ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φέτος "προστατεύσαμε" τους εργαζόμενους δίνοντας μόλις 18.060 ευρώ του χρόνου θα χρειαστούν 130.000 ευρώ! - Μήπως επειδή είναι εκλογική χρονιά;

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Φέτος "προστατεύσαμε" τους εργαζόμενους δίνοντας μόλις 18.060 ευρώ του χρόνου θα χρειαστούν 130.000 ευρώ! - Μήπως επειδή είναι εκλογική χρονιά;


Διαβάζουμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ κάντε κλικ εδώ 


Και συνεχίζει η απόφαση 



Και βέβαια επειδή το Σωματείο Εργαζομένων του δήμου Ηλιούπολης μας παρουσιάζει μια εικόνα τελείως διαφορετική με εργαζόμενους να μην έχουν ούτε γάντια τα οποία αγοράζουν από μόνοι τους τι τελικά συμβαίνει. 

Δείτε και αναλυτικά εδώ ( τρόπος του λέγειν δηλαδή πως θα κατανεμηθούν τα ποσά ανάμεσα στα έτη 2022 και 2023). Άμα δεν καταλαβαίνετε δεν μπορούμε να σας το κάνουμε και πιο "λιανά" σας θεωρούμε αρκετά έξυπνους και σίγουρα πονηρούς  παρά τις μ@λ@κίες που διαβάζουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με θέματα που αφορούν την πόλη μας! 

Είναι αρωγός η διοίκηση στο να προμηθεύονται οι εργαζόμενοι όσα δικαιούνται ή ούτε και αυτοί γνωρίζουν που θα πάνε όλα αυτά τα υλικά που δεν περιγράφονται σε αυτή την απόφαση αλλά που υπάρχουν δεκάδες άλλες στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ που δείχνουν τι αγοράζουμε διαχρονικά και "μοιράζουμε" ( τα εισαγωγικά όχι τυχαία) στους 900 ( ζωή να έχουν και να αυξάνονται και δεν το λέμε αυτή την φορά ειρωνικά αφού όσο αυξάνονται τόσο πιο κοντά έρχεται η ώρα των ιδιωτικοποιήσεων δομών) εργαζομένους του δήμου μας μόνιμους και συμβασιούχους. 

Τώρα για τις παραφωνίες στην πρόσφατη γενική συνέλευση του Σωματείου έχουμε να πούμε πως οι εργαζόμενοι είναι ΑΔΙΚΙΑ να διαχωρίζονται και η στάση της προέδρου κα Καραγιαννίδου στην "απομόνωση" των ελαχίστων ή του ενός όπως λένε οι δικές μας πληροφορίες ήταν στάση ευθύνης για τον θεσμικό της ρόλο παρά το γεγονός πως ο καθένας υπηρετεί και υποστηρίζει τις Ιδέες του. 

Ακόμα να πούμε επί την ευκαιρία πως αρκετοί από τους συμβασιούχους εργαζόμενους έχουν υπερβάλλει εαυτούς και αποδίδουν περισσότερο από κάποιους που δεν δικαιούνται να ασχημονούν κατά συναδέλφων τους επειδή είναι πιο παλιοί! 

Μην μπερδεύουν την ΣΟΒΙΕΤΙΑ με τον Ελληνικό στρατό όπου η βαρεμάρα των παλιών και η ανοησία τους γίνεται "καψόνι" για όσους πάνε να υπηρετήσουν την πατρίδα τους και τις περισσότερες φορές φεύγουν απογοητευμένοι. 

"Ουδείς θα παρατούσε την δουλειά του για να γίνει υπάλληλος της καθαριότητας" εάν δεν είχε οικονομική ανάγκη και αυτό πρέπει να γίνεται σεβαστό ακόμα και από εμάς που συνειδητά επιλέγουμε άλλη λύση για τις δομές καθαριότητας, πρασίνου και γιατί όχι και κοινωνικής αλληλεγγύης των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Εάν το μοντέλο του κρατισμού είχε επιτύχει στα κράτη που το εφάρμοσαν δεν θα είχαμε να συζητάμε τώρα αλλά θα συμφωνούσαμε και εμείς πως το κράτος πρέπει να επιχειρεί ΠΑΝΤΟΥ. 

Όμως το μοντέλο απέτυχε και δεν είναι μόνο αυτό το βασικότερο είναι πως όσοι το εφάρμοσαν διοικούσαν με ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 

Μας είναι αδιανόητο όπως είναι φυσικό να υπερασπιζόμαστε ένα μοντέλο όπου οι διοικούντες θα μας ΦΙΜΩΝΑΝ στην καλύτερη των περιπτώσεων γιατί εμείς σίγουρα τα "γκουλάγκ" δεν θα τα γλιτώναμε και την δικαιολογία για την δίωξή μας την είχαν έτοιμη! 

Την ξέρετε , την διαβάσατε και διαδικτυακά πριν αρκετούς μήνες όταν η "ετυμηγορία" όσων δεν είχαν πειστικές απαντήσεις για τις καταγγελίες μας κατέληγαν αφού και η Δικαιοσύνη δεν θα τους έλυνε το θέμα που είχαν μαζί μας πως αφήστε τους δεν στέκουν στα καλά τους! 

Εδώ όμως δεν είμαστε "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" και κυρίως δεν υπερασπιζόμαστε την "δημοσιογραφία" Τράγκα και όλων αυτών που την περίοδο 2012-2015 σας κατέβασαν στις πλατείες της "αγανάκτησης" και σήμερα σας άφησαν να αναμένεται ένα "ΘΑΥΜΑ". 

Τουλάχιστον το ΣΕΔΗ διοικείται από συνεπείς ιδεολογικά και αυτό παρά τις κόντρες μας και την άλλη οπτική γωνία που βλέπουμε τα πράγματα μας κάνει να πούμε πως τουλάχιστον είναι συνεπείς στις ΟΥΤΟΠΙΕΣ που πιστεύουν. 

Τα προβλήματά σας δεν θα λυθούν σε δημοτικά συμβούλια για τον λόγο αυτό μην ποντάρετε σε ΘΕΤΙΚΟΥΣ , ΑΡΝΗΤΙΚΟΥΣ , ΛΕΥΚΟΥΣ ψήφους ή αποχές. Τα προβλήματά σας θα λυθούν όταν αντιληφθείτε την μεγάλη ΕΙΚΟΝΑ και επιλέξετε συνειδητά και όχι καιροσκοπικά είτε να ακολουθήσετε τον ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ είτε να βγείτε στους δρόμους! 

Μέση λύση δεν υπάρχει και μην αναμένεται από μια χρεοκοπημένη Ελλάδα να σας φέρει και πάλι τις "καλές" μέρες για εσάς και σίγουρα για τους περισσότερους όπου ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ ζούσαμε πάνω από τις δυνάμεις μας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! 

Ελπίζουμε τα 35.000 του 2023 να πιάσουν τόπο και ευχόμαστε οι εργαζόμενοι να έχουν όσα χρειάζονται ή καλύτερα το απαιτούμε αφού λεφτά υπάρχουν και εάν δεν υπάρχουν σταματήστε τις ανούσιες φιέστες και δώστε τα στους εργαζόμενους. 

Τουλάχιστον αυτοί κάθε μέρα κινούν τα απαρχαιωμένα οχήματα του δήμου μας και την βάρδιά τους την βγάζουν όσο και εμείς εδώ μετράμε τις αδυναμίες τους μη ξεχνώντας βέβαια ( εμείς δεν έχουμε θέματα με αυτά) πως και οι κρίνοντες κρίνονται! 

ΥΓ: Παλιότερα σας είχαμε "αποκαλύψει" και πόσες γόβες θα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της κάθε δημοτική αστυνομικός της πόλης. Με δεδομένο πως μόνο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος αντέδρασε μείναμε "ήσυχοι" πως οι γόβες στις ντουλάπες τους υπάρχουν εκτός και θεωρούν πως η ΣΙΩΠΗ είναι χρυσός. Άμα δεν τις έχουν να του πουν γιατί η επόμενη διοίκηση δεν θα τους πάρει άλλες θεωρώντας πως έχουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: