ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ωραίο το ποστάρισμα από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Ποιότητας Ζωής & Αναπληρωτής δήμαρχος του δήμου Ηλιούπολης κ. Γιάννη Αντζινά

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Ωραίο το ποστάρισμα από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Ποιότητας Ζωής & Αναπληρωτής δήμαρχος του δήμου Ηλιούπολης κ. Γιάννη Αντζινά

 


Ελπίζουμε να μην θεωρηθεί εργαλειοποίηση το ποστάρισμα του Αντιδημάρχου μας κ. Γιάννη Αντζινά από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Γιάννη Οικονόμου που δεν τα πάει καθόλου καλά στην ενημέρωση των συντακτών στα καθημερινά briefing,  θυμίζοντας τον κ.  Ευάγγελο Αντώναρο. 

Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να κάνεις το άσπρο - μαύρο αλλά οι προσπάθειες θα παραμένουν ανεπιτυχείς όσο ακόμα υπάρχουν πολίτες που βλέπουν πέρα από τα κομματικά τους γυαλιά το που πρέπει να φτάσουμε και όχι το που βρισκόμαστε. 

Η ΝΔ "βοηθώντας" το θύμα αποφάσισε να θέση σε αναστολή την κομματική ιδιότητα του βιαστή μέλους της και όχι να τον στείλει μια και καλή στο διάβολο! 

Προφανέστατα η ΝΔ κάνει "θόρυβο" όταν τα παιδιά κοιμούνται , και την πιάνει σοκ με ακατάσχετη λογοδιάρροια όταν αυτοί που τα βιάζουν συλλαμβάνονται. Σε καμία περίπτωση δεν βάζει τις φωνές και δεν "σκούζει" είναι "ήρεμη δύναμη" άλλωστε και δεν της αρέσουν τέτοιου είδους "λαϊκισμοί".

Περιμένει να κάνουμε ΗΣΥΧΙΑ όταν οι βιαστές- μέλη της εκδίδουν τα "παιδιά μας" , και αφήνει ανεπηρέαστη  μια ΣΑΠΙΑ Δικαιοσύνη που ανέχεται κάποιους να χαιρετούν ναζιστικά μέσα σε δικαστικές αίθουσες , θεωρώντας  πως θα τιμωρήσει "παραδειγματικά" τα "δικά της παιδιά"!  

"Παιδιά" που βίαζαν και εξέδιδαν παιδιά και παράλληλα φωτογραφίζονταν με πρώην πρωθυπουργούς και προέδρους της Δημοκρατίας που μάλλον είχαν ελλιπή πληροφόρηση αφού άλλωστε θεωρούν εδώ και καιρό την ΕΥΠ "βαρίδι"! 

Αυτονόητα λοιπόν η "ΗΘΙΚΗ" της ΝΔ ( της ηγετικής ομάδας γιατί η βάση βράζει εδώ και καιρό)  την οδηγεί στο να  αναστείλει απλώς  την ιδιότητα του μέλους της (μάλλον μέχρι να περάσει η μπόρα) και ζητάει από τα ΜΜΕ να ακολουθήσουν πιστά τον κώδικα "δεοντολογίας" και να μην αναδείξουν το γεγονός πως ο μαστροπός είχε σχέσεις με στελέχη της , ενώ παράλληλα  ήταν προμηθευτής του Δημοσίου και συγκεκριμένα του υπουργείου υγείας την περίοδο 2012 -2015. 

Η σύζυγός του που δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα ήταν και παραμένει μέλος Δ.Σ Βρεφονηπιακού Σταθμού του δήμου Αθηναίων γενικότερα ο "πατριώτης" είχε έντονη δραστηριότητα αλληλεγγύης ή σε απλά ελληνικά κάθε μαφιόζος μοιράζει κομμάτι από τα μαύρα χρήματα που εισπράττει! 

Είναι τόσο σοκαρισμένοι εκεί στην ΝΔ , που θεωρούν πως δεν θα διαρρεύσουν στον Τύπο οι πελάτες του κ. Ηλία Μίχου , για να μην αναγκαστούν και  ξαναπέσουν από τα "σύννεφα" με τους "νοικοκυραίους" που θα εκτεθούν ΔΗΜΟΣΙΑ  για την ΑΝΩΜΑΛΙΑ τους. Που σύμφωνα με τον Ποινικό μας Κώδικα φέρουν και ποινικές ευθύνες εφόσον αποδειχτεί το αυτονόητο πως δεν μπορεί να μπέρδευαν ένα 12χρονο με μια ενήλικη! 

Λυπούμαστε αλλά δεν βλέπουμε πως θα καταφέρει η Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της παρόλο που οι αστυνομικοί της έχουν ήδη στείλει "πακέτο" έναν 42χρονο πελάτη η τύχη του οποίου αγνοείται ήδη! 

Θα τους στεναχωρήσουμε και πάλι αλλά ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούν και αυτοί δεν θα εμποδίσει τα ΜΜΕ να "κανιβαλίσουν" , αφού φαίνεται πως ο "λαϊκισμός" κυρίευσε τους πάντες! 

Μάλιστα καλό θα ήταν να διαβάσουν και Αμερικανικές εφημερίδες για να δουν πως το θέμα παίζει και εκεί με την πολιτική διάσταση των γνωριμιών του βιαστή -μαστροπού,  μάλλον επειδή οι ΗΠΑ τείνουν να γίνουν η πιο "λαϊκίστική" χώρα του πλανήτη! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: