ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σιγά μην ασχοληθούμε με την παιδοφιλία και το κύκλωμα στα Σεπόλια εδώ στην πόλη του "Ήλιου" άλλωστε είμαστε "κοινωνία αγγέλων" και ας μας κατηγορούν τα ΜΜΕ διαχρονικά για το αντίθετο!

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Σιγά μην ασχοληθούμε με την παιδοφιλία και το κύκλωμα στα Σεπόλια εδώ στην πόλη του "Ήλιου" άλλωστε είμαστε "κοινωνία αγγέλων" και ας μας κατηγορούν τα ΜΜΕ διαχρονικά για το αντίθετο!

Τα πεπραγμένα της διοίκησης φυσικά και θα κριθούν στις κάλπες του 2023. Εκεί που οι πολλοί θα αποφασίσουν εάν η νυν διοίκηση του δήμου μας έχει να προσφέρει περισσότερα θετικά παρά αρνητικά για το μέλλον μας. 

Σε αυτή την μάχη που κάποιοι θεωρούν πως μπορεί να "παιχτεί" με φρασεολογία και λαϊκισμούς όπως το 2019 καλούνται να απαντήσουν πρωτίστως όσοι διαχρονικά συμβάλλουν στο να μην πάει αυτή η πόλη μπροστά στηριζόμενοι σε ιδεοληψίες ξεπερασμένες από την ίδια την ζωή. 

Δεν είμαστε καθόλου αισιόδοξοι πως ως τοπική κοινωνία ( για την πλειοψηφία πάντα αναφερόμαστε) βαδίζουμε προς την σωστή κατεύθυνση. 

Η ανοχή μας σε πολλά που έπρεπε να έχουμε στηλιτεύει ως πλειοψηφία εδώ και χρόνια είναι πιο ισχυρή από ΠΟΤΕ. 

Η ΣΗΨΗ της τοπικής κοινωνίας είναι τέτοια που ο κάθε δημότης μας ενθουσιασμένος από μηδενιστικά συνθήματα μπορεί να βρεθεί σε οιαδήποτε πολιτική "αγκαλιά" για μια χούφτα ευρώ! 

Έτσι όσο πλησιάζουμε στις δημοτικές εκλογές θα ολισθαίνουμε σε κατηγορίες "αποστασιών" και θα οδηγούμαστε στο να βλέπουμε το δένδρο αλλά όχι το δάσος! ΄

Ένα "δάσος" που συντηρούν όσοι διαχρονικά επωφελούνται ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ από την αντίληψη πως αρκεί να μαζευτεί μια ετερόκλητη ομάδα συμφερόντων για να κάνει το deal και τα "πρόβατα" θα ακολουθήσουν! 

Και ακολουθούν αφού τα "πρόβατα- ψηφοφόροι" δεν είναι η λύση του προβλήματος αλλά μέρος του. 

Σε μια πόλη όπου οι πουτάνες αποκαλούνται ΚΥΡΙΕΣ , που η μαφία αρνείται να αντιληφθεί πως η νέα τάξη πραγμάτων δεν ευνοεί τους "Κορλεόνε" και που κάποιοι αναμένουν τον Στάλιν ή τον Χίτλερ να τους σώσει από την παγκοσμιοποίηση όποιος δεν λαϊκίζει θα "μειονεκτεί" σε μια τοπική κοινωνία που πιστεύει σε θαύματα και για τον λόγο αυτό ανέχεται κίναιδους ιερείς. 

Τόσες συλλογικότητες έχει αυτή η πόλη μας , τόσες πορείες είχαμε για κάθε λογής μ@λ@κία ,  περίπτωση ασέλγειας σε ανήλικη είχαμε  με θύτη καθηγητή σχολείο της πόλης μας είχαμε αλλά δεν απασχολεί η υπόθεση ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ κανένα τοπικό ΜΜΕ δεν ανέδειξε την ΦΡΙΞΗ. 

 Προφανώς επειδή θεωρούν πως στην δική μας "κοινωνία αγγέλων" δεν μπορούν να συμβούν τέτοια περιστατικά.  Τις επόμενες μέρες και όσο θα αναδεικνύονται οι "πελάτες" και τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης θα σπεύσουν να συμμορφωθούν με μια κανονικότητα που επιβάλλει να αναδεικνύεις την ΣΗΨΗ για να μην θεωρηθείς δίκαια ή άδικα ανεκτικός στην ΑΝΩΜΑΛΙΑ. 

Εκτός από το "Βήμα" που σίγουρα θα προχωρήσει στη δημοσιοποίηση ονομάτων καλούμε και τα άλλα ΜΜΕ να παραβιάσουν και την προανακριτική διαδικασία αλλά και να βάλουν ταφόπλακα στο νόμο για τα προσωπικά δεδομένα που δίνει έως και την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές σε εμπλεκόμενους να βγαίνουν και να μας κουνάνε το δάχτυλο. 

Γιατί είναι απορίας άξιο πως η ΕΛ.ΑΣ αδυνατεί να βρει τον φίλο αστυνομικό του κ. Ηλία Μίχου ο οποίος εμπλέκεται και σε άλλη υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης που εκκρεμεί δικαστικά και που πριν 2 χρόνια είχε κληθεί και είχε δώσει ανωμοτί κατάθεση για να πει τα όσα γνώριζε ως κατηγορούμενος και όχι ως μάρτυρας! 

Σε κάθε περίπτωση είμαστε βέβαιοι πως το απόστημα έχει ξεκινήσει να σπάει και όσο και εάν προσπαθούν ένστολοι να κρατήσουν εκτός δημοσιότητας μέλη της ΕΛ.ΑΣ αυτό δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί όσο υπάρχουν πολίτες που έχουν την "κακή" συνήθεια να ομιλούν στα ΜΜΕ και να εμπιστεύονται δημοσιογράφους που έτσι και αλλιώς έχουν διαχρονικά επιλέξει σε ποια πλευρά της Ιστορίας θα σταθούν. 

Και όσο και εάν σκούζουν οι φασίστες της πόλης είναι ΑΥΤΟΙ που σας έμαθαν για πολλά που αφορούν τους "γείτονές" σας και όσους "ευυπόληπτους" έως και σήμερα τιμάτε με την φιλία σας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: