινο δράμα των προσφύγων αδιαφορώντας το χρώμα του δέρματός τους. Δεν τους αρέσει ο Αντετοκούνμπο όχι επειδή είναι έγχρωμος αλλά επειδή δεν είχε Έλληνες γονείς που θα τον διαπαιδαγωγούσαν κατάλληλα ώστε να γίνει ένας ακόμα Κυρ- Παντελής λες και έχουμε έλλειψη από τέτοιους ή λες και προσφέρουν κάτι στην κοινωνία μας εκτός από το να πέφτουν από τα σύννεφα! Είναι και ανθεκτικοί στις πτώσεις και δεν θα γλιτώσουμε ΠΟΤΕ από δαύτους! 


  • Το όνομα του δημοσιογράφου που είχε επαφή ως "πελάτης" με την ανήλικη στον Κολωνό δεν είναι ασήμαντο όπως σας λένε όσοι θεωρούν πως αυτό δεν θα δοθεί φόρα παρτίδα. Άλλωστε όπως και στις περιπτώσεις Νίκου Γεωργιάδη και Δημήτρη Λιγνάδη τα ΜΜΕ όχι μόνο έπαιξαν ονόματα αλλά το καθένα ανάλογα με την δική του ηθική προχώρησε και έφερε στη δημοσιότητα ανατριχιαστικές λεπτομέρειες μπας και ταρακουνηθεί μια κοινωνία που έτσι και αλλιώς έχει χρεοκοπήσει ΗΘΙΚΑ πριν την οικονομική της χρεοκοπία! Σε κάθε περίπτωση εσείς οι επικριτές των ΜΜΕ δεν σας βάζει κανείς με το ζόρι να παρακολουθήσετε ότι δεν θέλετε. Εάν η κοινωνία λειτουργούσε "αγγελικά" ο κυρ Ηλίας δεν θα είχε το μαγαζάκι του , τις επαφές του με πολιτικούς, ηθοποιούς , δημοσιογράφου ς και τσέους και την σύζυγο του να το παίζει πως θα "σώσει" την Αθήνα. Σήμερα μη χάσετε τον Νίκο Ευαγγελάτο και το Live News έχει τρομερές αποκαλύψεις για το κύκλωμα στον Κολωνό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: