ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλούδης προς πρόεδρο ΣΕΔΗ : Κα Καραγιαννίδου λέτε αερολογίες

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Καλούδης προς πρόεδρο ΣΕΔΗ : Κα Καραγιαννίδου λέτε αερολογίες

 


Δεν ήταν χαλασμένος ο κιμάς ισχυρίστηκε ο κος Καλούδης για προμήθεια που αφορούσε βρεφονηπιακό σταθμό της πόλης. 

Και απευθυνόμενος στην πρόεδρο του ΣΕΔΗ κα Καραγιαννίδου που ήταν παρούσα της είπε πως λέει αερολογίες! 

Οι υπάλληλοι της Σοβιετίας για ακόμη μια φορά με μισές αλήθειες και κυρίως με την προσήλωσή τους στο να μην φωνάζουν τις αρμόδιες διωκτικές αρχές δημιουργούν θέματα αφού από όσους άκουσαν το σημερινό δημοτικό συμβούλιο κάποιοι θα πίστεψαν πως η διοίκηση προμηθεύτηκε χαλασμένο κιμά για να σιτίσει τα παιδιά μας. 

Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο μάγειρας αλλά από την εμπειρία που έχουμε με υπαλλήλους του δήμου μας δεν μας εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη πως κινούνται με γνώμονα το συμφέρον του δήμου μας. 

Γιατί εάν ήταν ακατάλληλος ο κιμάς ο μάγειρας θα έπρεπε εκτός από το να ενημερώσει να καλέσει και τις αρμόδιες αρχές αφού ο προμηθευτής θα παραμείνει και όπως είπε ο κος Καλούδης ο κιμάς δεν είχε πρόβλημα. 

Δεν γνωρίζουμε ποιος έχει δίκιο πάντως εάν έχει ο μάγειρας και ο προμηθευτής μείνει τότε καλύτερα να παραιτηθούν όσοι έχουν σχέση με τις προμήθειες. 

Ακούμε και τον δήμαρχο τι θα πει για το θέμα και πως θα δικαιολογήσει την ΕΠΙΤΡΟΠΗ της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ που έτσι και αλλιώς είναι για τους τύπους! 

Σύμφωνα με τον δήμαρχο έχουν επιστραφεί και άλλες φορές τρόφιμα! Δεν υπάρχει σωτηρία εάν συμβαίνει αυτό και ο προμηθευτής παραμένει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: