ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  •  Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για το ιστολόγια ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ όταν αναζητεί κοινά σημεία ανάμεσα στο δήμαρχο Περιστερίου κ. Παχατουρίδη και τον φιλοχουντικό Γαβριήλ Αραμπατζή που ζητάει να τιμηθεί από τον δήμο μας ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας ανέχεται υποψηφίους να υμνούν διαδικτυακά του χουντικούς πως τάχα δεν έκλεψαν και ήταν έντιμοι και κάνει ανοίγματα σε κόμματα του 0,1% αφού όλες και όλοι γνωρίζουν πως το μετά την διάσπαση ούτε οι κανονικοί οικολόγοι δεν είναι δημοσκοπικά ανιχνεύσιμοι. Σε κάθε περίπτωση εμάς δεν μας προκαλεί εντύπωση η οποιαδήποτε συνεργασία από επαγγελματίες καιροσκόπους. Αυτό που μας προκαλεί έκπληξη είναι πως "χαντακώνονται" δίπλα του και όσοι θα μπορούσαν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο κεντροδεξιό χώρο στο μέλλον. Εκτός και εάν θεωρούν πως όλα ξεχνιούνται σε μια πόλη που ζει με ΜΥΘΟΥΣ και αναζητεί "Μεσσίες". Φοβόμαστε πως έτσι όπως οδηγείται η κατάσταση η οποιαδήποτε συνεργασία με τον κ. Αραμπατζή δεν θα είναι αποδεκτή από κανέναν Νεοδημοκράτη της πόλης που δεν μπορεί να φάει αμάσητη την έως τώρα πορεία του στα αυτοδιοικητικά , την συμμετοχή του στη διοίκηση Γιάννη Αναγνώστου με αρνητικό πρόσημο, την συμμετοχή του στη διοίκηση Βαλασόπουλου ως συμπαραστάτης του δημότη και τις λαϊκιστικές εξάρσεις του μέσα στα δημοτικά συμβούλια όπου ένας φιλοχουντικός καμώνεται τον δημοκράτη και ομιλεί για έλλειμμα δημοκρατίας μιας διοίκησης που ανέχεται ( και ορθώς πράττει κατά εμάς) ακόμα και εχθρούς της Αστικής μας Δημοκρατίας να την συκοφαντούν χωρίς μισό στοιχείο. Μπορεί οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ή ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ όπως τους αποκαλούμε ΕΜΕΙΣ αφού ΣΙΩΠΟΥΝ σε φαινόμενα ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ αλλά και στις φιλοχουντικές κορώνες υποψηφίων δημοτικών συμβούλων να θεωρούν πως θα σωθούν από τους ακραίους της πόλης αλλά εμείς τους πληροφορούμε πως θα έχουν άσχημη τύχη αφού έχουν και άλλους μ@λ@κες φιλοχουντικούς υποψηφίους και οι ψήφοι τους θα διασπαστούν έτσι όπως εμείς το βλέπουμε. Αλλά ακόμα και εάν καταφέρει να διατηρήσει το ποσοστό του 2019 με 10% δήμαρχος δεν γίνεσαι ιδίως όταν ανέχεσαι τον κάθε αλήτη να αμαυρώνει και την προσπάθεια όσων "σοβαρών" έτυχαν να συμπορευθούν χωρίς να εκτεθούν στη ψήφο των δημοτών μας μαζί σου. Τα εισαγωγικά επειδή εντάξει δεν μπορείς να είσαι υποψήφιος με κάποιον που θέλει να τιμηθεί ο φίλος του Στυλιανού Παττακού που καταχρέωσε τον δήμο μας , και μετά να έχει και την εντύπωση πως θα τον ψηφίσουν οι δημότες μας για να συνεχίσει να ζει αυτός καλά και όλοι οι υπόλοιποι ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ! Δεν έχουν τύχη όσοι κατέβουν υποψήφιοι με την δημοτική παράταξη "Η πόλη που θέλω" αφού εκτός από τον εαυτό του ίσως εκλέξει έναν ακόμα δημοτικό σύμβουλο και αυτός θα είναι ο Θανάσης Αθανασίου που θα είναι και ο μόνος από τους υποψηφίους του εάν τελικά μπει στη διαδικασία που θα πάει καλύτερα από τις κάλπες του 2019 σε απόλυτο αριθμό ψήφων και σε θέση αφού εάν εκλεγεί κάποιος από αυτούς θα είναι ο Θανάσης. 




  • Βάλε γυαλιά άμα δεν βλέπεις πως δεν υπάρχει περίπτωση ΝΙΚΗΣ  κεντροδεξιού δημάρχου στην πόλη όσο ΔΕΞΙΟΙ ψηφοφόροι ψηφίζουν κεντροαριστερές δημοτικές παρατάξεις. Εάν μας είχατε ακούσει από το 2013 το 2019 θα ήσασταν διοίκηση τώρα και με τις παρούσες συνθήκες οι ΠΟΛΙΤΕΣ θα τιμωρήσουν σίγουρα στις δημοτικές κάλπες την κυβέρνηση Μητσοτάκη που έτσι και αλλιώς δεν αξίζει ως προσωπικότητα δεύτερη θητεία σε θέση πρωθυπουργού και που συνεχίζει να ζημιώνει την παράταξη σχεδόν όσο και ο πατέρας του. 

  • Οι γιατροί ανέδειξαν ως πρόεδρό τους τον κ.  Γιώργο Πατούλη ένας ακόμη λόγος για να μην εμπιστευόμαστε τους Έλληνες γιατρούς που δεν πήγαν να ψηφίσουν μπας και έχουν καλύτερη εκπροσώπηση.  


  • Κονδύλης και Παπανικολάου έχουν εύκολη επανεκλογή στις δημοτικές εκλογές του 2023 για τον κ. Κωνσταντάτο δεν σας γράφουμε κάτι όχι επειδή δεν τον θεωρούμε φαβορί αλλά επειδή ελπίζουμε πως η ΝΔ θα βρει στην πόλη κάποιον κεντροδεξιό υποψήφιο να κατεβάσει αφού ο Κεφαλονίτης είναι ΠΑΣΟΚ! 
  • Στην Πάτρα η ΝΔ ετοιμάζει δυνατή υποψηφιότητα για δήμαρχο με πρώην βουλευτή της. Ίδωμεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: