ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Στο ρέμα της Πικροδάφνης κατέληξε γυναίκα οδηγός με το αυτοκίνητό της και το παρήγορο είναι πως δεν είχαμε θανατηφόρο τραυματισμό. Στην οδό Λαγκαδίων κινούνταν το όχημα και για ακόμη μια φορά γίναμε αρνητική είδηση αφού αυτή ταξίδεψε εκτός από τα τοπικά ΜΜΕ που έτρεξαν να καλύψουν το συμβάν και στα μεγαλύτερα εκτός πόλης. Από τις φωτογραφίες που είδαμε φαίνεται για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς βγάζει μάτι η "αξιοποίηση" ενός ρέματος που εκτός από σκουπιδότοπος και χώρος απόθεσης μπαζών αποτελεί πρόβλημα για τα πέριξ σε αυτό σπίτια αφού συγκεντρώνει κάθε λογής μικροπαραβατικότητα.  Για το ρέμα υπήρχε σχέδιο αξιοποίησης αλλά κόλλησε αφού μια συλλογικότητα το είχε αναδείξει κάτι ως τον "παράδεισο" της πόλης μας που έπρεπε πάση θυσία να παραμείνει "ζούγκλα". Στους άλλους δήμους το ρέμα έχει αξιοποιηθεί και το μικρό κομμάτι που απέμεινε στον δικό μας δήμο θα αποτελεί πάντα πρόβλημα για όλες τις διοικήσεις αφού θα χρειάζονται χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο για να το διατηρήσουν ή θα το αφήνουν ξοδεύοντας ψίχουλα και θα καταλήξει όπως είναι σήμερα δηλαδή ένας απέραντος σκουπιδότοπος όπου οι πορτοφολάδες πετάνε άδεια τα πορτοφόλια που σας έχουν πριν κλέψει! 


  • Αποφασισμένος να διεκδικήσει θέση δημοτικού συμβούλου με παράταξη που θα εκπλήξει είναι συνδημότης μας πετυχημένος επιχειρηματίας που δεν έχει ασχοληθεί άλλη φορά με δημοτικές εκλογές ενώ έχει ενεργή δράση σε φιλανθρωπικές δράσεις. Άντε να το ανακοινώσει να τον παίξουμε και ας μας πλήγωσε με την επιλογή δημοτικής παράταξης που έκανε! 

  • Δεν ξέρουμε που θα καταλήξει η υπόθεση του Κολωνού αλλά ο χειρισμός έως τώρα από την συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ μας κάνει αισιόδοξους πως θα βρεθούν πολλοί παιδόφιλοι που θα μάθετε και εσείς που βρίζετε τα ΜΜΕ επειδή κατά βάθος είσαστε ΦΑΣΙΣΤΕΣ!


  • Ο καλύτερος υποψήφιος δήμαρχος είναι σίγουρα αυτός που εκλέγεται αφού εάν μείνει υποψήφιος δεν θα μάθουμε ποτέ πόσο καλός ή κακός θα ήταν! 

  • Άντε να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκλογές τον Μάρτιο μπας και προλάβουν και ασχοληθούν με κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο από τη ΝΔ. Άλλωστε εάν το πάνε για πιο μετά θα βρεθούν τόσο κοντά με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και οι ψήφοι δεν θα φτάνουν ούτε καν για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον έταιρο Κυριάκο της Ελληνικής Λύσης που θα βάλει νερό στο κρασί του πάντα για το καλό της Ελλάδας. Εντάξει άμα είναι να πέσουμε και σε ακυβερνησία δεν θα τους χαλάσουν 2-3 υπουργεία! Πάντως ΔΗΜΟΣΙΑ διαψεύδει οποιαδήποτε συνεργασία αλλά προφανώς και εάν όλα τα κόμματα πράξουν αυτό ο Τόπος δεν θα κυβερνηθεί και δεν θα "σωθούμε"! Πάντως όσοι ονειρεύονται τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό και μετά τις κάλπες ας το ξανασκεφθούν αφού δεν τον θέλουν παρά μόνο οι υπουργοί του! Και βέβαια δεν φανταζόμαστε πως θα πάει με Άδωνι- Βορίδη και Πλεύρη υπουργούς στις κάλπες κάποιον από τους τρεις θα "φάει". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: