ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Δημοτικό συμβούλιο σήμερα με αρκετά θέματα. Εμείς θα το παρακολουθήσουμε και θα έχουμε σχετικές αναρτήσεις όπως πάντα πρώτοι και από αυτό. 

  • Όσο κάποιοι αναζητούν συμμαχίες με όσους έχουν κοινές ιδέες κάποιοι άλλοι ανατινάζουν "γέφυρες" μάλλον επειδή υπηρετούν διαφορετικές ΑΞΙΕΣ ή για να ακριβολογούμε δεν έχουν τι να υπηρετήσουν πέρα από τον εμφανή τυχοδιωκτισμό τους. 

  • Δεν μεταφέρουμε ΠΟΤΕ ό,τι μας πουν,  αλλά αυτό που μπορούμε να αποδείξουμε. Και για τον λόγο αυτό θα "εξαφανίσουμε" περισσότερους από όσους έχουμε "εξαφανίσει" έως σήμερα! 

  • Σήμερα κιόλας πιθανότατα μετά το δημοτικό συμβούλιο επομένως για όσους κοιμάστε νωρίς αύριο το πρωί θα αναρτήσουμε δημοφιλή θέμα μας διετίας αφού κάποιοι είτε είναι αφελείς ή θεωρούν πως εμείς τους έχουμε ξεχάσει!

  • Καλό θα ήταν όσοι έχουν ασκήσει διοίκηση να είναι πιο προσεκτικοί στις τοποθετήσεις τους για την νυν. Σε κάθε περίπτωση μπορεί οι "Μεσσίες" της πόλης να αναζητούν ακόμα τα πτυχία τους και τις ανύπαρκτες επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό αλλά εμείς έχουμε στην κατοχή μας έγγραφα που αποδεικνύουν την κακοδιαχείριση που υπήρχε σε ΝΠΔΔ του δήμου μας τα οποία διοικούσαν όσοι σήμερα κατεβαίνουν υποψήφιοι για να σας "σώσουν". Είναι σίγουρο πως δεν θα διασωθούν ούτε αυτοί πολιτικά αλλά αφού επέλεξαν την ΡΗΞΗ ποιοι είμαστε εμείς να τους την αρνηθούμε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: