ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Καμπανάκι" για την Πειραιώς η σημερινή συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον ΣΚΑΪ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

"Καμπανάκι" για την Πειραιώς η σημερινή συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον ΣΚΑΪ



Καθαρές κουβέντες δεν ακούσαμε και δεν περιμέναμε άλλωστε να ακούσουμε  από τον γεμάτο αυταπάτες  Αλέξη Τσίπρα,  αλλά το θέμα δεν είναι τι ακούσαμε εμείς αλλά τι κατάλαβαν οι "Πάτσηδες" της Πειραιώς. 

Για να τους το κάνουμε "λιανά" και πριν χάσουν το "μέτρημα",  όσο συνεχίζονται οι "διαρροές" προς τα δεξιά ο κίνδυνος να δούμε και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ σε θέση ρυθμιστή είναι ορατός. 

Εάν δεν το βλέπουν και συνεχίζουν να πικραίνουν όσους τους στήριξαν όταν κατρακύλησαν στο 19%,  ας γνωρίζουν πως τα κορόϊδα δεν θα βάλουν και πάλι πλάτη για να θησαυρίζουν τα ΛΑΜΟΓΙΑ και οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ που είδαν φως και μπήκαν στην συντηρητική παράταξη που γέμισε Κυρ - Παντελήδες και πατριδοκάπηλους! 

Άμα τα στελέχη σας κλείνουν το μάτι στον ΜΑΥΡΟ φασισμό,  μην αναρωτιέστε αύριο πως βρέθηκε ΕΝΤΟΣ βουλής το κόμμα Κασιδιάρη. Αυτά και ετοιμάζουμε εκπλήξεις σε όσους μας θεωρούν αφελείς ή ακόμα χειρότερα συνένοχους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: