ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θανάσης Κουρέτσης: Αποφασίσαμε τη συμπόρευση και τη δημιουργία μιας νέας μεγάλης παράταξης. Το όνομα της νέας παράταξης θα ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο καθώς και το σχέδιο Κανονισμού Λειτουργίας της

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Θανάσης Κουρέτσης: Αποφασίσαμε τη συμπόρευση και τη δημιουργία μιας νέας μεγάλης παράταξης. Το όνομα της νέας παράταξης θα ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο καθώς και το σχέδιο Κανονισμού Λειτουργίας της


Ηλιουπολιτίσσες και Ηλιουπολίτες, φίλες και φίλοι μου ,
Μετά από ειλικρινείς και εποικοδομητικές συζητήσεις με τον Δήμαρχο George Chatzidakis και αφού ενημέρωσα και έλαβα τη γνώμη των συνεργατών μου και των στελεχών της «Ηλιούπολης-Δύναμης Ιδεών» αποφασίσαμε τη συμπόρευση και τη δημιουργία μιας νέας μεγάλης παράταξης. Το όνομα της νέας παράταξης θα ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο καθώς και το σχέδιο Κανονισμού Λειτουργίας της.
Οι λόγοι που μας οδήγησαν στην απόφαση αυτή είναι οι εξής:
1. Τα στελέχη της παράταξής μας "Ηλιούπολη-Δύναμη Ιδεών" ενδιαφερόμαστε λιγότερο για θέσεις και αξιώματα και περισσότερο για να θέσουμε τις ιδέες μας και τον εαυτό μας στην υπηρεσία του πολίτη και της πόλης. Δεσμευόμαστε για μία διοίκηση με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και το κοινό καλό.

2. Συζητήσαμε με τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη τα προβλήματα της πόλης, τα οποία υπάρχουν και τα οποία μπορούν και πρέπει να επιλυθούν και συμφωνήσαμε στον τρόπο δράσης!




Όλοι μαζί, ενώνουμε τις δυνάμεις μας!
Με ανοιχτά μυαλά, ανοιχτούς ορίζοντες, νέες ιδέες!

Ο επικεφαλής της παράταξης
"Ηλιούπολη-Δύναμη Ιδεών "
Κουρέτσης Αθανάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: