ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πολλή φασαρία για το τίποτα από τους λαϊκιστές της πόλης- Για ακόμα μια φορά ηττήθηκαν όσοι ποντάρουν στην καταστροφολογία!

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Πολλή φασαρία για το τίποτα από τους λαϊκιστές της πόλης- Για ακόμα μια φορά ηττήθηκαν όσοι ποντάρουν στην καταστροφολογία!

 



Διαβάζουμε σε ανάρτηση του προέδρου του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θέμη Γιαννόπουλου στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook τα παρακάτω: 

Οι συντονισμένες ενέργειες του ΠΑΟΔΗΛ και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου εξασφάλισαν την αναβαθμισμένη άδεια τέλεσης αγώνων, από την Περιφέρεια σε Γ1, στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης.
Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν στην επίτευξη του στόχου μας.
Συνεχίζουμε......

Θέμης Γιαννόπουλος 
Πρόεδρος ΠΑΟΔΗΛ 





Διαβάζοντας τα παραπάνω που συνοδεύονται και με τα αντίστοιχα έγγραφα ( όχι αερολογίες φασιστών) θυμηθήκαμε τα γεμάτα "αγωνία" δελτία τύπου της παράταξης του κ. Αραμπατζή και τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που σας "ενημέρωναν" για το κακό που έρχεται και ήταν η ομάδα μας να αναζητεί γήπεδο για τις υποχρεώσεις της στη Β΄ Εθνική ( επαγγελματική κατηγορία) την στιγμή που οι άμεσα ενδιαφερόμενοι δηλαδή οι παράγοντες του ΓΣΗ και κυρίως όσοι ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν είχαν βγάλει καν δελτίο τύπου! 

Δηλαδή ο κος Αραμπατζής που φανταζόμαστε δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο πρόεδρος του ΓΣΗ ( εκτός και τρώει παπά πως είναι ο μπροστινός) φαντάζονταν πως η ομάδα θα αντιμετώπιζε πρόβλημα εξαιτίας των δεκάδων ενστάσεων που έχει κάνει στην Περιφέρεια Αττικής για τυπικούς λόγους και κυρίως από την εμμονή του να μην προχωρήσει τίποτα γρήγορα από την νυν διοίκηση και να περιμένουμε να πείσει σε 100 χρόνια τους δημότες μας να του δώσουν με την ψήφο τους είσοδο στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών αφού για δήμαρχος δεν θα βγει ΠΟΤΕ του το υπογράφουμε τώρα που με δική του αποκλειστική ευθύνη θα μας προκύψει και τρίτος υποψήφιος πάνω από κόμματα και χρώματα με αρκετούς νεοδημοκράτες στα ψηφοδέλτιά του! 

Σε άλλη ανάρτησή μας θα σχολιάσουμε τις ΣΩΣΤΕΣ επισημάνσεις του site ilioupolinews.gr στο σημερινό κείμενό του με τίτλο "Εβδομάδα Εξελίξεων στο πολιτικό σκηνικό της Ηλιούπολης". Άλλωστε σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 του μήνα από την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης με την συμμετοχή βουλευτών του Νοτίου Τομέα οι νουθεσίες θα είναι περισσότερες πως στα τοπικά στελέχη που δεν δείχνουν πως μπορούν να συνεννοηθούν ούτε στα αυτονόητα. Έχει δημιουργηθεί μάλιστα ένα κλίμα που ευνοεί τις απολιτίκ δημοτικές παρατάξεις που δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση στο να πανηγυρίζουν όπως κάνουν ήδη κάποιοι κεντροδεξιοί στην πόλη μας για τα επιτεύγματα ενός κεντροαριστερού δημάρχου. Άλλωστε το ίδιο συμβαίνει με τον όμορο δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης όπου στο πλευρό του Πασόκου κ. Κωνσταντάτου συνεργούν στελέχη με αγώνες για τη ΝΔ χωρίς να προβληματίζονται καθόλου για τις δημόσιες τοποθετήσεις του κ. Κωνσταντάτου σε ένα σωρό θέματα.  Στη λογική πάνω από κόμματα και χρώματα κερδίζει πάντα ο κεντροαριστερός υποψήφιος όπως φωνάζουμε χρόνια τώρα αλλά δεν μας ακούν όσοι δεν κατανοούν  πως η πολιτική  είναι πρωτίστως ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. 

Αυτά και σε λίγες ώρες θα έχουμε αναλυτικά και με ονόματα τα όσα παρασκηνιακά συμβαίνουν στην κεντροδεξιά πολυκατοικία όπου έχουμε δει τα πάντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: