ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όλοι οι επικεφαλής τα ίδια θα πουν κ. δήμαρχε το θέμα είναι και παραμένει ποιος μ@λ@κας θα χρεωθεί όλες αυτές τις μισθοδοσίες!

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Όλοι οι επικεφαλής τα ίδια θα πουν κ. δήμαρχε το θέμα είναι και παραμένει ποιος μ@λ@κας θα χρεωθεί όλες αυτές τις μισθοδοσίες!


Αύριο στο δημοτικό μας συμβούλιο θα απολαύσουμε ΟΛΕΣ τις δημοτικές παρατάξεις να συμφωνούν πως λεφτά υπάρχουν και πως επιβάλλεται το ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ μας κράτος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να νομιμοποιήσει ΟΛΟΥΣ τους συμβασιούχους στους ΟΤΑ επειδή καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. 

Η ελπίδα που είχαμε πως ΜΙΑ δημοτική παράταξη θα ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ δια της ΑΠΟΧΗΣ ή του ΛΕΥΚΟΥ ήταν μάλλον μια λανθασμένη μας εκτίμηση πως από τους 41 δημοτικούς συμβούλους υπάρχουν και κάποιοι που δεν είναι ΟΠΑΔΟΙ της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ. 

Τελικά όπως όλα δείχνουν κάναμε λάθος και αύριο όλοι μαζί θα ψηφίσουν να μην ασκεί ο δήμος μας ένδικα μέσα όταν κάποιος εργαζόμενος πρωτόδικα πετύχει την πολυπόθητη παράταση της ορισμένου χρόνου σύμβασής του. 

Το ποιοι και με τι κριτήρια διορίζονται στο Ελληνικό Δημόσιο και στους φορείς του το γνωρίζουν και οι πέτρες. 

Η "αξιοκρατία" είναι το πόσα παιδιά έχεις , εάν έχεις κάποια αναπηρία , εάν ανήκεις σε ευπαθείς ομάδες και γενικότερα δεν ψάχνουμε έναν ικανό για μια συγκεκριμένη εργασία αλλά κάποιον που το κράτος για ψηφοθηρικούς λόγους θα κάνει κομμάτι της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας. 

Χαιρόμαστε πραγματικά που έχουμε έναν δήμαρχο φιλάνθρωπο και με αλληλεγγύη προς "αναξιοπαθούντες" αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε πως αυτό το ρημάδι το κράτος θα επιβιώσει ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ όταν επί τρία χρόνια διορίζει συγγενείς , φίλους , πρώην και επόμενες σε ένα γαϊτανάκι κρατισμού που οδηγεί την χώρα σε νέα χρεοκοπία , ανάγκη δανεισμού άρα και νέων μνημονίων και το χειρότερο με μια νοοτροπία που δημιουργεί καθεστωτική αντίληψη σε όσους έχουν μπάρμπα στην Κορώνη ή κολλητό φίλο τον υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη που ετοιμάζεται να ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ πάνω από 17.000 εργαζομένους λίγους μήνες πριν τις εθνικές εκλογές. 

Δεν ξέρουμε ποιες οι σχέσεις του δήμου μας με τον τσεκουράτο υπουργό πάντως αυτό που γνωρίζουμε είναι πως και σε αυτές τις ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ τα κριτήρια θα είναι τα δικά μας "παιδιά" εναντίον όλων των άλλων που είχαν την ατυχία και είναι οργανωμένοι σε άλλα κόμματα. 

Το παράδειγμα βουλευτή των Νοτίων Προαστίων της ΝΔ που απέσπασε στο γραφείο του δημοτικό υπάλληλο του δήμου μας προερχόμενο από τον χώρο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι ενδεικτικό πως υπάρχουν και κάποιοι αφελείς βουλευτές που θεωρούν πως θα τους ψηφίσουν όσοι έχουν τα δικά τους παιδιά να σκοτώνονται στον ιδιωτικό τομέα για να έχει ο βουλευτής που εξελέγη για πρώτη φορά ( και σίγουρα και τελευταία) την δυνατότητα να "φτύνει" στα μούτρα όσους τον ψήφισαν για να διαλύσει την ΣΟΒΙΕΤΙΑ και όχι για να την λουφάρει ακόμα περισσότερο! 

Σε κάθε περίπτωση και εμείς είμαστε ΥΠΕΡ της ΜΟΝΙΜΟΠΙΗΣΗΣ όλων των εργαζομένων και ας βουλιάξει η ΧΩΡΑ ,εφόσον  η κεντρική διοίκηση δεν υποχρεώνει τον κάθε "βλαχοδήμαρχο" να ιδιωτικοποιήσει ΔΟΜΕΣ που έπρεπε να είχαν δοθεί χθες. 

Τώρα εάν οδηγεί το πράγμα εκεί μη κάνοντας προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε κάποιες δομές οι προεκλογικές περίοδοι είναι πάντα η μεγάλη ευκαιρία για να ενδυναμωθούν και δομές που είναι θέμα χρόνου να περάσουν στον ιδιώτη. 

Έως τότε στηρίξτε την ΣΟΒΙΕΤΙΑ εις βάρος της τσέπης μας αφού και εσείς να εκλεγείτε θέλετε και πάλι γνωρίζετε τι θα συμβεί απλώς πιστεύετε στα "ΘΑΥΜΑΤΑ". 

Το όνομα του βουλευτή που φωτογραφίζουμε θα το παίξουμε προεκλογικά όταν και θα έχει αξία για τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους να αποφασίσουν με ποιον θα πάνε και ποιον θα αφήσουν! 

Μην μας πει για τα κριτήρια που πληρούσε η συγκεκριμένη υπάλληλος θα του βρούμε άλλους 100 που έχουν τα ίδια και περισσότερα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: