ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Θέμης Γιαννόπουλος: Το καλοκαίρι μας στην Ηλιούπολη…

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Θέμης Γιαννόπουλος: Το καλοκαίρι μας στην Ηλιούπολη…



Το καλοκαίρι μας στην Ηλιούπολη…πέρασε συντροφιά με πολύ Θέατρο, Μουσική, Εικαστικά, Χορό, Βιβλία και Κινηματογράφο, προσφέροντας, σε όσους μείναμε εδώ, διεξόδους καθημερινής ψυχαγωγίας.

Για 4 σχεδόν μήνες, δίναμε ραντεβού τα βράδια με την παρέα μας στις πλατείες της πόλης, στο Θερινό Σινεμά, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Δ. Κιντής», στο Εκθεσιακό Κέντρο για να περιηγηθούμε στις εκθέσεις Βιβλίου, Ζωγραφικής και Φωτογραφίας, να παρακολουθήσουμε ταινίες, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, χορευτικά δρώμενα και αφιερώματα, μεταμορφώνοντας την Ηλιούπολη σε κυψέλη τέχνης και πολιτισμού. 



Δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας αλλά και φιλότεχνοι από όλη την Αττική επέλεξαν την πόλη μας ως πολιτιστικό προορισμό και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μας, με αποκορύφωμα το Φεστιβάλ Ηλιούπολης.

Στο σχεδιασμό και την επιτυχή υλοποίηση των εκδηλώσεων, που αναλαμβάνει κάθε χρόνο το Τμήμα Πολιτισμού του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ., συνεργάστηκαν αρμονικά και αποτελεσματικά οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, εθελοντές και χορηγοί. Πρωταγωνιστής, ωστόσο, αναδείχτηκε για μια ακόμη χρονιά, το υπέροχο κοινό, το οποίο όλοι οι καλλιτέχνες εκθείασαν για την ουσιαστική κι ενθουσιώδη συμμετοχή του.

Συνεχίζουμε........

Θέμης Γιαννόπουλος 
Πρόεδρος ΠΑΟΔΗΛ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: