ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Λάμπρος Ξύνας : Θα σαρώσουν οι Ρεπουμπλικανοί στις ενδιάμεσες Αμερικανικές εκλογές!

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Λάμπρος Ξύνας : Θα σαρώσουν οι Ρεπουμπλικανοί στις ενδιάμεσες Αμερικανικές εκλογές!




Στην τελική ευθεία για τις ενδιάμεσες εκλογές της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, οι Δημοκρατικοί επιχειρούν να αξιοποιήσουν τα ισχυρά «χαρτιά» τους.
Μπαράκ Ομπάμα, Τζο Μπάιντεν, Κάμαλα Χάρις και Μπένι Σάντερς απευθύνουν ομιλίες σε πολιτείες-κλειδιά, σε μια προσπάθεια να «σωθεί ο,τιδήποτε αν σώζεται», καθώς η «αιμορραγία» για τους Δημοκρατικούς είναι δεδομένη.

Τα αποτελέσματα στις δημοσκοπήσεις χειροτερεύουν με το πέρασμα των εβδομάδων για τους Δημοκρατικούς, και ειδικά τις τελευταίες ημέρες διαφαίνεται ότι ένα «κόκκινο κύμα» νίκης των Ρεπουμπλικάνων μπορεί να σαρώσει πολιτείες που δεν έδειχναν τέτοια τάση στη διάρκεια του καλοκαιριού.




Επικοινωνήσαμε με τον φίλο  μας Λάμπρο Ξύνα στις ΗΠΑ  που ζώντας από κοντά τα πράγματα μας είπε: 
Βλέπω καθαρή ΝΙΚΗ των Ρεπουμπλικανών στις ενδιάμεσες εκλογές. Το κλίμα για τους Δημοκρατικούς και η αγανάκτηση για την πολιτική του προέδρου Μπάιντεν έχει οδηγήσει τους περισσότερους να στραφούν προς το Ρεπουμπλικανικό κόμμα. Εγώ στηρίζω εδώ στις ΗΠΑ το Ρεπουμπλικανικό κόμμα και θεωρώ πιθανό ο επόμενος πρόεδρος να είναι και πάλι ο Ντόναλτ Τράμπ. Σε αυτές τις ενδιάμεσες εκλογές οι Ρεπουμπικανοί θα σαρώσουν γράψτο από τώρα και θα με θυμηθείς μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: