ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προχωρούν με ρυθμούς χελώνας οι συλλήψεις παιδεραστών ενώ η κοινή γνώμη παρακολουθεί άναυδη και οργισμένη τις διαρροές στα ΜΜΕ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Προχωρούν με ρυθμούς χελώνας οι συλλήψεις παιδεραστών ενώ η κοινή γνώμη παρακολουθεί άναυδη και οργισμένη τις διαρροές στα ΜΜΕ

 


Εάν εξαιρέσεις τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο του συγκροτήματος Μαρινάκη οι πληροφορίες που διαβάζουμε δεξιά και αριστερά στο διαδίκτυο μάλλον θα απομείνουν απλώς φήμες. 

Επειδή η καταγγελία στη ΓΑΔΑ είναι προγενέστερη και συμπληρώνει πάνω από μήνα η μέχρι τώρα πορεία των ερευνών δεν θεωρούμε πως έχει ικανοποιήσει και ιδιαίτερα όσους πληροφορούνται μια ΣΗΨΗ που διαπερνά όλα τα κοινωνικά στρώματα. 

Άμα φτάσαμε στο σημείο να βιάζουν και  οι τσέοι μέσα στα αστυνομικά τμήματα ή σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής όπως λένε άλλες πληροφορίες τότε δεν αρκούν τα ευχολόγια της κυβέρνησης να ξορκίσουν το "κακό" που μας βρήκε αλλά αυστηρότερα μέτρα που θα πατάξουν την οφθαλμοφανή ΔΙΑΦΘΟΡΑ. 

Προφανές είναι πως οι ελληνικές αρχές δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη για την αποτελεσματικότητά τους. Η καχυποψία των πολιτών είναι έκδηλη και δικαιολογημένη αφού ξέρουν από πρώτο χέρι πως λειτουργούν οι διωκτικές αρχές με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν περισσότερο νομοταγείς πολίτες παρά όσοι εάν και φακελωμένοι από τις αρχές κάνουν τις παράνομες δουλειές τους μέρα - μεσημέρι και ενίοτε μας κουνάνε και το δάχτυλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ακούμε για "ψηλούς" για βιαστές ιερείς , πολιτικούς και δημοσιογράφους και βλέπουμε να συλλαμβάνονται επικίνδυνοι "πατριώτες" , τάχα "αλληλέγγυοι" και "καλοί" χριστιανοί ενώ έχει δοθεί το περιθώριο σε εκατοντάδες άλλους να εξαφανίσουν επιβαρυντικά για αυτούς στοιχεία αφού στα σπίτια τους δεν έχει μπει ακόμα η αστυνομία για να συλλέξει στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στις φυλακές. 

Από την άλλη πλευρά η Ελληνική Δικαιοσύνη κάνει ό,τι μπορεί για να απαξιωθεί πλήρως με την πρόσφατη απόφαση για τον Μένιο Φουρθιώτη και τους δύο ποινικούς που ενώ πυροβόλησαν αστυνομικούς κυκλοφορούν ελεύθεροι αφού οι ποινές που τους έριξαν δεν ήταν χάδι αλλά στην ουσία προτροπή σκοτώστε και δεν θα τιμωρηθείτε! 

Με υπουργό Δικαιοσύνης "κοιμώμενο" και Προστασίας του Πολίτη να μην αντιλαμβάνεται πόσο σοβαρό είναι να βιάζεται μία 19χρονη ή 20χρονη μέσα σε αστυνομικό τμήμα δεν υπάρχουν περιθώρια αισιοδοξίας πως θα δουν το φως της δημοσιότητας ονόματα παιδεραστών από τα υψηλά κοινωνικά στρώματα που είθισται να κάνουν και τα μεγαλύτερα εγκλήματα μένοντας ατιμώρητοι! 

Και στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Μάλαμα- Παπαχρήστου που εξιχνιάστηκε από ξένη πρεσβεία με την βοήθεια τμήματος της ΕΥΠ τα δύο πολιτικά ονόματα που εμπλέκονταν δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας ενώ νεκρός από σφαίρες ατόμων που δεν έχουν ακόμα συλληφθεί έπεσε ο δημοσιογράφος που είχε φιλικές σχέσεις με έναν εκ των δύο αρχηγών της εγκληματικής οργάνωσης. 

Πορνεία, ναρκωτικά, προστασίες μαγαζιών, εκβιασμούς και πώληση όπλων ακόμα και σε τρομοκράτες του ISIS ήταν οι δραστηριότητες τους με την ΚΑΛΥΨΗ και ΑΝΟΧΗ επίορκων αστυνομικών που ακόμα και όταν έφτασε η υπόθεση στους "Αδιάφθορους" βρήκαν πρόθυμους συναδέλφους τους να πουν καλά λόγια για τους δήθεν άδικα διωκόμενους. 

Η υπόθεση αυτή ΠΟΙΝΙΚΑ έχει κολλήσει εξαιτίας επίορκων δικαστικών που ζήτησαν να πάνε σε αυτούς πράκτορες της ΕΥΠ που έκαναν τις καταγραφές για να δώσουν πληροφορίες και να καταστούν στην ουσία ανενεργοί από την υπηρεσία τους αφού τα ονόματά τους θα γίνουν γνωστά έτσι και παρουσιαστούν στη δικαστική αίθουσα. 

Σε κάθε περίπτωση και επειδή πολλά θα διαβάσετε καλό θα ήταν να παρακολουθείτε το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου που αναδεικνύει και τις παραλείψεις της ΕΛ.ΑΣ και έχει καλή πληροφόρηση από πολλές πηγές δίνοντας όχι την ΑΠΟΨΗ του αλλά τι τελικά θα συμβεί σε μια υπόθεση που θα απασχολεί για μήνες την κοινή γνώμη αφού είναι εμφανές πως είμαστε μπροστά σε ένα κύκλωμα παιδεραστών με την ΕΛ.ΑΣ να έχει στην κατοχή της 213 ονόματα που θα μπορούσαν να την οδηγήσουν σε χιλιάδες εάν μαζί  με τις δικές μας υπηρεσίες ζητούνταν η συνδρομή ξένων υπηρεσιών με μεγαλύτερη εμπειρία σε τέτοια ζητήματα. 

Έως τώρα και επειδή το θέμα παίζει παντού στον διεθνή τύπο έχουν ασχοληθεί τουλάχιστον δύο συμμαχικές χώρες αφού πέρα από την 12χρονη σίγουρα υπήρχαν και άλλες ανήλικες που προσεγγίστηκαν από το εν λόγω κύκλωμα παιδεραστών και που ήδη είναι στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών με παρακολουθήσεις που γίνονται την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές και που θα οδηγήσουν σε νέες συλλήψεις. 

Το θέμα δεν είναι για πολιτική εκμετάλλευση αφού και η προηγούμενη κυβέρνηση που έχει γνώση των στοιχείων της έρευνας της ΕΥΠ για την εγκληματική οργάνωση Μάλαμα- Παπαχρήστου προτίμησε να σιωπήσει για τα δύο πολιτικά πρόσωπα που είχαν επαφές με τον Δημήτρη Μάλαμα που ετοιμάζονταν να πάρει και το κυλικείο της Βουλής εάν την εγκληματική δράση του δεν έκοβαν οι επίμονες έρευνες ξένης πρεσβείας και όχι οι ελληνικές αρχές που τον κάλυπταν για δεκαετίες. 

Με την ελπίδα λοιπόν πως και εδώ κάποιοι ξένοι θα ενδιαφερθούν όπως στην περίπτωση του Νίκου Γεωργιάδη που δεν αθωώθηκε αλλά το αδίκημά του παραγράφηκε θα παρακολουθήσουμε εκ μακρόθεν το δράμα της 12χρονης επιθυμώντας ό,τι και η πλειοψηφία της κοινής γνώμης να δοθούν ΟΛΑ τα ονόματα των παιδεραστών στη δημοσιότητα για να προστατευθούν τα παιδιά μας. 

Και βέβαια επειδή η εφαρμογή όπου κλείνονταν τα ραντεβού ήταν για σεξ ενηλίκων είμαστε βέβαιοι πως πολλοί θα μπλέξουν άσχημα έστω αφού για εμάς τουλάχιστον είναι παντελώς ΑΝΗΘΙΚΟ να είσαι ιερέας και να αναζητείς πληρωμένο έρωτα! 

Εάν δεν υπήρχε η 12χρονη και κάποιος δημοσιογράφος έκανε μια έρευνα σε αυτή την εφαρμογή αναζητώντας και πετυχαίνοντας ταυτοποίηση των χρηστών σίγουρα τώρα οι Κυρ Παντελήδες θα μιλούσαν για ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ και ΚΟΡΑΚΙΑ όχι πως τώρα δεν είναι αρκετοί αυτοί που όταν οι δημοσιογράφοι φτάσουν έξω από την πόρτα τους ζητώντας εξηγήσεις δεν θα αρχίσουν να ομιλούν περί ασυδοσίας των ΜΜΕ και να ζητούν αυστηρότερους νόμους που θα οδηγούν στη ΦΙΜΩΣΗ των "ενοχλητικών" δημοσιογράφων. 

Τέλος δεν μπορείς να είσαι δημοσιογράφος και να μην αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται μέσα στο ίδιο σου το σπίτι ακόμα και εάν δεν γνωρίζεις δεν κάνεις για αυτή την δουλειά άσε που δύο εβδομάδες που όπως είπες στους εργοδότες σου ήξερες δεν έκανες τίποτα για να μην το μάθουν πρώτοι από ανταγωνιστικό τους συγκρότημα! 

Λογική λοιπόν η απόλυση του γιου Μίχου από τον όμιλο Μαρινάκη αφού προφανέστατα και ο δημοσιογράφος έχει χρέος να απευθύνεται στις αρχές όταν κάτι παράνομο πέσει στην αντίληψή του ή τουλάχιστον να το δημοσιοποιεί για να είναι σίγουρος πως δεν θα έχει κανένα "ατύχημα". 

Εδώ κοτζάμ υπουργός βγήκε και είπε τον πατέρα του ΚΤΗΝΟΣ ( και ορθώς έπραξε για εμάς) και ο υιός Μίχου είχε προβληματισμό στο να πράξει το αυτονόητο. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: