ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Χαρούμενα απογεύματα" με διοργανωτή την εταιρία New Step διαφημιστικές εργασίες

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

"Χαρούμενα απογεύματα" με διοργανωτή την εταιρία New Step διαφημιστικές εργασίες


Από το 2017 βρίσκει ο οιοσδήποτε ενδιαφέρεται βρίσκει αναθέσεις του δήμου μας στην εταιρία New Step , με διαχειριστή τον κ. Βασίλη  Καλογεράκη και έδρα της εταιρίας τον Άλιμο. 

Το φάσμα των δραστηριοτήτων της εταιρίας είναι ευρύ και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την υπαίθρια διαφήμιση , την αθλητική διαφήμιση , την ανάληψη χορηγιών για αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και όπως διαβάζετε και πιο πάνω και την οργάνωση τέτοιων.

Γιατί εάν δεν ψυχαγωγήσουμε τα παιδιά της πόλης μας πως θα μας ξαναψηφίσουν οι γονείς τους; 

Η εταιρία New Step προσφέρει υπηρεσίες διαφήμισης ( φυλλάδια, ταμπέλες, διανομή διαφημιστικού υλικού κ.ο.κ ) σε μια σειρά ιδιωτικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων,  βοηθώντας αυτές να κάνουν γνωστά τα προϊόντα τους και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό. 

Γράφουμε όλα αυτά τα γνωστά στους περισσότερους επιχειρηματίες της πόλης μας αφού μερικοί  εξ΄ αυτών έχουν συνεργαστεί με μια εταιρία που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες της εποχής μας για διαφήμιση. 

Δεν πήγαμε στη ΔΩΡΕΑΝ ( αφού υπάρχουν αρκετοί στο δήμο μας που πιστεύουν πως τα λεφτά βγαίνουν σε λεφτόδενδρα και πως ό,τι δεν πληρώνουμε επιτόπου το γλιτώνουμε αφού βλέπετε υπάρχουν και οι φορολογικοί παράδεισοι για όσους έχουν τα χρήματα και τους κατάλληλους δικηγόρους να τους στήσουν offshore ώστε σε αυτό το κράτος να συμβάλλουν στην εθνική οικονομία μέσω φορολογίας μόνο οι πένητες. 




Τα "Χαρούμενα Απογεύματα" δεν τελείωσαν και όσοι έχετε μικρά παιδάκια ας τα πάτε αφού έτσι και αλλιώς πληρωμένα σας τα έχει ο δήμος μας ώστε ΔΩΡΕΑΝ ( στον καπιταλισμό τίποτα δεν είναι τζάμπα) και στα άλλα οικονομικά συστήματα δεν υπάρχει ιδιωτική πρωτοβουλία και κέρδος έχουν ΜΟΝΟ οι οπαδοί του καθεστώτος! 





Ευτυχώς εδώ στον καπιταλισμό τα "καθεστώτα" είναι πολλά και εάν καταφέρεις και μείνεις χωρίς κέρδος μάλλον εσύ θα φταις που "κατάφερες" να μην τα έχεις καλά με κανέναν επιχειρηματία! 

Άμα ανήκουμε στην τελευταία κατηγορία ( αδιανόητο για εμάς τους οπαδούς του καπιταλισμού) πρέπει να είμαστε από αυτούς τους "μαζοχιστές" που ψηφίζουν πάντα εναντίον των συμφερόντων τους και ίσως ήρθε ο καιρός να διορθωθεί μια "νοσηρή" κατάσταση αφού όπως τα μνημόνια και ο καπιταλισμός ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. 

Και καπιταλισμός χωρίς πολυεθνικές επιχειρήσεις αλλά με χιλιάδες μικρομεσαίες , έχει αποδειχθεί πως ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: