ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ευχαριστούμε όλες και όλους που μας στηρίζουν για να συνεχίσουμε ...

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Ευχαριστούμε όλες και όλους που μας στηρίζουν για να συνεχίσουμε ...


Ένα ιστολόγιο που μέσα στο 2020 ετοιμάζονταν να αναστείλει την λειτουργία του έως τις αρχές του 2022 βρέθηκε να συνεχίζει με 2796 αναρτήσεις το 2020 , 3063 το 2021 και 1753 έως τώρα το 2022. 

Η διαφορετική μας ματιά μπορεί να μην είναι τόσο σαγηνευτική όπως της Megan Fox ( φωτογραφία πάνω) αλλά σίγουρα η δική μας ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ατζέντα και η πρόταση διαφορετικών λύσεων από την "πεπατημένη" σίγουρα θα έλειπαν από μια μικρή είναι η αλήθεια συνδημοτών μας που σιχάθηκαν αυτό που χονδρικά αποκαλούμε ΣΟΒΙΕΤΙΑ. 

Όμως δεν έφτανε η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ μας για να επιβιώσουμε διαδικτυακά αφού ποτέ δεν αρκεί μία "σπίθα" για να αλλάξει ό,τι έως χθες θεωρούσαμε δεδομένο. 

Στα μνημονιακά χρόνια που ζούμε δοκιμάστηκαν οι αντοχές όλων μας. Και οι δικές μας αφού εμείς τουλάχιστον μέσω άλλου ιστολογίου μας είχαμε προειδοποιήσει για το "κακό" που έρχεται και τα εισαγωγικά μένουν γιατί κάποιοι μέσα από όλο αυτό έμαθαν και βγήκαν πιο ισχυροί. 

Εμείς που δεν χρειάζονταν να μάθουμε ταλαιπωρηθήκαμε όπως εκατομμύρια άλλοι και η αλήθεια είναι πως διαπιστώσαμε πως σε αυτή την ζωή ευνοούνται πάντα όσοι πάνε με το ρεύμα αλλά για ακόμη μια φορά πήγαμε αντίθετα! 

Είχα αποφασίσει μέσα στο 2020 πως θα κάναμε ένα μικρό διάλλειμα και θα συνεχίζαμε τις καθημερινές αναρτήσεις την προεκλογική χρονιά του 2023 αλλά συγκυρίες μας ανάγκασαν να συνεχίσουμε αφού θεωρούσαμε αδιανόητο να σταματήσουμε την ώρα που μας "χτυπάνε" δίνοντας το λάθος μήνυμα πως ήμασταν εύκολος στόχος ή ακόμα χειρότερα πως νιώθαμε τύψεις ή ενοχές για κάτι που γράφτηκε εδώ. 

Όμως εμείς θέματα με την συνείδησή μας δεν έχουμε και ήμασταν "αναγκασμένοι" εκ των καταστάσεων να συνεχίσουμε αφού κάποιοι θεώρησαν πως κάνοντας εμάς θέμα θα γλίτωναν από την δίκαιη κριτική μας. 

Έτσι όλοι οι ΜΥΘΟΙ αναβίωσαν και εμείς για κάποιους "τελειώσαμε" αφού οι αυταπάτες τους έφτασαν στο σημείο να θεωρούν πως επειδή έσκουζε μια πουτάνα εμείς θα γινόμασταν ένα ακόμα θύμα της εγκληματικής οργάνωσης που τρομάζει ΜΟΝΟ όσους δεν γνωρίζουν το πόσο συστημική είναι! 

Γιατί ό,τι βλέπετε μπροστά σας να επιβιώνει επί δεκαετίες και να μην ταλαιπωρείτε είναι απλώς ένας τροχός του συστήματος που "τσουλάει" μαζί του έως να αντικατασταθεί από κάποιον άλλο όταν το πράγμα ζορίσει! 

Μπορεί εμείς να μην νιώθουμε και στην πραγματικότητα να μην είμαστε μέρος του "συστήματος" αφού δεν το υπηρετούμε όσο θα ήθελε αλλά δεν έχουμε καμία αυταπάτη πως μπορούμε να το ανατρέψουμε ούτε "ελπίδα" ή προσδοκία πως θα ενσωματωθούμε! 

Άλλωστε είμαστε αποδεδειγμένα αρκετά "απροσάρμοστοι" ώστε να θελήσουν να μας εντάξουν σε λίστες , σε φιλικά προσκείμενα ΜΜΕ και κυρίως σε κοινά συμφέροντα. 

Και αυτό γιατί τα συμφέροντά μας δεν ήταν ποτέ ΚΟΙΝΑ με όσους θεωρούν πως από το προσκήνιο ή το παρασκήνιο ελέγχουν τα της πόλης! 

Εμείς δεν βγήκαμε για να γίνουμε ο εύκολος στόχος κάθε πουτάνας που βαριέται να πάει να δουλέψει σε κάποιον οίκο ανοχής και εκμεταλλεύεται την ΑΝΟΗΣΙΑ σας ήρθαμε και ως ελεύθεροι σκοπευτές θα αφήσουμε στην πορεία μας πολλά "θύματα". 

Για αυτό χρειάζεται όχι μόνο να ευχαριστούμε αυτούς που με κόστος μας στηρίζουν αλλά να τους ανταποδίδουμε κιόλας μέρος όσων κερδίζουμε. 

Θα το κάνουμε να είναι σίγουροι γιατί άλλωστε εμάς η πολλή αγάπη μας έπνιγε πάντα! 

Έχουμε εκπαιδεύσει ήδη την επόμενη γενιά και νιώθουμε υπερήφανοι πως αυτοί αποδεικνύονται πιο αδίστακτοι από εμάς. Βλέπετε έχουν άλλα βιώματα και αναγκαστικά ωρίμασαν πιο γρήγορα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: