ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΠΑΝ. ΔΟΥΜΑΣ: Η Πατριωτική Ένωση φιλοδοξεί να γίνει πλατφόρμα πολιτικής συνεργασίας

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

ΠΑΝ. ΔΟΥΜΑΣ: Η Πατριωτική Ένωση φιλοδοξεί να γίνει πλατφόρμα πολιτικής συνεργασίας


Ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗΠρόδρομος Εμφιετζόγλου, Παναγιώτης Δούμας, γνωστός από την πολυετή αγωνιστική του παρουσία στον Πατριωτικό χώρο, μιλάει για τον ρόλο και τις θέσεις του νεοσύστατου πολιτικού κόμματος.
«Παρά την μικρή -χρονικά- παρουσία μας, έχουμε σημαντική παρουσία στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδος. Ξεκινήσαμε από την Βόρεια Ελλάδα και ήδη έχουμε παρουσία στην Αττική, στη Θεσσαλία, στην Ήπειρο και τώρα στην Πελοπόννησο» μας λέει.



Από τα όσα μας είπε, ξεχωρίζουμε μια τοποθέτησή του: «Πιστεύουμε πως μπορούμε να συμβάλουμε στην ισχυρή παρουσία των πατριωτικών δυνάμεων στην Βουλή, δημιουργώντας προϋποθέσεις κοινής και αξιόλογης προεκλογικής παρουσίας. Προς τον σκοπό αυτό πραγματοποιούμε συνεχείς επαφές με εκπροσώπους άλλων κομμάτων χωρίς αποκλεισμούς»

Παρακολουθώντας την ελκυστική ροή του λόγου του, μπορείτε να μάθετε, δια στόματος Παναγιώτη Δούμα, πολλά στοιχεία για ένα ελπιδοφόρο κόμμα που κινείται δραστήρια στον πατριωτικό χώρο, δεξιά της Νέα Δημοκρατίας. .


Δεν υπάρχουν σχόλια: